Verduisterend Duette® gordijn op maat samenstellen

Verduisterend Duette® gordijn
Selecteer uw kleur:
 • 25425
 • 25305
 • 25300
 • D630
 • 25511
 • 25426
 • 25590
 • D626
 • 25592
 • D629
 • 25309
 • 25517
 • Mijn kleur staat er niet bij
  • witte duette plisse gordijnen C601
   25425 - Wit (Unik)
  • E634 off white plisse gordijn duette gordijn slaapkamer verduisterend
   25305 - Off white (Elan)
  • creme duette gordijn D604
   25300 - Crème (Unik)
  • duette plisse gordijn beige licht bruin
   D630 - Beige (Dessin)
  • D619 plissegordijn voor slaapkamer taupe gordijn
   25511 - Taupe (Unik)
  • licht grijs plisse gordijn duette verduisterend
   25426 - Licht grijs (Unik)
  • luxaflex duette gordijn grijs
   25590 - Grijs (Elan)
  • Duette verduisterend grijs plisse gordijn
   D626 - Donker grijs (Unik)
  • bruin plissegordijn duette bruin e641
   25592 - Chocoladebruin (Elan)
  • Duette gordijnen zwart grijs d21629
   D629 - Zwart/Grijs (Dessin)
  • Zwarte Duette dubbele plisse gordijn
   25309 - Grafiet/Zwart (Elan)
  • Dubbel plissegordijn mat zwart 0628
   25517 - Zwart
* Bent u op zoek naar een andere kleur, neemt u dan contact op met een van onze stylisten.
Kies product in 7 stappen
Afmetingen:
 • CM Wij leveren max. cm Wij leveren min. cm
 • CM Wij leveren max. cm Wij leveren min. cm
Meetinstructies
Uitvoering:
Bediening: Help

Koordbediening standaard:
Indien u kiest voor een koord bediening kunt u de gewenste bedieningszijde kiezen.

Koordbediening Top Down Bottom Up:
Indien u kiest voor een koord bediening zal er aan beide kanten een bedieningskoord komen.Met de één bedient u de onderlat en met de andere bedient u de tussenlat.

SmartCord®:
Ons gepatenteerde bedieningssysteem SmartCord® is een eenvoudige, maar effectieve bediening voorzien van een intrekbaar koord dat een constante lengte houdt. Hierdoor heeft u geen last van lange slingerende koorden en kunt u uw zonwering moeiteloos en veilig bedienen.

Handgreep:
Bij een handgreep zal het product altijd ingespannen geplaatst moeten worden. Dit wil zeggen dat er dunne spandraden door de zijkanten van het profiel lopen en d.m.v. spanbeugeltje op spanning gebracht kunnen worden. Deze spanbeugeltjes zullen boven en beneden gemonteerd moeten worden. Dit is met name geschikt voor deuren of kiepkantelramen. U kunt deze monteren in de dag (kies voor in het kozijn), of op de dag (kies voor op het kozijn) wanneer u geen gaatjes in uw vensterbank wenst.

Niet boren?
Heb je een kiep/kantelramen waarin je niet in wilt boren of schroeven? Géén probleem! Wij bieden dan de mogelijkheid om deze te monteren in een perfect fit frame. Kijk bij onze Perfect fit Duette® gordijnen voor de mogelijkheden.

Bovenprofiel:
Montage: Help

Rolgordijnwinkel.nl levert gratis montageschroeven bij uw raamdecoratie. Vul hier in of uw raamdecoratie gemonteerd wordt in hout of in steen.

Tevens zullen er wand of plafondsteunen bij uw bestelling geleverd worden, het is dus belangrijk dat u de juist keuze maakt.

In het kozijn:

Op het kozijn:

 

Montagehoogte: Help
Montagehoogte –>Child safety

Om de risico’s op verwurging of inwendige verstikking uit te sluiten,
heeft de Europese Commissie de veiligheidsvoorschriften voor
binnenzonwering/raamdecoraties aangescherpt

U geeft de montagehoogte op in het bestelproces.
De ketting mag niet langer zijn dan [montagehoogte – 150cm]. (Bovendien dient de bedieningsketting minimaal 150 cm boven de vloer te hangen).
Let op! Indien na de plaatsing van het product geen rekening gehouden is met de kindveiligheidseisen zoals beschreven in de voorschriften (bijgevoegd bij product), kan rolgordijnwinkel.nl niet aansprakelijk, noch verantwoordelijk worden gesteld voor alle gevolgen van dien.

* Samen met de betreffende onderdelen voor kindveiligheid zullen
de waarschuwing aan het product en op de verpakking worden aangebracht.

