Stalen aanvragen
  • 2 jaar garantie
  • Grote kleurencollectie
  • Gratis thuisbezorgd
  • Productie in Nederland
  • Korte levertijd (gem. 1,5 week)

Rolgordijnen

Rolgordijnen op maat kopen

Die prachtige kleur verf op de gloednieuwe muren… wat zou het leuk zijn om daar perfect passende rolgordijnen bij te vinden. Of als de kleur van de betonvloer zou terugkomen tussen de kozijnen. Het kan! Bij Rolgordijnwinkel.nl stelt u de ultieme raambekleding helemaal zelf samen. Uw kleur, uw afmetingen, uw afwerking. Ontdek alle mogelijkheden.


Vanaf
€69
Verduisterend rolgordijn
Keuze uit 43+ kleuren
Vanaf
€113
Kinderkamer rolgordijn
Keuze uit 12+ kleuren
Vanaf
€66
Badkamer rolgordijn
Keuze uit 7+ kleuren

 Semi-transparante rolgordijnen

Lichtdoorlatende rolgordijnen combineren het beste van twee werelden: filtering van zonlicht plús privacy. Geen glurende buren. Geen doorkijk en geen inkijk. De semi-transparante gordijnen hangen om deze redenen in veel woonkamers. Kijk heerlijk televisie zonder geknepen ogen. Of hou de gordijnen het hele weekend dicht, zonder een tekort aan daglicht. Duo rolgordijnen zijn daarvoor ook een goede optie.

Verduisterende rolgordijnen

Voor slaapkamers zijn verduisterende rolgordijnen ideaal. Daarvoor is het belangrijk dat de stoffen van goede, dikke en dicht geweven kwaliteit zijn. Ook is een goede coating belangrijk om ze 100% lichtdicht te maken. Daarna is het zaak dat ze goed in de kozijnen passen. Verduisterende rolgordijnen worden vaak in een profiel geplaatst, zodat er aan de zijkanten geen licht naar binnen piept. Want dat komt het uitslapen op een zomerse zondagochtend niet ten goede.

Rolgordijn voor iedere ruimte

Wat veel mensen niet weten, is dat rolgordijnen in eigenlijk iedere ruimte kunnen. Onze collectie gaat dan ook verder dan alleen gordijnen voor “standaard” ruimtes zoals de woonkamer of slaapkamer. Zo vindt u bijvoorbeeld kinderkamer rolgordijnen, met de leukste kleurtjes en prints. Ze zijn bijna niet kapot te krijgen en een stuk goedkoper dan overgordijnen. Zo kunt u tussen de peuter- en puberfase makkelijker iets anders kiezen. Ook handig: rolgordijnen voor de badkamer. Die zijn gemaakt van vochtwerende stoffen en makkelijk af te nemen. Hallo privacy, dag schimmel!

Perfect Fit rolgordijnen voor kunststof kozijnen

Een rolgordijn monteren in een houten kozijn is doorgaans een koud kunstje. Even bepalen of u de raambekleding op de dag of in de dag wilt hangen, gaatjes boren en ophangen maar. Maar wat nu als u in een nieuwbouwwoning woont met kunststof kozijnen en daarin niet wilt boren? Of in een huurwoning waar de huisbaas een aanval krijgt als u dat doet? Dan hebben we bij Rolgordijnwinkel.nl ook de selectie Perfect Fit rolgordijnen. Die monteert u met clips tussen het rubber en glas. Handig!

Rolgordijnen voor Velux dakramen

Weet u wat echt zonde van het geld is? Een raam verkeerd opmeten en vervolgens een rolgordijn bezorgd krijgen dat nét niet past. Zeker als het rolgordijn tussen de raamkozijnen komt te hangen zoals bij een Velux dakraam, moeten ze naadloos passen. Daar hebben we iets handigs op bedacht. U leest het typenummer van uw Velux dakraam (die staat op de bovenant als u het raam kantelt) en geeft dat aan ons door. Wij achterhalen dan eenvoudig de exacte afmetingen. Kan niet misgaan.

Eindeloze kleuren en mogelijkheden

In onze webshop vindt u al een heleboel kleuren en mogelijkheden voor rolgordijnen op maat. Maar dat is niet alles. Misschien heeft u een specifieke RAL-verfkleur op de muren en wilt u rolgordijnen in een bijpassende tint. Wij helpen om een passende kleur te vinden. U kunt gratis (lekker grote) stalen bij ons aanvragen om thuis te kijken en vergelijken. Maar u kunt ook het nummer van uw verfkleur aan ons doorgeven of foto’s van uw interieur doorsturen, dan denken en kijken we graag mee.

Accessoires en toebehoren

Rolgordijnen hebben onterecht nog weleens een “cheap” imago. De materialen zijn tegenwoordig prachtig en er zijn verschillende montagemogelijkheden om ze stijlvol op te hangen. Met een open montage kijkt u tegen de rol aan, maar met een mooie, stofdichte kap wordt het rolgordijn subtiel weggewerkt in het kozijn. Een bijpassende onderlat erbij, een mooi zilver- of bronskleurige ketting in plaats van basic wit plastic… helemaal af.

Prijzen rolgordijnen

Geld moet rollen? Tuurlijk, maar liefst niet te hard. Bij Rolgordijnwinkel.nl verkopen we enkel raamdecoratie van Hollandse bodem. Al onze rolgordijnen worden dichtbij gefabriceerd, zodat we goed toezicht hebben op de kwaliteit. De prijzen houden we zo laag mogelijk. Oké, een bouwmarkt is misschien een tikkie goedkoper. Maar we garanderen dat u onze rolgordijnen er niet alleen bij aanschaf mooi uitzien, maar ook als ze al een tijd hangen. Dus op termijn bent u nergens anders zo voordelig uit.

Particulier en projectinrichting

Onze rolgordijnen hangen in veel Nederlandse huizen, maar ook bedrijven kloppen regelmatig bij ons aan voor projectinrichtingen waarbij rolgordijnen nodig zijn. De rolgordijnen moeten dan aan bepaalde eisen voldoen, bijvoorbeeld aansluiten bij de huisstijlkleuren van het bedrijf. Of brandwerend zijn. Het is dan ideaal dat wij ze in vrijwel alle kleuren, materialen en afmetingen kunnen leveren.

Rolgordijnen op maat laten maken

Rolgordijnen op maat laten maken? Wij helpen u graag om wél de juiste keuze te maken.

Vraag gratis kleurstalen aan

← Terug naar home