Gratis kleurstalen
 • 2 jaar garantie
 • Grote kleurencollectie
 • Gratis thuisbezorgd
 • Productie in Nederland
 • Korte levertijd (gem. 1,5 week)

Toont alle 2 resultaten

Nu 25% Actiekorting
Semi-transparant Dubbel plisségordijn
Keuze uit 24 kleuren
Vanaf
€ 104
Product samenstellen
Nu 25% Actiekorting
Verduisterend Dubbel plisségordijn
Keuze uit 23 kleuren
Vanaf
€ 168
Product samenstellen

Waarom kiezen voor dubbele plisségordijnen?

Dubbele plisségordijnen herken je aan de dubbele laag stof, waardoor de welbekende honingraatstructuur aan de zijkant ontstaat. Daarmee zijn dubbele plisségordijnen niet alleen isolerend en geluiddempend, maar geeft deze vorm van raamdecoratie op maat direct een speelse en moderne sfeer binnen het interieur. 

En dankzij de top down bottom up mogelijkheid kun je je nieuwe duo plisségordijnen op elke hoogte op het raam hangen. Ontbijten zonder het bijzijn van voorbij lopende buren? Of houd je jouw ochtend look graag voor jezelf? Hang je dubbele plisségordijn aan de onderzijde van je raam. Zo kun je ook nog blijven genieten van die fijne ochtendzon. Heerlijk, toch?!

Ruime collectie aan semi-transparante en verduisterende dubbele plisségordijnen

Elk interieur is anders. Dus waarom zou jouw nieuwe raamdecoratie hetzelfde moeten zijn? In onze collectie vind je daarom veel kleuren voor onze dubbele plisségordijnen. Van standaard wit, dat altijd goed is, tot stijlvol taupe, antraciet of blauw. Met een van de vier kleuren voor het bovenprofiel kun je eindeloos variëren in combinaties. Denk aan een zwart bovenprofiel met antracietkleurige duo plisségordijnen of een mooi wit plisségordijn met aluminium bovenprofiel.

En dankzij lichtdoorlatende en verduisterende stoffen kun je je volledige interieur voorzien van stijlvolle dubbele plisségordijnen – ook wel DUETTE® gordijnen genoemd. Twijfel je welke kleur het beste past bij je interieur? Vraag direct gratis kleurstalen aan via onze website. Of stuur ons een mailtje of een bericht via WhatsApp. Wij helpen je graag bij het samenstellen van je nieuwe raamdecoratie. 

Ook voor kozijnen waar niet in geboord mag worden

Wat als je niet wil of mag boren in de muur, kunststof of aluminium kozijnen om je dubbele plisségordijnen te monteren? Bijvoorbeeld omdat je huis baas dit niet toelaat of als je kiep-kantelramen wil voorzien van raamdecoratie. Maar ook als er niet voldoende ruimte hebt om het bovenprofiel van je dubbele plisségordijnen te monteren boven het opengaande raam. Perfect Fit to the rescue! Hierbij wordt jouw dubbele plisségordijn in een stijlvol profiel verwerkt, die je door middel van vier clips op het kozijn klikt. Deze plaats je tussen het rubber en het glas. Schuiven, klikken en klaar! Zo hoef je niet te boren in je kozijnen. 

Let wel even op dat de sponningdiepte van je raam minimaal 18 millimeter is. Heb je een ventilatierooster waar je rekening mee moet houden bij de montage? Geen probleem, stuur ons foto’s en vraag ons om meetadvies.

Dubbele plisségordijnen kopen in slechts een aantal stappen

Heb je de juiste maten inmiddels opgenomen? En heb je de perfecte kleur inmiddels gevonden? Dan is het tijd om je nieuwe raamdecoratie online te bestellen. Dat doe je in een aantal eenvoudige stappen. 

 1. Kies jouw favoriete kleur. Heb je kleurstalen aangevraagd? Op de kleurstalen staat de kleurcode aangegeven. 
 2. Voer de maten in. Let je erop dat de maten in centimeters ingevoerd dienen te worden?
 3. Kies de gewenste uitvoering: standaard of top down bottom up bediening.
 4. Nu volgt de bediening, waarbij je de keuze hebt tussen bediening met koord of middels een stijlvolle handgreep aan de boven- en onderkant van de stof.
 5. Kies de kleur van het bovenprofiel.
 6. Laat ons vervolgens weten hoe je het dubbele plisségordijn wil plaatsen. Plaats je je raamdecoratie op de wand (op het kozijn) of aan de bovenzijde/tegen het plafond (in het kozijn)? 
 7. Om jouw nieuwe raamdecoratie ook veilig te maken voor kinderen, vragen wij om de montagehoogte. Dit is de hoogte waarop je de steunen van je dubbele plisségordijn gaat plaatsen. Onder de ingevoerde montagehoogte zie je direct hoe lang de bediening wordt. 

Kom je er niet uit? Of twijfel je over jouw bestelling? Neem contact met ons op, wij helpen je graag bij het plaatsen van jouw bestelling. 

Waarom kiezen voor dubbele plisségordijnen van Rolgordijnwinkel?

We leveren topkwaliteit raamdecoratie op maat, tegen betaalbare prijzen
Je krijgt twee jaar garantie op al onze raamdecoraties
Je kan daarbij uiteraard altijd rekenen op een uitstekende service

Meer weten of hulp nodig? Kom je er via onze website niet helemaal uit? En heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Voor vragen en advies kan je altijd contact met ons opnemen.

Wat is het verschil tussen een Duette® gordijn en een dubbel plisségordijn?

Eigenlijk niet zoveel. Een Duette® gordijn is ontwikkeld door het merk Hunter Douglas en zal gelijk zijn als de Duette® van Luxaflex, en een dubbel plisségordijn

Duette® gordijn:
– Meerdere bedieningsopties. Naast koord en handgreep kun je ook kiezen voor SmartCord®, LiteRise® en EasyRise®.
– Grotere collectie

Dubbel plisségordijn:
– Voordeliger en kwalitatief gelijk aan een Duette® gordijn.

← Terug naar home