Gratis kleurstalen
 • 2 jaar garantie
 • Grote kleurencollectie
 • Gratis thuisbezorgd
 • Productie in Nederland
 • Korte levertijd (gem. 1,5 week)

Toont alle 2 resultaten

Nu 25% Actiekorting
Semi-transparant duo rolgordijn
Keuze uit 71+ kleuren
Vanaf
€ 86
Product samenstellen
Nu 25% Actiekorting
Verduisterend duo rolgordijn
Keuze uit 11+ kleuren
Vanaf
€ 138
Product samenstellen

Een standaard rolgordijn bestaat uit één laag stof. Voor onze duo rolgordijnen doen we het net even anders. Deze raamdecoratie bestaat namelijk uit twee lagen stof die achter elkaar hangen. De stof bestaat uit afwisselende transparante banen en gesloten banen. Door je duo rolgordijnen te bedienen, kun je zo zelf de gewenste stand bepalen. Zet je de transparante banen tegenover elkaar? Dan geniet je van optimale lichtinval en behoud je je doorkijk naar buiten. Zet je de open banen tegenover de gesloten banen? Dan creëer je optimale privacy in huis. Net als bij een standaard rolgordijn. Maar dan veel leuker!

De verschillende soorten duo rolgordijnen op maat

Bij Rolgordijnwinkel.nl ben je aan het juiste adres voor duo rolgordijnen op maat. Voor elke ruimte in huis! De woonkamer, keuken, hal, slaapkamer of je kantoor aan huis.. Alles is mogelijk! Dankzij de verschillende stoffen is er genoeg keuze voor iedereen. Wij zetten de verschillende soorten duo rolgordijnen voor je op een rijtje:

 • Lichtdoorlatende duo rolgordijnen: Deze dubbele rolgordijnen, zoals duo rolgordijnen ook wel worden genoemd, zijn perfect voor de ruimtes in huis waar je een mooie lichtinval en fijne sfeer wil creëren. De gesloten banen van een lichtdoorlatend duo rolgordijn zijn gemaakt van semi-transparante stof. Deze stof filtert het licht van buitenaf, waardoor het scherpe daglicht plaats maakt voor een mooie, warme gloed in huis. Perfect voor in de woonkamer, keuken of op kantoor.
 • Verduisterende duo rolgordijnen: Dankzij de 100% verduisterende stof die gebruikt wordt voor de gesloten banen, is een verduisterend duo rolgordijn een fijne vorm van raamdecoratie voor je slaapkamer of die van je kind(eren). Zet je de gesloten banen tegenover de open banen? Dan komt er nagenoeg geen licht meer binnen. Bij de verduisterende duo rolgordijnen van Rolgordijnwinkel.nl wordt een speciale onderlat toegepast, waardoor de twee stoffen dichter tegen elkaar komen te hangen. Zo blijven de lichtkieren nihil. Optimale nachtrust gegarandeerd!

In onze collectie vind je meer dan 70 verschillende kleuren duo rolgordijnen. Benieuwd of er voor jouw woning ook een geschikte kleur tussen zit? Vraag dan gratis kleurstalen aan via onze website. Met de kleurstalen kun je thuis kijken of er een match is! En kom je er niet helemaal uit? Laat het ons weten. Onze stylisten helpen je graag! Stuur een foto via WhatsApp of per mail, zodat we met je mee kunnen kijken en jou advies kunnen geven over een mooie kleur duo rolgordijnen.

Maatwerk duo rolgordijnen: altijd mooi aansluitend op jouw ramen

Een duo rolgordijn van Rolgordijnwinkel wordt altijd 100% op maat gemaakt. Dat gaat verder dan alleen de gewenste hoogte en breedte. Je hebt namelijk keuze uit meer dan 70 verschillende kleuren voor de stof, kleuren voor de montagesteunen en ketting. En wil je je duo rolgordijn een luxe touch geven? Dan hebben we ook stijlvolle sierkappen om het geheel extra stijl te geven. Jouw nieuwe raamdecoratie wordt volledig op maat en naar jouw wens gemaakt in onze eigen fabriek in Nederland. Zo kunnen we oog houden op de kwaliteit van jouw nieuwe duo rolgordijn.

