Raamdecoratie op maat voor in de badkamer

Privacy wordt erg gewaardeerd. Zeker in ruimtes zoals de badkamer. Omdat het in de badkamer erg vochtig kan zijn, is niet elke vorm van raamdecoratie geschikt. Het team van Rolgordijnwinkel.nl laat u vandaag een aantal vormen van raamdecoratie zien die wél geschikt zijn voor in de badkamer.

Houten jaloezieën in de badkamer

Houten jaloezieën op maat zijn al enige tijd een gewild product. Het geeft namelijk een warme sfeer aan het interieur. In onze collectie kunt u 50mm en 63mm houten jaloezieën vinden. Houten jaloezieën zijn niet alleen geschikt voor in de woon- of slaapkamer, maar ook in de badkamer! Deze vorm van raamdecoratie zal door de goede kwaliteit namelijk niet aangetast worden als deze in een vochtige ruimte wordt bevestigd. De gewenste privacy is optimaal wanneer de houten jaloezieën gesloten zijn.

Houten jaloezieën in badkamer rolgordijnwinkel.nl

Aluminium jaloezieën in vochtige ruimtes

Omdat houten jaloezieën toch wat prijzig zijn, laten wij u ook een goedkoper alternatief zien. In onze collectie kunt u 16mm, 25mm, 35mm en 50mm aluminium jaloezieën vinden. Aluminium jaloezieën zijn, zoals de naam al zegt, gemaakt van aluminium. Dit materiaal zal niet roesten wanneer het in een vochtige ruimte bevestigd wordt. Aluminium jaloezieën op maat geven uw badkamer een strak en fris uiterlijk.

aluminium jaloezieën in badkamer rolgordijnwinkel.nl

Rolgordijn met badkamerstof

Liever geen jaloezieën? Het team van Rolgordijnwinkel.nl biedt u ook rolgordijnen op maat die geschikt zijn voor in de badkamer. Deze vorm van raamdecoratie is gemaakt van PVC stof en zal geen vocht opnemen. In onze collectie vindt u momenteel 7 kleuren badkamerstof. De badkamerstof zal mooi blijven, mits deze in een goed geventileerde ruimte wordt geplaatst. Een rolgordijn met badkamerstof is verduisterend. Hierdoor is privacy optimaal als het rolgordijn gesloten is.

Rolgordijn badkamerstof in badkamer rolgordijnwinkel.nl

De kleuren in het bestelproces kunnen afwijken van het origineel. Daarom adviseren wij u stalen aan te vragen. Het team van Rolgordijnwinkel.nl biedt u de kans om gratis en geheel vrijblijvend 5 kleurstalen aan te vragen.