Gratis kleurstalen
  • 2 jaar garantie
  • Grote kleurencollectie
  • Gratis thuisbezorgd
  • Productie in Nederland
  • Korte levertijd (gem. 1,5 week)
Nu 25% Actiekorting
Geheel transparant rolgordijn
Keuze uit 14+ kleuren
Vanaf
€71
Product samenstellen
Nu 25% Actiekorting
Semi-transparant rolgordijn
Keuze uit 49+ kleuren
Vanaf
€71
Product samenstellen
Nu 25% Actiekorting
Verduisterend rolgordijn
Keuze uit 43+ kleuren
Vanaf
€80
Product samenstellen
Nu 25% Actiekorting
Dessin en print rolgordijn
Keuze uit 31+ kleuren
Vanaf
€89
Product samenstellen
Nu 25% Actiekorting
Rolgordijn kinderkamer
Keuze uit 12+ kleuren
Vanaf
€113
Product samenstellen
Nu 25% Actiekorting
Badkamer rolgordijn
Keuze uit 7+ kleuren
Vanaf
€71
Product samenstellen
Nu 25% Actiekorting
Perfect Fit Rolgordijnen
Vanaf
€151
Product samenstellen
Nu 25% Actiekorting
Dakraam rolgordijn voor VELUX®
Vanaf
€99
Product samenstellen

Mooie semi-transparante rolgordijnen in huis

Lichtdoorlatende rolgordijnen combineren het beste van twee werelden: filtering van zonlicht plús privacy. Geen glurende buren. Geen doorkijk en geen inkijk. Rolgordijnen met semi-transparante stof hangen om deze redenen in veel woonkamers. Kijk heerlijk televisie zonder geknepen ogen. Of houd de rolgordijnen het hele weekend dicht, zonder een tekort aan daglicht. Duo rolgordijnen zijn daarvoor ook een goede optie.

Verduisterende rolgordijnen voor een goede nachtrust

Voor slaapkamers zijn verduisterende rolgordijnen ideaal. Daarvoor is het belangrijk dat de stoffen van goede, dikke en dicht geweven kwaliteit zijn. Ook is een goede coating belangrijk om ze 100% lichtdicht te maken. Daarna is het zaak dat ze goed in de kozijnen passen. Verduisterende rolgordijnen worden vaak in een profiel geplaatst, zodat er aan de zijkanten geen licht naar binnen piept.

Rolgordijn voor iedere ruimte

Wat veel mensen niet weten, is dat rolgordijnen geschikt zijn voor elke ruimte in huis. Onze collectie gaat dan ook verder dan alleen rolgordijnen voor “standaard” ruimtes zoals de woonkamer of slaapkamer. Zo vind je bijvoorbeeld kinderkamer rolgordijnen met de leukste kleurtjes en prints. Ze zijn bijna niet kapot te krijgen en een stuk goedkoper dan overgordijnen. Zo kan je tussen de peuter- en puberfase makkelijker iets anders kiezen. Ook handig: rolgordijnen voor de badkamer. Die zijn gemaakt van vochtwerende stoffen en makkelijk af te nemen. Hallo privacy, dag schimmel!

Perfect Fit rolgordijnen voor kunststof kozijnen

Een rolgordijn monteren in een houten kozijn is doorgaans een koud kunstje. Even bepalen of je de raambekleding op de dag of in de dag wil hangen, gaatjes boren en ophangen maar. Maar wat nu als je in een nieuwbouwwoning woont met kunststof kozijnen en daarin niet wil boren? Of in een huurwoning waar de huisbaas een aanval krijgt als je dat doet? Dan hebben we bij Rolgordijnwinkel.nl ook de selectie Perfect Fit rolgordijnen. Die monteer je met clips tussen het rubber en glas. Vervolgens klik je het Perfect Fit systeem vast op deze clips en klaar is Kees. Handig!

Rolgordijnen voor Velux® dakramen

Weet je wat echt zonde van het geld is? Een raam verkeerd opmeten en vervolgens een rolgordijn bezorgd krijgen dat nét niet past. Zeker als het rolgordijn tussen de raamkozijnen komt te hangen zoals bij een Velux® dakraam, moeten ze naadloos passen. Daar hebben we iets handigs op bedacht. Je leest het typenummer van je Velux® dakraam (die staat op de bovenkant als je je raam kantelt) en geeft dat aan ons door. Wij achterhalen dan eenvoudig de exacte afmetingen. Kan niet misgaan.

Eindeloze kleuren en mogelijkheden

In onze webshop vind je een heleboel kleuren en mogelijkheden voor rolgordijnen op maat. Maar dat is niet alles. Misschien heb je een specifieke RAL-verfkleur op de muren en wil je rolgordijnen in een bijpassende tint. Wij helpen om een passende kleur te vinden. Je kan gratis (lekker grote) stalen bij ons aanvragen om thuis te kijken en vergelijken. Maar je kan ook het nummer van je verfkleur aan ons doorgeven of foto’s van je interieur doorsturen, dan denken en kijken we graag mee.

Accessoires en toebehoren

Rolgordijnen hebben onterecht nog weleens een “cheap” imago. De materialen zijn tegenwoordig prachtig en er zijn verschillende montagemogelijkheden om ze stijlvol op te hangen. Met een open montage kijk je tegen de rol aan, maar met een mooie, stofdichte kap wordt het rolgordijn subtiel weggewerkt in het kozijn. Een bijpassende onderlat erbij, een mooi zilver- of bronskleurige ketting in plaats van basic wit… helemaal af.

Rolgordijnen voor elk budget

Geld moet rollen? Tuurlijk, maar het liefst niet te hard. De raamdecoratie van Rolgordijnwinkel.nl wordt gewoon in Nederland gefabriceerd. Al onze rolgordijnen worden dichtbij gemaakt, zodat we goed toezicht hebben op de kwaliteit. De prijzen houden we zo laag mogelijk. Oké, een bouwmarkt is misschien een tikkie goedkoper. Maar we garanderen dat je onze rolgordijnen er niet alleen bij aanschaf mooi uitzien, maar ook als ze al een tijd hangen. Dus op termijn ben je nergens anders zo voordelig uit. Wij hebben veel stoffen in verschillende prijsgroepen. Er is dus altijd een mooi rolgordijn binnen jouw budget samen te stellen. Vanaf €52 heb je al een mooi rolgordijn in huis hangen!

Voor particulier en projectinrichting

Onze rolgordijnen hangen in veel Nederlandse huizen, maar ook bedrijven kloppen regelmatig bij ons aan voor projectinrichtingen waarbij rolgordijnen nodig zijn. De rolgordijnen moeten dan aan bepaalde eisen voldoen, bijvoorbeeld aansluiten bij de huisstijlkleuren van het bedrijf. Of brandwerend zijn. Het is dan ideaal dat wij ze in vrijwel alle kleuren, materialen en afmetingen kunnen leveren. Neem contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Veelgestelde vragen over Rolgordijnen

Bestaat er een mogelijkheid dat het rolgordijn word gefabriceerd met een lasnaad?

Bij rolgordijnen groter (breder en hoger) dan 200cm bestaat er een mogelijkheid dat deze gefabriceerd worden met een lasnaad. Bij twijfel kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij kunnen voor je nagaan of er een lasnaad in het gewenste rolgordijn geplaatst moet worden.

» Lees meer

← Terug naar home