Gratis kleurstalen
 • 2 jaar garantie
 • Grote kleurencollectie
 • Gratis thuisbezorgd
 • Productie in Nederland
 • Korte levertijd (gem. 1,5 week)

Toont alle 3 resultaten

Nu 25% Actiekorting
Semi-transparant dakraam rolgordijn voor VELUX®
Vanaf
€ 99
Product samenstellen
Nu 25% Actiekorting
Verduisterend dakraam rolgordijn voor VELUX®
Vanaf
€ 113
Product samenstellen
Nu 25% Actiekorting
Dessin en Prints dakraam rolgordijn voor VELUX®
Vanaf
€ 119
Product samenstellen

Ga je je slaapkamer of zolder een make-over geven en wil je daarvoor een nieuw dakraam rolgordijn bestellen? Leuk! Het enige wat jij daarvoor hoeft te doen, is een van de trendy kleuren uit ons assortiment te kiezen en het type nummer van jouw Velux® dakraam op te zoeken. Die vind je, heel eenvoudig, aan de bovenkant van je dakraam. Als je je dakraam opent, vind je daar een sticker met daarop het typenummer. Als jij deze invoert, regelen wij de rest. Je hoeft dus niet zelf de maten van je nieuwe dakraam rolgordijn op te meten.

Een nieuw dakraam rolgordijn voor bestaande Velux® dakramen

Heb je al een of meerdere Velux® dakramen en ben je eigenlijk alleen op zoek naar een nieuw dakraam rolgordijn, omdat het huidige rolgordijn inmiddels echt toe is aan vervanging? Bij Rolgordijnwinkel kun je de rolgordijn stof in cassette voor jouw dakraam bestellen. Met een ruime collectie aan verschillende kleuren, prints en stoffen is er voor elk Velux® dakraam een mooi rolgordijn samen te stellen. Wij produceren dakraam rolgordijnen geschikt voor Velux® typen GGL, GHL en GPL. Controleer van tevoren goed welk typenummer jij hebt, want je nieuwe dakraam rolgordijn wordt speciaal voor jou op maat gemaakt.

De verschillende soorten dakraam rolgordijnen geschikt voor Velux® dakramen

In ons assortiment voor dakraam rolgordijnen vind je drie verschillende typen rolgordijnen terug. We zetten deze opties graag voor je op een rijtje:

 • Lichtdoorlatend dakraam rolgordijn: Deze dakraam rolgordijnen worden gemaakt van semi-transparante, ofwel lichtdoorlatende stoffen. De stof filtert het scherpe daglicht, waardoor er binnen een mooie en zachte lichtinval gecreëerd wordt. Deze lichtdoorlatende dakraam rolgordijnen raden we je vooral aan als er niemand in deze kamer slaapt, maar als deze kamer bijvoorbeeld dient als kantoor of werkkamer.
 • Verduisterend dakraam rolgordijn: Deze dakraam rolgordijnen worden gemaakt van verduisterende stof. De verduisterende rolgordijnen voor de Velux® dakramen zijn gemaakt van 100% verduisterende stof. En dankzij de borstels in de zijgeleiders van de cassette, waar Velux® dakramen mee zijn afgewerkt, zijn de lichtkieren nihil. De verduisterende dakraam rolgordijnen zijn dus een perfecte optie als je op zoek bent naar slaapkamer raamdecoratie.
 • Dessin & print dakraam rolgordijn: In de collectie Dessin & print dakraam rolgordijnen vind je verschillende rolgordijn stoffen in trendy prints. Leuk voor een kinderkamer op zolder of om wat extra kleur toe te voegen aan een verder vrij rustige zolder. Deze collectie bevat verduisterende rolgordijnen en lichtdoorlatende rolgordijnen. Per stof is aangegeven of deze wel of geen licht doorlaat.

Velux® dakramen voorzien van een nieuw rolgordijn

Is het huidige rolgordijn in jouw Velux® dakraam echt toe aan vervanging? Of ben je uitgekeken op de kleur van het rolgordijn? Voor een mooie, scherpe prijs kun jij een nieuw dakraam rolgordijn laten maken dat speciaal op maat gemaakt wordt voor het typenummer van jouw Velux® dakraam. Open je Velux® dakraam om te achterhalen welk typenummer dakraam dit is. Het typenummer vind je aan de bovenkant van het raam. Daarbij is niet alleen het model (GGL, GHL of GPL) belangrijk, maar ook het typenummer. Dit is namelijk bepalend voor de maat van je nieuwe dakraam rolgordijn.

Snelle levertijd voor je nieuwe dakraam rolgordijn op maat

Als je eenmaal het juiste model en typenummer van je Velux® dakraam hebt gevonden en een mooie kleur uit onze collectie hebt uitgekozen, kan het wachten beginnen! Jouw dakraam rolgordijn wordt in onze eigen fabriek in Nederland geproduceerd. Zo kunnen we de kwaliteit goed in de gaten houden. Daarnaast houden we de levertijd zo lekker kort, zodat jij snel kunt genieten van je nieuwe dakraam rolgordijn.

Als je je dakraam rolgordijn eenmaal binnen hebt, is de montage ervan ook zo gepiept. In deze montagehandleiding lees je stap voor stap hoe je je huidige dakraam rolgordijn verwijdert en hoe je het nieuwe dakraam rolgordijn plaatst. Het kost je hooguit een half uurtje werk. En kom je er toch niet helemaal uit? Dan helpt onze klantenservice je natuurlijk graag!

Waarom kiezen voor dakraam rolgordijnen van Rolgordijnwinkel.nl?

 • We leveren topkwaliteit raamdecoratie op maat tegen betaalbare prijzen
 • De dakraam rolgordijnen worden gefabriceerd in Nederland
 • Je krijgt twee jaar garantie op al onze raamdecoraties
 • Speciaal ontworpen voor de Velux® dakramen in typen GGL, GHL en GPL.
← Terug naar home