Gratis kleurstalen
  • 2 jaar garantie
  • Grote kleurencollectie
  • Gratis thuisbezorgd
  • Productie in Nederland
  • Korte levertijd (gem. 1,5 week)

Toont alle 4 resultaten

25% Korting
16mm Aluminium jaloezieën
Keuze uit 14+ kleuren
Vanaf
€ 79
Product samenstellen
25% Korting
25mm Aluminium jaloezieën
Keuze uit 20+ kleuren
Vanaf
€ 60
Product samenstellen
25% Korting
35mm Aluminium jaloezieën
Keuze uit 13+ kleuren
Vanaf
€ 68
Product samenstellen
25% Korting
50mm Aluminium jaloezieën
Keuze uit 17+ kleuren
Vanaf
€ 90
Product samenstellen

Aluminium jaloezieën in verschillende kleuren en prints

We maken al onze aluminium jaloezieën op maat. Naast de traditionele witte en crèmekleurige jaloezieën, zijn er in de loop der tijd heel veel kleuren bijgekomen. Je kan aluminium jaloezieën bestellen die tot op de komma bij je interieur passen. Van matte kleuren tot glans, en van antraciet grijs tot die mooie groene trendkleur van 2019.
Ben je gek op natuurlijke materialen? Dan zijn de aluminium jaloezieën met houtprints een super mooie alternatief. Die zorgen voor een soortgelijke sfeer als houten jaloezieën op maat. Beter bestand tegen vocht, minder zwaar.

Aluminium jaloezieën hebben een isolerende functie

Wist je dat aluminium jaloezieën je woning ook lekker warm houden? Doordat je ze vrijwel nooit helemaal optrekt – maar open en dicht draait – werkt deze vorm van raamdecoratie altijd isolerend. In de zomer blijft de warmte buiten, waardoor het binnen aangenaam koel blijft. Maar zo werkt het natuurlijk ook in de winter precies andersom. Normaal gesproken verdwijnt ongeveer 20 tot 30% van de warmte door de ramen. Zonde toch? Jaloezieën zijn daarom een hele goede oplossing!

Kies aluminium jaloezieën op maat met de gewenste lamelbreedte

Bij Rolgordijnwinkel.nl kan je de maat van je aluminium jaloezieën tot op de millimeter invoeren. Daarbij kan je ook de breedte van de lamellen zelf bepalen: 16mm, 25mm, 35mm en 50mm. Hoe breder de lamel, hoe “robuuster” het effect. Ben je op zoek naar raamdecoratie die een stoere uitstraling geeft aan je woning? Dan zijn de aluminium jaloezieën 50mm dus perfect. Met meer dan 50 verschillende kleuren en 20 soorten ladderband kan je ze helemaal zelf samenstellen en zorgen dat ze perfect passen bij je interieur.

Altijd natuurlijk licht met aluminium jaloezieën op maat

Aluminium jaloezieën zorgen voor de perfecte lichtinval in huis. In één handomdraai verduister je de ruimte. Of net omgekeerd natuurlijk, want dat heerlijke zonnetje willen we niet missen. De horizontale lamellen zorgen voor een optimale regeling van de lichtinval. Is het zonlicht te fel? Richt de lamellen dan naar boven. Zo weerkaatst het licht via het plafond. Of met andere woorden: wel natuurlijk licht in de kamer, maar geen directe zon in je ogen.

Vochtproof en volledige privacy

Aluminium jaloezieën zijn niet voor niets zo populair de laatste tijd. Ze hebben het effect van shutters, zonder dat je portemonnee “shut” zegt. Ze zijn bovendien ideaal voor vrijwel alle ruimtes. Bijvoorbeeld de woonkamer, keuken, slaapkamer en zelfs voor de badkamer. Ze kunnen prima tegen vocht en bieden ook nog eens volledige privacy. Wel zo prettig als je met een familiebak popcorn op de bank ploft. Of wil douchen zonder publiek.

Aluminium jaloezieën zijn perfect voor in de badkamer

Raamdecoratie in de badkamer? Maar dan zonder een familie schimmels? Kan! Bijvoorbeeld als je kiest voor aluminium jaloezieen op maat. Hét voordeel van een aluminium jaloezie is dat dit materiaal geweldig goed tegen vocht kan. Wel zo handig in een ruimte zoals de badkamer waar roest en schimmel op de loer liggen. Los van deze praktische zaken, geven aluminium jaloezieën gewoon een geweldige en strakke look aan de badkamer.

Prijzen aluminium jaloezieën op maat

Bij Rolgordijnwinkel.nl verkopen we raamdecoratie van Hollandse bodem. Al onze aluminium jaloezieën fabriceren we in fabrieken dichtbij, zodat we goed toezicht kunnen houden op de kwaliteit. Zo houden we de kwaliteit hoog en de prijzen laag. In de webshop kan je alle jaloezieën samenstellen en de prijzen bekijken.

Aluminium jaloezieën met ladderband

Zie je de vele voordelen van aluminium jaloezieën, maar blijf je ze kil vinden? Kies dan zeker voor de 50mm aluminium jaloezieën met ladderband. De verticale stofband heeft een decoratieve uitstraling die de ponsgaten van de lamellen bedekt. De aluminium jaloezieën krijgen hierdoor een strakke en stoere uitstraling.

Boren is overbodig dankzij onze perfect fit aluminium jaloezieën

Boor je liever niet in je kunststof of aluminium  kozijnen? Dat snappen we. Onze aluminium jaloezieën van 16mm en 25 mm kan je ook laten uitvoeren met een perfect fit-systeem. De jaloezieën verwerken we dan in één profiel. Die maak je gemakkelijk vast met clips die je tussen het raam en rubber schuift. Appeltje eitje! En boren in een kunststof kozijn is hierdoor overbodig.

Aluminium jaloezieën op maat met zijgeleiding

Heb je kiepkantelramen- of deuren thuis? Geen probleem, laat je aluminium jaloezieën dan uitvoeren met zijgeleiding. Dankzij de zijgeleiding kan je de jaloezie op het kozijn spannen, waardoor de jaloezie netjes op zijn plek blijft als je je raam open doet. De zijgeleiding wordt gespannen met staaldraad en vastgezet met beugels.

Aluminium jaloezieën op maat laten maken

Aluminium jaloezieën op maat laten maken? Wij helpen je graag om goed te kiezen. De keuze is nogal groot, dus laat het gerust weten als je onze hulp kunt gebruiken bij kleuren, afwerkingen, materialen, breedtes etc. Eerst zien wat je in huis haalt? Vraag gratis kleurstalen aan!

← Terug naar home