Raambekleding voor badkamers

In de badkamer is privacy erg belangrijk. Je wil daarom goede raambekleding, zodat je in alle rust en zonder gluurders kunt genieten van een warm bad, douche of gewoon het poetsen van je tanden. Omdat de badkamer een vochtige ruimte is, is niet elke vorm van raambekleding geschikt. Gelukkig zijn er nog genoeg opties die wél geschikt zijn. Wij laten je zien uit welke badkamer raamdecoratie opties jij kunt kiezen.

1. Houten jaloezieën in de badkamer

Houten jaloezieën op maat zijn erg populair in de woonkamer. Maar wist je ook dat deze vorm van raambekleding ook mogelijk is voor in de badkamer?! Houten jaloezieën zullen door de goede kwaliteit namelijk niet aangetast worden door de hoge luchtvochtigheid in de badkamer. We raden je wel aan om je badkamer goed te ventileren door het raam na het douchen open te zetten of je ventilatiesysteem aan te zetten.

Door de horizontale lamellen kun je de privacy echt naar wens bepalen. Sluit je de jaloezie helemaal, dan heb je optimale privacy. Door ze een klein beetje te kantelen, komt er natuurlijk licht binnen wat zorgt voor een luxe uitstraling.

Wij raden je aan om te kiezen voor ladderkoord. Bij ladderband bestaat de kans op schimmelvorming in de stof.

Houten jaloezieën in badkamer rolgordijnwinkel.nl

2. Aluminium jaloezieën in de badkamer

Naast houten jaloezieën zijn aluminium jaloezieën ook erg geschikt voor badkamers. Doordat het aluminium niet kan roesten, blijft je jaloezie altijd mooi. Kies voor de 50mm lamelbreedte voor je nieuwe aluminium jaloezie om zo de look van een houten jaloezie na te bootsen. Of ga voor een 25mm aluminium jaloezie voor een strakke, moderne look. Ook hierbij geldt: kies voor ladderkoord, want bij ladderband kan schimmelvorming ontstaan.

Benieuwd welke kleur aluminium jaloezieën voor de badkamer jij het mooiste vindt? Vraag gratis kleurstalen aan via onze website!

aluminium jaloezieën in badkamer rolgordijnwinkel.nl

3. Badkamer rolgordijnen

Ben je geen fan van jaloezieën? Geen probleem! In onze collectie vind je namelijk ook badkamer rolgordijnen. Deze rolgordijnen zijn gemaakt van PVC stof. Deze stof neemt geen vocht op, waardoor er geen schimmelvorming kan ontstaan, én is makkelijk af te nemen met een doekje. Verder werkt een badkamer rolgordijn hetzelfde als een standaard rolgordijn.

In onze collectie hebben we momenteel 7 kleuren verduisterende badkamerstof. Vraag gratis kleurstalen aan en vergelijk thuis welke kleur bij jouw woonwensen past.

Rolgordijn badkamerstof in badkamer rolgordijnwinkel.nl