Montagehoogte = De hoogte vanaf de vloer tot montagesteunen (bovenzijde) van het rolgordijn. Dus waar de schroeven de muur of het kozijn in gaan.
childsafety montagehoogte

cm
Bedieningshoogte: 0cm
Minimale hoogte: 160 cm

Waarom kies ik voor een verduisterend Duette® gordijn?

Een verduisterende Duette Shades is speciaal ontworpen voor de slaapkamer. De stof is namelijk 100% verduisterend en blokkeert daarmee al het natuurlijke licht van buitenaf. Zo kun je jouw slaapkamer volledig verduisteren en genieten van je welverdiende nachtrust. Omdat de bediening bij traditionele Duette® gordijnen aan de voorkant hangt, is er tussen de stof en het kozijn geen ruimte voor de bediening nodig. Hierdoor sluit de stof mooi aan op het kozijn en is er bijna geen sprake van restlicht via de zijkanten van je nieuwe raamdecoratie. Ben je juist op zoek naar Duette® gordijnen voor je woonkamer? Bekijk dan onze collectie lichtdoorlatende Duette® gordijnen!

De verduisterende stof van onze Duette® gordijnen

De stof van onze verduisterende Duette® gordijnen is voorzien van een aluminium laag tussen de dubbele laag stof, waardoor de stof 100% verduisterend is. Daarmee is een verduisterend Duette® gordijn niet alleen stijlvol, maar ook isolerend. Zo blijft de gestookte warmte in de winter binnen en houdt je nieuwe Duette® Shades de warmte in de zomer juist buiten.
Naast de aluminium laag biedt ook de dubbele laag stof van onze Duette® Shades een isolerende werking. De lucht blijft tussen de honingraatstructuur, gevormd door de twee lagen stof, hangen en zorgt ervoor dat er veel minder warmte verloren gaat via de ramen. Deze vorm van raamdecoratie op maat is dus isolerend, energiebesparend en geeft je slaapkamer direct een luxe uitstraling. Mooi meegenomen!

Privacy dankzij de Top Down Bottom Up bediening

Onze Duette® gordijnen worden standaard met koordbediening gefabriceerd. Met het koord kun je je verduisterende Duette® gordijn op maat eenvoudig openen, sluiten en vast zetten op de gewenste hoogte. Voor extra privacy en een extra strakke uitstraling bieden wij ook de mogelijkheid voor Top Down Bottom Up bediening. Bij deze bediening wordt de stof gespannen tussen twee koorden. Bij Top Down bediening kun je kiezen tussen de standaard koordbediening, maar ook voor handgrepen. Aan de boven- en onderzijde van je Duette® gordijn op maat worden dan handgrepen geplaatst. Door deze te kantelen, kun je de DUETTE gordijnen eenvoudig bedienen.
Bij deze bediening wordt de raamdecoratie zowel aan de bovenkant als de onderkant van het raam gemonteerd. Als je op zoek bent naar een Duette® gordijn op maat voor een draaikiepraam, adviseren we je om voor de Top Down Bottom Up bediening te kiezen. Als je het raam kantelt of traditioneel opent, blijft de stof altijd op zijn plek hangen.

Liever niet boren of schroeven in je kozijn? Kies voor een Perfect Fit Duette® gordijn

Wil of mag je niet in je kozijnen of muren boren, omdat je bijvoorbeeld in een huurhuis woont? Maar wil je wel genieten van de luxe sfeer van een Duette® gordijn op maat? Kies dan voor een Duette® gordijn op maat in Perfect Fit! Bij een Perfect Fit wordt de stof verwerkt in een profiel dat naadloos aansluit op je kozijn. Door middel van speciale montage clips, die je tussen het rubber en het glas van je raam kunt schuiven, is de montage kinderspel. Het grote voordeel is dat je niet hoeft te schroeven of boren in je kozijn. En omdat de stof van je verduisterende Duette® gordijn op maat verwerkt is in het profiel, blijft de stof ook bij deze optie altijd op zijn plek.

Welke kleur uit onze verduisterende Duette® gordijnen collectie past bij jouw slaapkamer?

Is de huidige raamdecoratie in jouw slaapkamer wel aan vervanging toe? Of is je raamdecoratie niet verduisterend en wordt je vaak net zo vroeg wakker als de vogels in de lente en zomer? Tijd voor iets nieuws! Via onze website kun je eenvoudig gratis kleurstalen aanvragen. Deze kleurstalen kun je bij je muur, vloer en eventueel zelfs de kleur van je dek(bed) houden om te kijken wat de beste match is. En kom je er niet helemaal uit? Onze interieurstylisten staan voor je klaar voor passend advies. Stuur ons een foto via WhatsApp of per mail en wij kijken graag met je mee.