25mm Duette® gordijn Verduisterend op maat samenstellen

25mm Duette® gordijn Verduisterend
Selecteer uw kleur:
 • 25425
 • 25310
 • 25300
 • 25305
 • 25450
 • 25511
 • 25302
 • 25306
 • 25426
 • 25590
 • 25518
 • 25592
 • 25309
 • 25517
 • Mijn kleur staat er niet bij
  • 25425 wit duette
   25425 - Wit (Unik)
  • witte duette verduisterend 25310
   25310 - Wit (Elan)
  • Duette 25300 creme duette
   25300 - Crème (Unik)
  • Duette creme verduisterend 25305
   25305 - Crème (Elan)
  • duette plisse gordijn beige licht bruin 25450
   25450 - Beige (Dessin)
  • 25511 plissegordijn voor slaapkamer taupe gordijn
   25511 - Taupe (Unik)
  • 25302 licht grijs verduisterend 25mm duette
   25302 - Lichtgrijs (Unik)
  • 25306 licht grijs duette verduisterend
   25306 - Licht grijs (Elan)
  • licht grijs plisse gordijn duette verduisterend 25426
   25426 - Licht grijs (Unik)
  • luxaflex duette gordijn grijs 25590
   25590 - Grijs (Elan)
  • Duette verduisterend grijs plisse gordijn 25518
   25518 - Donker grijs (Unik)
  • bruin plissegordijn duette bruin 25592
   25592 - Chocoladebruin (Elan)
  • Zwarte Duette dubbele plisse gordijn
   25309 - Grafiet/Zwart (Elan)
  • Dubbel plissegordijn mat zwart 25517
   25517 - Zwart
* Heb je ergens anders een mooie Duette® kleur gezien dan is er een grote kans dat wij deze ook kunnen leveren, vraag ons er gerust naar.
Kies product in 7 stappen
Afmetingen: Help

Vul hier de gewenste afmeting van uw duette in. Wij maken uw duette op de millimeter nauwkeurig. LET OP! Dit dient in centimeters ingevuld te worden.

 • 1000mm = 100 cm
 • 1387mm = 138,7 cm

Handgreep;
Maximale breedte 125cm

SmartCord®;
Standaard uitvoering minimale breedte 43cm
Top Down Bottum up minimale breedte 55cm


Bekijk hier de meetinstructies.
 • CM Wij leveren max. cm Wij leveren min. cm
 • CM Wij leveren max. cm Wij leveren min. cm
Meetinstructies
Uitvoering: Help

Maak hier een keuze uit de uitvoering standaard of een top-down.

Standaard uitvoering:
Bij een duette® gordijn met standaard uitvoering kun je alleen de onderlat omhoog en naar beneden bedienen.

Top-down Bottom Up uitvoering:
Bij een top-down kun je zowel de onderlat als de tussenlat bedienen, zodat je de stof op elke gewenst hoogte kan plaatsen. Hiermee kun je fijner het licht regelen, en natuurlijk de inkijk beperken.

 

Bediening: Help

Koordbediening standaard:
Indien je kiest voor een koord bediening kun je de gewenste bedieningszijde kiezen.

Koordbediening Top Down Bottom Up:
Indien je kiest voor een koord bediening zal er aan beide kanten een bedieningskoord komen.Met de één bedien je de onderlat en met de andere bedien je de tussenlat.

SmartCord®:
Ons gepatenteerde bedieningssysteem SmartCord® is een eenvoudige, maar effectieve bediening voorzien van een intrekbaar koord dat een constante lengte houdt. Hierdoor heb je geen last van lange slingerende koorden en kun je je zonwering moeiteloos en veilig bedienen.

Handgreep:
Bij een handgreep zal het product altijd ingespannen geplaatst moeten worden. Dit wil zeggen dat er dunne spandraden door de zijkanten van het profiel lopen en d.m.v. spanbeugeltje op spanning gebracht kunnen worden. Deze spanbeugeltjes zullen boven en beneden gemonteerd moeten worden. Dit is met name geschikt voor deuren of kiepkantelramen. Je kunt deze monteren in de dag (kies voor in het kozijn), of op de dag (kies voor op het kozijn) wanneer je geen gaatjes in uw vensterbank wenst.

Duette met Bliss® accumotor:
De Duette kan worden voorzien van een elektrische bediening welke met een afstandbediening, of via de Bliss® app bediend kan worden.
Standaard zal er een oplader met kabel van 5 meter worden toegevoegd.
Het instellen hiervan is zeer eenvoudig. Bekijk hier de Bliss® brochure voor bediening van de app.

