Stalen aanvragen
  • 2 jaar garantie
  • Grote kleurencollectie
  • Gratis thuisbezorgd
  • Productie in Nederland
  • Korte levertijd (gem. 1,5 week)

Rolgordijnen

Rolgordijnen op maat kopen

Rolgordijnwinkel.nl biedt de grootste kleurencollectie rolgordijnen online aan. Aan de hand van uw wensen qua kleur, afmeting, bediening en afwerking maken we uw rolgordijnen in Nederland helemaal zoals u zelf wenst. Rolgordijnen zijn niet alleen functioneel, maar maken je interieur nog leuker!

Lees meer...

Soorten rolgordijnen

Wij bieden een grote kleurencollectie voor verschillende soorten rolgordijnen. Een transparant rolgordijn of semi-transparant rolgordijn is goed geschikt voor de woonkamer. Bij een geheel transparant rolgordijn kunt u door de stof heen kijken. Dit is te vergelijken met vitrage. Een semi-transparante stof filtert het licht en biedt volledige privacy.

Bent u op zoek naar een rolgordijn voor de slaapkamer? Dan is een verduisterend rolgordijn een geschikte optie. De stof is 100% verduisterend, wat u helpt bij het behalen van een goede nachtrust.

Rolgordijnen opmeten en monteren

Met behulp van deze meetinstructie bestelt u eenvoudig rolgordijnen op maat.  Wij helpen u graag als u er zelf niet uitkomt. U mag ook altijd een foto toesturen van advies en hulp bij het inmeten.
Het ophangsysteem is zo gemaakt dat u het rolgordijn gemakkelijk kunt monteren, ook als u niet zo handig bent. U schroeft de montagesteunen met de bijgeleverde schroeven vast en klikt het rolgordijn in de steunen. De montagehandleiding voor een rolgordijn zal altijd meegeleverd worden bij de bestelling. U kunt de montagehandleiding altijd en overal raadplegen.

Perfect fit Rolgordijn zonder te boren

Wilt u graag een rolgordijn waarbij schroeven en boren in uw aluminium of kunststof kozijn onnodig is? Een Perfect Fit rolgordijn is de oplossing! D.m.v. clips die u tussen het rubber en het glas schuift, kunt u het profiel eenvoudig op de clips klikken en hoeft er dus geen schroevendraaier of boormachine aan te pas te komen.

Dit systeem is ook mogelijk voor een houten kozijn. Bij een houten kozijn is boren en een sponningsdiepte van minimaal 18mm wel noodzakelijk. Hierbij boort u vier gaatjes om zo het profiel te bevestigen.

Heeft u tijdens het bestellen van uw rolgordijn een vraag of advies nodig? Neem gerust contact met ons op, want wij helpen u graag verder! Bij Rolgordijnwinkel.nl staat niet alleen het leveren van topkwaliteit voorop, maar ook het leveren van een uitstekende service!

Maak uw keuze uit een transparant rolgordijn, verduisterend rolgordijn, dessin, badkamer rolgordijn, een rolgordijn voor een Velux dakraam of een duorolgordijn


Vanaf
€69
Verduisterend rolgordijn
Keuze uit 43+ kleuren
Vanaf
€113
Kinderkamer rolgordijn
Keuze uit 12+ kleuren
Vanaf
€66
Badkamer rolgordijn
Keuze uit 7+ kleuren
← Terug naar home