Rolgordijn kinderkamer op maat samenstellen

Rolgordijn kinderkamer
Selecteer uw kleur:
 • RE95401
 • RE95501
 • RE95411
 • RE95511
 • 4005
 • 4580
 • RE81191
 • 4004
 • Mijn kleur staat er niet bij
  • rolgordijn sterren kinderkamer RE95401
   RE95401 - Wit met zilveren sterren
  • Rolgordijn kinderkamer dino's
   RE95501 - Dino border (beperkte voorraad)
  • Jongenskamer rolgordijn raketten re95411
   RE95411 - Kinderdessin: Raketten
  • meisjeskamer rolgordijn eekhoorns RE95511
   RE95511 - Eekhoorns
  • rolgordijn kinderrolgordijn dieren giraffe nijlpaard poes krokodil
   4005 - Dieren licht roze
  • 4580 - Roze met bloemen (beperkte voorraad)
  • toekan rolgordijn tropisch kinderkamer
   RE81191 - Toekan tropisch
  • kinderrolgordijn grijs dieren
   4004 - Grafische dieren blauw/grijs
* Ben je op zoek naar een andere kleur, neem dan contact op met een van onze stylisten.
Kies product in 7 stappen
Afmetingen:
 • CM Wij leveren max. cm Wij leveren min. cm
 • CM Wij leveren max. cm Wij leveren min. cm
Meetinstructies
Bediening:
Montagesteun/kap: Help

Standaard montagesteunen:
Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zonder meerprijs.
witte montagesteun voor rolgordijnen lichtgrijze montagesteunen rolgordijncreme montagesteunen rolgordijn zwarte montagesteunen rolgordijn

De kleur van de montagesteunen kan iets afwijken t.o.v. de kettingkleur.

Sierkap
Het rolgordijn kan worden voorzien. De meerprijs bedraagt €35,- per breedte-meter.
duorolgordijn met sierkap
Let op! De maximale afmeting voor een rolgordijn met sierkap is breedte 280cm x hoogte 260cm. 

Onderlat: Help

Kies een onderlat
Voor een passend resultaat in jouw interieur biedt Rolgordijnwinkel.nl je de mogelijkheid om te kiezen uit één van de vele gratis onderlatten om jouw rolgordijn netjes af te werken. (Je kunt kiezen uit vele mogelijkheden door op de pijltjes te klikken).

Ketting:
Montage: Help

Montage
Rolgordijnwinkel.nl levert gratis montageschroeven bij uw raamdecoratie.

Vul hier in of uw raamdecoratie gemonteerd wordt in hout of in steen.

Montagehoogte: Help

Montagehoogte –> Child safety
Om de risico’s op verwurging of inwendige verstikking uit te sluiten,
heeft de Europese Commissie de veiligheidsvoorschriften voor
binnenzonwering/raamdecoraties aangescherpt.

U geeft de montagehoogte op in het bestelproces.
De ketting mag niet langer zijn dan [montagehoogte – 150cm]. (Bovendien dient de
bedieningsketting minimaal 150 cm boven de vloer te hangen).
Let op! Indien na de plaatsing van het product geen rekening gehouden
is met de kindveiligheidseisen zoals beschreven in de voorschriften
(bijgevoegd bij product), kan rolgordijnwinkel.nl niet aansprakelijk,
noch verantwoordelijk worden gesteld voor alle gevolgen van dien.

 

Montagehoogte = De hoogte vanaf de vloer tot montagesteunen (bovenzijde) van het rolgordijn. Dus waar de schroeven de muur of het kozijn in gaan.
childsafety montagehoogte

cm
Bedieningshoogte: 0cm
Minimale hoogte: 160 cm

Een goede nachtrust dankzij een kinderkamer rolgordijn

Het is voor iedereen belangrijk om goed te slapen. Het zenuwstelsel heeft slaap nodig om overdag goed te functioneren. Daarnaast zorgt voldoende slaap voor een beter afweersysteem. Kortom: slapen is belangrijk. Voor kinderen is goede nachtrust nog eens extra belangrijk. Tijdens de slaap komen bij hen namelijk groeihormonen vrij. Niet goed slapen betekent dus minder hard groeien. Ook is dit belangrijk voor leerprestaties: kinderen die niet goed slapen, onthouden informatie minder goed en verliezen sneller hun concentratie. En verder is het voor de ouders natuurlijk ook wel fijn als de nachten lekker rustig verlopen en je misschien zelfs ‘s morgens nog wat langer kan uitslapen. Verduisterende rolgordijnen voor de kinderkamer helpen daarbij.