Diepte Bovenprofiel:
Standaard koord: 2,5cm
Smartcord®: 5,2cm
Bliss® Elektrisch bediend: 6,2cm

Niet boren?
Heb je een kiep/kantelramen waarin je niet in wilt boren of schroeven? Géén probleem! Wij bieden dan de mogelijkheid om deze te monteren in een perfect fit frame. Kijk bij onze Perfect fit Duette® gordijnen voor de mogelijkheden.

Bovenprofiel:
Montage: Help

Rolgordijnwinkel.nl levert gratis montageschroeven bij uw raamdecoratie. Vul hier in of uw raamdecoratie gemonteerd wordt in hout of in steen.

Tevens zullen er wand of plafondsteunen bij uw bestelling geleverd worden, het is dus belangrijk dat u de juist keuze maakt.

In het kozijn:

Op het kozijn:

 

Montagehoogte: Help
Montagehoogte –>Child safety

Om de risico’s op verwurging of inwendige verstikking uit te sluiten,
heeft de Europese Commissie de veiligheidsvoorschriften voor
binnenzonwering/raamdecoraties aangescherpt

U geeft de montagehoogte op in het bestelproces.
De ketting mag niet langer zijn dan [montagehoogte – 150cm]. (Bovendien dient de bedieningsketting minimaal 150 cm boven de vloer te hangen).
Let op! Indien na de plaatsing van het product geen rekening gehouden is met de kindveiligheidseisen zoals beschreven in de voorschriften (bijgevoegd bij product), kan rolgordijnwinkel.nl niet aansprakelijk, noch verantwoordelijk worden gesteld voor alle gevolgen van dien.

* Samen met de betreffende onderdelen voor kindveiligheid zullen
de waarschuwing aan het product en op de verpakking worden aangebracht.

Montagehoogte = De hoogte vanaf de vloer tot montagesteunen (bovenzijde) van het rolgordijn. Dus waar de schroeven de muur of het kozijn in gaan.
childsafety montagehoogte

cm
Bedieningshoogte: 0cm
Minimale hoogte: 160 cm

Verduisterende Duette® gordijnen voor slaapkamers en kinderkamers

Ben je op zoek naar stijlvolle raamdecoratie die goed verduisterd? Dan zijn onze Duette® gordijnen in verduisterende stof de perfecte oplossing. Deze raambekleding is gemaakt van 100% lichtdichte stof, waardoor er geen natuurlijk licht van buitenaf binnen kan komen. Jij kunt dus ongestoord genieten van een welverdiende nachtrust. De verduisterende stoffen zijn hebben een speciale zilveren folie aan de binnenzijde die zowel verduisterend als isolerend werken. Zo is het in de zomer aangenaam koel en in de winter heerlijk warm in de slaapkamer van jou (of van je kleintje, natuurlijk). Wie wil dat nu niet?!

Waarom kies ik voor een verduisterend Duette® gordijn?

Een Duette® gordijn is een trendy, stijlvolle vorm van raamdecoratie op maat die voor veel ramen een mooie oplossing biedt. Voor verduisterende raamdecoratie denken we al snel aan een verduisterend rolgordijn of duo rolgordijn. Helaas heb je bij deze vormen van raamdecoratie vaak te maken met lichtkieren, omdat er ruimte aan de zijkant nodig is om de bediening te laten hangen. Omdat de bediening bij traditionele Duette® gordijnen aan de voorkant hangt, is er tussen de stof en het kozijn geen ruimte voor de bediening nodig. Hierdoor sluit de stof mooi aan op het kozijn en is er bijna geen sprake van restlicht via de zijkanten van je nieuwe raamdecoratie. Dus nagenoeg geen lichtkieren en lichtinval.

Twijfel je tussen verduisterende plisségordijnen en Duette® gordijnen voor jouw slaapkamer? Houdt dan rekening met de bedieningskoorden. Bij plissé gordijnen en Duette® gordijnen lopen de koorden door de stof heen. Omdat een plissé gordijn bestaat uit een enkele laag stof, wordt de stof afgewerkt met ponsgaten waar de koorden doorheen lopen. Bij Duette® gordijnen worden deze koorden tussen de twee lagen stof verwerkt, waardoor er geen ponsgaten in de stof zichtbaar zijn. Het restlicht, dat wel aanwezig is bij plissé gordijnen en niet bij Duette® gordijnen, kan het verschil maken tussen een ongestoorde nachtrust of weer een slapeloze nacht. Wij raden je daarom altijd aan om voor een DUETTE met verduisterende stof te kiezen.