Als je jouw duo rolgordijn eenmaal hebt ontvangen, hoef je je enkel nog druk te maken om de montage. En ook die is zo gepiept. Je plaatst de montagesteunen op de juiste plek, klikt het duo rolgordijn in de steunen en je nieuwe raamdecoratie hangt. Omdat je je duo rolgordijn niet zelf hoeft in te korten, kun je na de bezorging direct beginnen aan de montage.

De voordelen van duo rolgordijnen op maat

Lijkt het jou wel wat, zo’n mooi duo rolgordijn in huis? Een duo rolgordijn biedt veel voordelen. Meer dan je wellicht zou denken! Het fijne aan duo rolgordijnen is de privacy die je op elk moment van de dag zelf in de hand hebt. Net als bij jaloezieën is het voor de nieuwsgierige voorbijlopers een stuk lastiger om naar binnen te kijken. Dat komt door de horizontale banen in de stof. Je kunt de doorkijk zelf vergroten of verkleinen door de gesloten banen deels tegenover de open banen te laten hangen.

Daarnaast zorgt een duo rolgordijn voor een speelse, stijlvolle uitstraling in huis. Het oogt direct warmer vergeleken met een standaard rolgordijn. De horizontale banen laten je woonkamer, keuken of slaapkamer optisch breder lijken. En wie wil dat nu niet?!

De luxe uitstraling van een duo rolgordijn met sierkap

Wil je een luxe sfeer in huis creëren? Ook dan is een duo rolgordijn op maat de perfecte keuze. Je kunt jouw duo rolgordijn namelijk uit laten voeren met een luxe sierkap. Onze duo rolgordijnen worden standaard met een zogeheten open montageprofiel geleverd. De opgerolde stof op de buis blijft daarbij altijd zichtbaar. Met een luxe cassette wordt dit afgeschermd. Dat zorgt trouwens niet alleen voor een luxe uitstraling, maar beschermd de stof van jouw duo rolgordijn ook tegen stof en zonlicht. De sierkap is leverbaar in vijf mooie, tijdloze RAL kleuren. Wil je een duo rolgordijn met sierkap bestellen? Je vindt de sierkappen onder het kopje “Montageprofiel/Kap” in ons bestelproces”.

Meerdere duo rolgordijnen naast elkaar? Laat de banen doorlopen!

Komen er meerdere duo rolgordijnen in dezelfde ruimte te hangen? Dan is het wel zo mooi als de banen van je duo rolgordijnen mooi doorlopen. Deze optie kun je aanvinken in het bestelproces. Doorlopende banen zijn niet alleen mooi als de duo rolgordijnen direct naast elkaar komen te hangen. Ook als er een muur tussen beide ramen zit, geven doorlopende banen een mooi en rustige uitstraling.

Waarom kiezen voor duo rolgordijnen van Rolgordijnwinkel.nl?

 • We leveren topkwaliteit raamdecoratie op maat tegen betaalbare prijzen
 • De duo rolgordijnen worden gefabriceerd in Nederland
 • Je krijgt twee jaar garantie op al onze raamdecoraties
 • Je duo rolgordijn wordt volledig op maat voor jou gemaakt

Veelgestelde vragen over Duo rolgordijnen

Hoe reinig ik de stof van een duorolgordijn?

Wij adviseren de stoffen schoon te houden door met de stofzuiger op de lichtste stand voorzichtig de stof weg te zuigen. Wanneer er een vlekje op een duorolgordijn zit, kan je met een plakbandje/tape voorzichtig deppen op de stof. Maak de stof niet nat en haal de stof niet van de buis af.

» Lees meer

← Terug naar home