Verduisterende rolgordijnen in de kinderkamer

De stoffen van onze rolgordijnen voor de kinderkamers zijn 100% verduisterend. Dit vergroot de kans dat je kindje lekker slaapt. En jij dus ook. Je krijgt ze ook nog eens makkelijker naar bed in de zomer – als ze naar bed moeten terwijl het nog licht is. Een verduisterend rolgordijn doet de truc. Hoera voor alle ouders: opeens is het nacht. Nog een ander voordeel in de zomer: verduisterende rolgordijnen voor de kinderkamer houden veel zonlicht en warmte buiten de deur. Zo heb je geen dure rolluiken of ongezonde airco’s nodig, maar houd je de kinderkamer toch nog enigzins koel.

Kinderkamer rolgordijn in een toffe kleur

In onze rolgordijnen webshop kun je kiezen uit verschillende kleuren en prints, voor jongens en meisjes van alle leeftijden. Welke kleur je kiest voor de kinderkamer, is natuurlijk afhankelijk van smaak. Roze en blauw waren altijd de meest gangbare kleuren voor baby- en kinderkamer. Maar tegenwoordig is er veel meer mogelijk. In onze webshop vind je rolgordijnen voor de kinderkamer in tientallen kleuren en prints. 


Naast de (verduisterende) kinderkamer rolgordijnen kun je bij ons ook terecht voor op maat gemaakte transparante rolgordijnen en lichtdoorlatende rolgordijnen. Voor elke ruimte een passend rolgordijn!

Het effect van kleurenRoze zorgt voor een geliefd en dromerig gevoel. Lichtblauw straalt daarnaast rust en openheid uit. De kleur pastelgeel maakt vrolijk, daarnaast worden kinderen er nieuwsgierig van – het stimuleert zo een fantasierijk brein. Voor zowel oranje als geel geldt dat het vooral ideaal is om in accessoires te gebruiken en niet te veel te laten overheersen. Rolgordijnen in pastelkleuren zorgen voor een fijne en rustige uitstraling. Je kunt ze ook mooi combineren zoals de stof (4006) wonderland pastel.

Voor welk printje ga je?

Heb je een leuk thema gekozen voor de babykamer? Of heeft jouw kind zelf een idee hoe zijn of haar kamer eruit moet zien? Maak de kamer dan helemaal af met een rolgordijn met een leuk printje. Het gebruik van printjes stimuleert de fantasie van kinderen. En het ziet er natuurlijk gezellig uit. Een populair thema is bijvoorbeeld het dierenthema. Ga voor stoere dinosaurussen of wilde dieren als giraffen en neushoorns. Kinderen kunnen de dieren herkennen en voor je het weet hoor je gezellige dierengeluiden uit de kamer komen.

Veilig kinderkamer rolgordijn in huis

Naast dat rolgordijnen voor de kinderkamer er natuurlijk leuk uit moeten zien, moeten ze bovenal veilig zijn. Wij kunnen garanderen dat onze raamdecoratie volgens Child Safety wetgeving wordt gefabriceerd om verstikking in de lus te voorkomen. De Child Safety wetgeving geeft bijvoorbeeld aan de ketting van het rolgordijn een minimale afstand vanaf de grond moet hangen en er een koordgeleider/-spanner gebruikt moet worden. Zo kun je met een gerust hart jouw kind alleen in de slaapkamer laten.

Perfect Fit maakt het leven makkelijker

De rolgordijnen voor de kinderkamer zijn gemakkelijk te monteren op of in het kozijn. De Montagesteunen vastboren, klik, klaar. Maar om het nog gemakkelijk te maken, zijn onze rolgordijnen ook beschikbaar in een Perfect Fit systeem. Dit is super handig als je kunststof of aluminium kozijnen hebt. Het is dan namelijk vaak niet wenselijk om in de kozijnen te boren om de rolgordijnen te bevestigen. Als je rolgordijnen met een Perfect Fit systeem kiest, bevestig je ze met speciale clips tussen het rubber en glas. Met slechts vier clips kun je jouw rolgordijnen ophangen. Hoe handig? En wanneer je kind ouder wordt en na verloop van tijd misschien een ander printje of kleurtje wilt, kun je het rolgordijn makkelijk losmaken en een nieuwe bevestigen.

Rolgordijn voor de kinderkamer op maat bestellen

Meet je raam op en bestel je kinderkamer rolgordijn eenvoudig en snel bij Rolgordijnwinkel.nl. Kies vervolgens ook voor de afwerking van jouw smaak, zoals de kleur van de ketting, montagesteunen en onderlat. Over circa 1,5 week heb je de rolgordijnen al in huis. Als je nog twijfelt, kun je ons altijd bellen voor advies, een foto toesturen en vergeet natuurlijk niet eerst gratis staaltjes op te vragen.