Gratis kleurstalen
 • 2 jaar garantie
 • Grote kleurencollectie
 • Gratis thuisbezorgd
 • Productie in Nederland
 • Korte levertijd (gem. 1,5 week)
Nu 25% Korting
Aluminium jaloezieën
Keuze uit 64+ kleuren!
Vanaf
€60
Product samenstellen
Nu 15% Korting
Houten jaloezieen
Keuze uit 23+ kleuren!
Vanaf
€114
Product samenstellen
Nu 25% Korting
Perfect fit jaloezieën
Keuze uit 26+ kleuren!
Vanaf
€124
Product samenstellen

Voor ieder interieur passende jaloezieën

Brede, houten jaloezieën voor een robuust interieur? Strakke en hoogglans zwarte aluminium jaloezieën voor een moderne inrichting? Variatie genoeg. Houten of aluminium jaloezieën hebben een sfeervolle of juist strakke uitstraling. En niet alleen het gebruikte materiaal zorgt voor een fijne sfeer in huis of op kantoor. Ook de breedte van de lamellen bepaalt hoe een ruimte eruit komt te zien. Afhankelijk van het materiaal kan je bij ons lamellen van 16mm tot wel 63mm bestellen. Genoeg keuze om elk raam naar wens aan te kleden.

Aluminium jaloezieën van dik tot dun

Aluminium jaloezieën zijn in verschillende lamelbreedtes leverbaar. Heb je kleine ramen in je woning? De smalste variant is dan zeer geschikt. Eens wat anders? Ga dan voor iets bredere lamellen. Die zijn er ook met imitatie houtprint en zelfs geperforeerd. Ze zijn zowel functioneel als stijlvol en je bepaalt zelf eenvoudig de gewenste lichtinval en de inkijk in je huis. Raambekleding die je optimale privacy biedt. Fijn als je gaat omkleden, bijvoorbeeld. Ondertussen kan je blijven genieten van een prettig uitzicht.

Houten jaloezieën met unieke uitstraling

Bij je zoektocht naar de mooiste houten jaloezieën kom je al snel bij het merk JASNO terecht. Ze hebben doordachte details die vaak ontbreken bij andere merken. Zoals ladderkoord met een speciale privacy-bevestiging die geen licht doorlaat. Nog een optie: laat de zijkanten en koordknoppen in dezelfde kleur als uw lamellen uitvoeren. Of een trapeziumvormige onderlat die uit het zicht verdwijnt voor een strakke look. De bredere uitvoeringen hebben bovendien standaard een sierkoof als frontlijst. En met een ladderband over de ladderkoorden krijgen je houten jaloezieën een exclusieve uitstraling. Spelen met schaduw en licht voor een fijne sfeer in huis was nog nooit zo leuk!

Perfect Fit jaloezieën passen altijd

Normaal gesproken hang je houten of aluminium jaloezieën op door gaten te boren in muur of kozijn en het ophangsysteem vast te schroeven. Maar wat als boren niet kan of niet mag? Geen nood. Onze Perfect Fit jaloezieën monteer je eenvoudig met vier speciale clips die je tussen het rubber en het glas in de sponning van het raam schuift. Daarna klik je de jaloezie weer heel makkelijk vast. 

Is jaloezieën monteren moeilijk?

Is de montage van jaloezieën niet heel lastig? Blijven ze wel mooi strak na lange tijd? Wees gerust. Al onze aluminium en houten lamellen monteer je eenvoudig in of op het kozijn. Op bijna elke gewenste montagehoogte en zowel op steen als op hout. De trek- en tuimelkkettingen kunnen links of rechts hangen of elk aan een eigen kant. 

Voordelen van jaloezieën op maat

Jaloezieën; je kan ze overal kopen. Maar waarom maak je met ons dan toch de beste keuze voor dit type raamdecoratie? We zetten het graag voor je op een rijtje:

 • Je kan rekenen op topkwaliteit raamdecoratie tegen zonnige prijzen
 • In onze webshop vind je de meest uitgebreide online kleurencollectie
 • Al onze jaloezieën worden gefabriceerd op Hollandse bodem
 • Je krijgt twee jaar garantie op al onze raamdecoraties.
 • We leveren een uitstekende service.

Meer weten of advies nodig?

Kom je er via onze website niet helemaal uit? Of heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Voor vragen en advies kan je altijd contact met ons opnemen.

Veelgestelde vragen over Jaloezieën

Hoe bereken ik de pakkethoogte van jaloezieën?

De pakkethoogte van jaloezieën is de hoogte van de jaloezie in opgetrokken toestand. De pakkethoogte is inclusief de bovenbak en de onderlat van de jaloezie, waartussen de horizontale lamellen hangen.

 • 16mm:  4% van de totale hoogte + 5cm
 • 25mm:  3% van de totale hoogte + 5cm
 • 35mm:  2,8% van de totale hoogte + 6cm
 • 50mm:  ladderkoord 2,5% van de totale hoogte + 7cm, en ladderband 4% van de totale hoogte + 7cm

De pakkethoogte is vooral van belang als je je jaloezie boven een deur, openslaand raam of bij een kozijn met klein oppervlakte voor montage wil ophangen. Twijfel je of je de pakkethoogte juist hebt berekend? Neem contact met ons op!

» Lees meer

Ik wil brede jaloezieën bestellen. Tot welke breedte is dat mogelijk?

De maximale breedte is afhankelijk van de kleur en het type hout dat jouw voorkeur heeft. Als de gewenste breedte die u invoert niet mogelijk is, ziet u dit door middel van een waarschuwing in het bestelproces. Het is niet mogelijk om een jaloezie te bestellen breder dan op de website is aangegeven. Dit om teleurstellingen op onder meer doorhangen van de horizontale lamellen te voorkomen.

» Lees meer

← Terug naar home