Stalen aanvragen
  • 2 jaar garantie
  • Grote kleurencollectie
  • Gratis thuisbezorgd
  • Productie in Nederland
  • Korte levertijd (gem. 1,5 week)

Duette® gordijnen

Duette® gordijnen op maat kopen

Bent u uitgekeken op de grijze gordijnen of stoffige lamellen die al te lang voor uw ramen hangen? Dan is het misschien tijd voor iets anders. Al eens aan DUETTE gordijnen – ook wel Duo Plissé genoemd – gedacht? Daarmee verduistert u uw ramen helemaal zoals u dat wilt. Van onderen open, van boven open, helemaal dicht… alles kan.


Showing all 4 results

Vanaf
€ 127
Perfect fit Duette® semi-transparant
Boren niet nodig. Schuiven, klikken & klaar!
Vanaf
€ 175
Perfect fit Duette® verduisterend
Boren niet nodig. Schuiven, klikken & klaar!

Waarom kiezen voor een Duette® gordijn?

Omdat een DUETTE gordijn zo veelzijdig is natuurlijk! Ze bestaan uit twee lagen stof. Die lagen vouwen zich als een harmonica uit elkaar als u het gordijn opent. En andersom weer dicht. Van de zijkant heeft het Duette gordijn een honingraatstructuur. De koordjes van het gordijn lopen hier doorheen en zijn vrijwel onzichtbaar. Dankzij de dubbele lagen is deze vorm van raamdecoratie geluiddempend en isolerend. Zo blijft uw huis koel bij hittegolven in de zomer en warm bij sneeuwstormen in de winter.Heeft u last van ramen waar veel kou of tocht vanaf komt? Dan zijn DUETTE gordijnen dus een uitstekende oplossing!

Semi-transparante of verduisterende Duette® gordijnen kopen? Keus genoeg!

Met DUETTE gordijnen heeft u de vrijheid om zelf de lichtinval en privacy in huis te regelen. Want u heeft naast semi-transparante of verduisterende DUETTE gordijnen ook nog eens de keuze uit een standaard uitvoering of een top down bottom up variant. Het voordeel van top down bottom up: u beperkt de inkijk van bovenaf – bijvoorbeeld door langslopende mensen – maar hebt zelf nog steeds vrij zicht naar buiten als u op de bank of achter uw bureau zit. Heeft u voor meerdere ramen op rij DUETTE gordijnen nodig? Dan kunt u naar hartelust spelen en variëren. Houdt het strak op één rij of wissel hoog en laag met elkaar af.

Perfecte match raambekleding

Nu we het toch over variatie hebben… Voor DUETTE gordijnen kunt u uit meer dan twintig stofkleuren kiezen. Combineer ze met één van de vier verschillende kleuren bovenprofiel. Dat is er in de kleuren wit gelakt en zwart, blank of goudbrons geanodiseerd. Daarmee zijn de mogelijkheden bijna eindeloos om de perfecte match voor uw interieur te maken. Fuchsiaroze gordijnen met een bronskleurige bekisting voor een zacht en landelijke woning bijvoorbeeld? Of betonkleurig grijs met een zwarte omkisting voor een stoere en industriele inrichting? Kies zelf!

Perfect fit Duette kopen

Wat als u niet wilt of mag boren in de muur, kunststof of aluminium kozijnen om uw Duette gordijnen te monteren? Bijvoorbeeld omdat dit door de verhuurder niet is toegestaan? Of u heeft niet genoeg ruimte boven uw kiepkantelraam om de DUETTE te monteren. Perfect Fit Duette to the rescue! Klik ze eenvoudig in vier speciale clips die tussen het rubber en glas van uw sponning schuiven en klaar is Kees. Let wel even op dat de sponningdiepte van uw raam minimaal 18 millimeter is. Een ventilatierooster? Geen probleem, vraag ons om advies.

Manieren van Duette monteren

Vrijwel alle Duette plisségordijnen hebben een standaard montagesysteem. Gaatje boren, ophangsysteem vastschroeven, rolgordijn erin klikken, klaar. Maar voor sommige huizen gelden andere regels. Bijvoorbeeld woningen met strenge huurbazen. Of huizen met kunststof kozijnen. Daar boort u niet even een gat in. Dan is er ook de mogelijkheid om te kiezen voor een Perfect Fit montagesysteem. Een paar clips tussen het glas en het rubber en uw plisségordijn hangt.

Waarom kiezen voor Duette gordijnen van Rolgordijnwinkel?

  • We leveren topkwaliteit raamdecoratie op maat, tegen betaalbare prijzen
  • U vindt duo rolgordijnenDuette® gordijnen, rolgordijnen, verticale lamellen en jaloezieën bij ons in veel meer kleuren dan ergens anders
  • We fabriceren al onze raamdecoratie en zonwering in Nederland.
  • U krijgt twee jaar garantie op al onze raamdecoraties
  • U kunt daarbij uiteraard altijd rekenen op een uitstekende service

Meer weten of hulp nodig?

Komt u er via onze website niet helemaal uit? En heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Voor vragen en advies kunt u altijd contact met ons opnemen.

Vraag gratis kleurstalen aan

← Terug naar home