Verduisterende stoffen met aluminium folie voor optimale verduistering

De stoffen van onze verduisterende DUETTES zijn 100% verduisterend. De dubbele stoflaag van deze vorm van raamdecoratie is voorzien van een aluminium folie. Deze folie zorgt ervoor dat de stof 100% verduisterend is, maar ook over de nodige isolerende eigenschappen beschikt. Naast de aluminium laag biedt ook de dubbele laag stof van onze Duette® Shades een isolerende functie. De stilstaande lucht blijft tussen de unieke honingraatstructuur, gevormd door de twee lagen stof, hangen en zorgt ervoor dat er veel minder warmte verloren gaat via de ramen. Deze vorm van raamdecoratie op maat is dus isolerend, energiebesparend en geeft je slaapkamer direct een luxe uitstraling. Mooi meegenomen!

Top Down Bottom Up: altijd de gewenste privacy in de slaapkamer

Niets is zo fijn als privacy. Zeker in de slaapkamer. Uniek bij de Duette® gordijnen op maat is de mogelijkheid voor het Top Down Bottom Up systeem. Dit betekent dat zowel de bovenlat als onderlat bedienbaar zijn en op elke gewenste stand geplaatst kunnen worden. Wil je genieten van de ochtendzon, zonder dat nieuwsgierige aagjes binnen kunnen kijken? Met de Top Down Bottom Up bediening plaats je jouw nieuwe DUETTE in het midden of aan de onderkant van het raam, zodat er via de bovenkant van je raam natuurlijk licht binnen kan komen.

In onze online configurator kun je jouw DUETTE volledig naar wens samenstellen. Onder het kopje “Uitvoering” kun je kiezen voor de standaard uitvoering of uitvoering Top Down Bottom Up. Vervolgens kies je een van de twee soorten bedieningen: het traditionele bedieningskoord of de strakke handgrepen aan de boven- en onderkant van de stof. Aan jou de keuze!

Verduisterende DUETTE Shades met SmartCord® bediening

De Duette® gordijnen van Rolgordijnwinkel.nl kunnen nu ook geleverd worden met de gepatenteerde SmartCord® bediening. Hierbij is de bediening van een Duette® gordijn voorzien van een intrekbaar koord dat een constante lengte aanhoudt. Het bedieningskoord wordt niet langer naarmate je je gordijn optrekt, waardoor het bedieningskoord van je Duette® gordijn geen gevaar vormt voor kleine kinderen of huisdieren. Je kunt je raamdecoratie moeiteloos en veilig bedienen. Wil je jouw nieuwe Duette® gordijn met deze gepatenteerde bediening laten uitvoeren? Je vind de optie voor SmartCord® bediening onder het kopje “Bediening” in het bestelproces. Voor de SmartCord® bediening wordt een meerprijs gerekend.

Liever niet boren of schroeven in je kozijn? Kies voor een Perfect Fit Duette® gordijn

Wil of mag je niet in je kozijnen of muren boren, omdat je bijvoorbeeld in een huurhuis woont? Kies dan voor een Duette® gordijn op maat in Perfect Fit Systeem! Bij een Perfect Fit wordt de stof verwerkt in een kunststof profiel dat naadloos aansluit op je kozijn. Door middel van speciale montage clips, die je tussen het rubber en het glas van je raam schuift, is de montage kinderspel. Het grote voordeel is dat je niet hoeft te schroeven of boren in je kozijn. Ook hierbij is je DUETTE verduisterend.

Welke kleur verduisterende Duette® gordijnen past bij jouw slaapkamer?

Is de huidige raamdecoratie in jouw slaapkamer wel aan vervanging toe? Of is je raamdecoratie niet verduisterend en wordt je vaak net zo vroeg wakker als de vogels in de lente en zomer? Tijd voor iets nieuws! Via onze website kun je eenvoudig gratis kleurstalen aanvragen. Deze kleurstalen kun je bij je muur, vloer en eventueel zelfs de kleur van je dek(bed) houden om te kijken wat de beste match is. En kom je er niet helemaal uit? Onze interieurstylisten staan voor je klaar voor passend advies. Stuur ons een foto via WhatsApp of per mail en wij kijken graag met je mee.

Je hebt niet alleen een ruime keuze aan kleuren voor de stof, je kunt namelijk ook kiezen voor verschillende profielkleuren! Deze is leverbaar in wit gelakt, aluminium (blank geanodiseerd) en zwart. Zo kun je zelf de perfecte match maken en jouw nieuwe raambekleding mooi laten aansluiten op je kozijnen.

Waarom kiezen voor verduisterende Duette® gordijnen van Rolgordijnwinkel.nl?

 • We leveren topkwaliteit raamdecoratie op maat tegen betaalbare prijzen
 • De Duette® gordijnen worden gefabriceerd in Nederland
 • Je krijgt twee jaar garantie op al onze raamdecoraties
 • Dezelfde kwaliteit als Luxaflex Duette® gordijnen vanwege het gepatenteerde Hunter Douglas systeem