Stalen aanvragen
  • 2 jaar garantie
  • Grote kleurencollectie
  • Gratis thuisbezorgd
  • Productie in Nederland
  • Korte levertijd (gem. 1,5 week)

Duo rolgordijnen

Duo rolgordijnen op maat

Een duorolgordijn bestaat uit wisselende open en gesloten banen, waardoor u de sfeer in huis zelf optimaal kunt bepalen. Duorolgordijnen zorgen voor een fijne lichtinval en bieden volledige privacy.

Aan de hand van uw wensen qua kleur, afmeting, bediening, afwerking en accessoires maken we uw duo rolgordijnen helemaal zoals u zelf wenst. Rolgordijnwinkel.nl biedt nu ook verduisterende duorolgordijnen die
speciaal geschikt zijn voor uw slaapkamer.

Lees meer...

Rolgordijnwinkel.nl maakt uw duo rolgordijn op maat. Het is van groot belang dat u de afmetingen exact op de millimeter nauwkeurig invult en overige specificaties natuurlijk geheel naar eigen wens. Rolgordijnwinkel.nl levert enkele stofkleuren duo rolgordijnen tot een maximale breedte van 275cm.

Indien u meerdere duo rolgordijnen naast elkaar wilt hangen, kunt u dit bij uw bestelling aangeven in verband met het doorlopen van de banen. Tijdens het bestellen van uw duo rolgordijn een vraag of advies nodig?

Neem gerust contact op, wij helpen u graag verder! Bij Rolgordijnwinkel.nl staat namelijk niet alleen het leveren van topkwaliteit voorop, maar ook het leveren van uitstekende service!

Rolgordijnwinkel.nl durft u te verzekeren van de beste kwaliteit duo rolgordijnen, die zeer fraai zijn afgewerkt in een luxe kap of open montage profiel.


Showing all 2 results

← Terug naar home