Gratis kleurstalen
  • 2 jaar garantie
  • Grote kleurencollectie
  • Gratis thuisbezorgd
  • Productie in Nederland
  • Korte levertijd (gem. 1,5 week)

Enig resultaat

25% Korting
Rolhorren
Vanaf
€ 82
Product samenstellen

Rolhorren zijn horren die je kunt openen en sluiten, zoals dat bij een normaal rolgordijn ook werkt. Het gaas van de rolhorren wordt opgerold en verwerkt in een mooie cassette. Met behulp van de handgreep kun je jouw rolhor vervolgens bedienen.

Houdt insecten buitenshuis met rolhorren op maat

Wil je graag van frisse lucht in huis genieten, maar zit je niet te wachten op indringers zoals vliegen en muggen? Dan bieden horren de uitkomst. Het gaas van onze rolhorren is zo geweven dat het lucht van buiten doorlaat, maar geen toegang biedt aan insecten. Vliegen, muggen en andere beestjes maken zo geen schijn van kans. Zij komen namelijk niet door het type gaas heen. De nachten dat jij niet kunt slapen door een zoemende mug zijn verleden tijd. Vanaf nu slaap jij heerlijk door. En dat terwijl er blijvend frisse lucht binnenkomt!

Rolhor: ideaal voor mensen met hooikoorts

Onze rolhorren zijn niet alleen een fijne optie voor mensen die insecten buiten de deur (of raam) willen houden. Het biedt ook een mooie oplossing voor mensen met hooikoorts. De pollen die in de lucht zweven, worden namelijk tegengehouden door het gaas. Met dit type raamhorren geniet jij van een doorgeluchte woning, waardoor het hooikoortsseizoen dit jaar wél dragelijk is. Hoe fijn is dat?!

Een rolhor voor jouw type raam

De rolhorren van Rolgordijnwinkel.nl zijn geschikt voor verschillende typen ramen, waaronder een draaiend raam, dakraam of vast raam. De cassette en zijgeleiders plaats je namelijk direct op het kozijn. Je kunt jouw raam naar buiten openen en je rolhor vervolgens sluiten. Het kan daardoor goed doorluchten in huis, zonder dat je ongedierte of pollen de kans geeft om binnen te komen.

Het frame en de geleiders van onze rolhorren wordt gemaakt van stijlvol aluminium en is leverbaar in vier RAL kleuren, waaronder de kleur wit RAL 9010 en crème RAL 9001.

Jouw rolhor opmeten en monteren: op het kozijn of in het kozijn?

Het samenstellen van rolhorren op maat is erg eenvoudig. Je meet de gewenste hoogte en breedte op, kiest een van de kleuren profielen en je bepaalt hoe je je rolhor wil monteren. Een kind kan de was doen! Toch is het belangrijk om goed na te denken over hoe je jouw rolhor wil plaatsen. Komt je hor op de muren of juist tussen twee muren in? Als je je hor op het kozijn wil plaatsen, spreken we van montage op de dag. Komt je hor tussen twee muren in, zoals in een nis? Dan spreken we van montage op de dag. Bij montage op de dag schroef je de schroeven naar achteren, tegen het kozijn. Bij montage in de dag worden de schroeven naar de zijkant gemonteerd.

De manier waarop je je hor wil monteren, geef je op in het bestelproces. Vervolgens wordt jouw hor op maat en naar wens voor jou gefabriceerd in onze eigen fabriek in Nederland.

Waarom kiezen voor rolhorren van Rolgordijnwinkel.nl?

  • We leveren topkwaliteit raamdecoratie op maat tegen betaalbare prijzen
  • De rolhorren worden gefabriceerd in Nederland
  • Je krijgt twee jaar garantie op al onze raamdecoraties
  • Een rolhor houdt ongedierte en pollen buiten de deur
← Terug naar home