Gratis kleurstalen
 • 2 jaar garantie
 • Grote kleurencollectie
 • Gratis thuisbezorgd
 • Productie in Nederland
 • Korte levertijd (gem. 1,5 week)
40% korting + GRATIS SmartCord® en Top-down-Bottom-up
Duette® semi-transparant
Keuze uit 25mm of 32mm
Vanaf
€130
Product samenstellen
40% korting + GRATIS SmartCord® en Top-down-Bottom-up.
Duette® verduisterend
Keuze uit 25mm of 32mm
Vanaf
€204
Product samenstellen

Duette® gordijnen herken je direct aan de unieke honingraatstructuur die ontstaat door de dubbele laag stof. De stof van een DUETTE is geplisseerd, wat betekent dat er horizontale vouwen in de stof verwerkt zijn. Hierdoor rolt een Duette® gordijn niet op en uit, maar vouwt de stof zich juist in en uit elkaar. Dat zorgt voor een sfeervolle, speelse uitstraling in je woning. Dankzij onze ruime kleurencollectie is er voor elk interieur een mooi Duette® gordijn samen te stellen. Ook voor die van jou!

Waarom kiezen voor een Duette® gordijn?

Omdat een DUETTE gordijn zo veelzijdig is natuurlijk! Ze bestaan uit twee lagen stof. Die lagen vouwen zich als een harmonica uit elkaar als je het gordijn opent. En andersom weer dicht. De koordjes van het gordijn lopen hier doorheen en zijn vrijwel onzichtbaar. Dat zorgt voor een mooi, strak geheel. Zeker in vergelijking met plisségordijnen, waarbij je deze koordjes wel ziet lopen. De dubbele laag stof zorgt daarnaast ook voor geluiddempende en isolerende eigenschappen. Zo blijft je huis aangenaam koel in de zomer en heerlijk warm in de winter. Heb je last van ramen waar veel kou of tocht vanaf komt? Dan zijn DUETTE gordijnen dus een uitstekende oplossing! Toch net wat stijlvoller dan een standaard rolgordijn op maat.

De verschillende soorten Duette® gordijnen op maat van Rolgordijnwinkel

In ons assortiment Duette® gordijnen heb je een ruime keuze aan opties voor standaard ramen, rechte ramen, grote raampartijen en draai kiepramen. Om de juiste keuze te kunnen maken, leggen we je graag meer uit over de verschillende opties.

 • Lichtdoorlatende Duette® gordijnen: deze vorm van raamdecoratie is gemaakt van een lichtdoorlatende stof. Daarom heten deze gordijnen ook wel semi-transparante Duette® gordijnen. De subtiele filtering van het natuurlijke licht van buitenaf zorgt voor een aangename sfeer in huis. Ook als je overdag je Duette® gordijn dicht hebt, is het binnen dus nog licht. Fijn!
 • Verduisterende Duette® gordijnen: deze vorm van raamdecoratie is gemaakt van 100% verduisterende stof, waardoor deze Duette Shades een mooie keuze zijn voor slaapkamers. De verduisterende stoffen zijn uitgevoerd met speciale zilveren folie die natuurlijk licht van buitenaf blokkeren. En doordat de bediening van Duette® gordijnen aan de voorzijde loopt, heb je niet te maken met lichtkieren. Met verduisterende DUETTES ben je echt gegarandeerd van een ongestoorde nachtrust.
 • Perfect Fit Duette® gordijnen: Onze Duette Shades kunnen in standaard uitvoering geleverd worden, maar ook in ons zogeheten Perfect Fit systeem. Hierbij wordt de stof verwerkt in een kunststof profiel. Dit systeem is speciaal ontwikkeld om niet te hoeven schroeven of boren in kunststof kozijnen, maar biedt ook een mooie optie voor houten kozijnen of aluminium kozijnen. Het fijne aan dit systeem is dat het mooi aansluit op je kozijn. Let je wel op de sponningdiepte? Deze moet minimaal 18mm bedragen (bij aluminium en kunststof kozijnen).

Met een ruime collectie aan verschillende kleuren aan stoffen en systemen is er voor ieder interieur een mooi Duette® gordijn samen te stellen. En dankzij de verschillende bedieningen en extra opties kun je je raamdecoratie volledig naar eigen wens samenstellen.

Unieke raamdecoratie dankzij het Top Down Bottom Up systeem

Duette® gordijnen zijn erg populair. Vooral vanwege het zogeheten Top Down Bottom Up systeem. Dit houdt in dat je zowel de bovenlat als onderlat kunt bedienen op elke gewenste hoogte. Daarmee kun je jouw DUETTE op elke gewenste hoogte hangen. Genieten van het zonlicht, maar wel je privacy behouden? Met behulp van de handgrepen kun je het gordijn in het midden van het raam plaatsen. Daarmee laat je ruimte aan de bovenkant van het raam open, waar voldoende lichtinval doorheen komt. Heb je nieuwsgierige aagjes van de overburen in een bovenwoning? Dan wil je je Duette® gordijn juist aan de bovenkant van je raam plaatsen. De Top Down Bottom Up bediening biedt jou die mogelijkheid.

DUETTE Shades met SmartCord® bediening

De Duette® gordijnen van Rolgordijnwinkel.nl kunnen nu ook geleverd worden met de gepatenteerde SmartCord® bediening. Hierbij is de bediening van een Duette® gordijn voorzien van een intrekbaar koord dat een constante lengte aanhoudt. Het bedieningskoord wordt niet langer naarmate je je gordijn optrekt, waardoor het bedieningskoord van je Duette® gordijn geen gevaar vormt voor kleine kinderen of huisdieren. Je kunt je raamdecoratie moeiteloos en veilig bedienen. Wil je jouw nieuwe Duette® gordijn met deze gepatenteerde bediening laten uitvoeren? Je vind de optie voor SmartCord® bediening onder het kopje “Bediening” in het bestelproces. Voor de SmartCord® bediening wordt een meerprijs gerekend.

De isolerende eigenschappen van onze Duette® gordijnen

Zoals je misschien al wel weet, heeft op maat gemaakte raamdecoratie een isolerende werking. De warmte die je verliest via kale ramen, houdt je in huis met raambekleding. De raambekleding met de beste isolerende werking zijn Duette® gordijnen. Dat komt doordat deze vorm van raamdecoratie bestaat uit twee lagen stof. Tussen de stoffen blijft lucht hangen. Dit zorgt ervoor dat de warmte tegengehouden wordt. In de zomer koeler en in de winter warmer in huis, dus! Hoe dikker de stof, hoe beter de isolerende werking. Verduisterende stoffen isoleren daarbij beter dan semi-transparante stoffen.

Waarom kiezen voor Duette® gordijnen van Rolgordijnwinkel.nl?

 • We leveren topkwaliteit raamdecoratie op maat tegen betaalbare prijzen
 • De Duette® gordijnen worden gefabriceerd in Nederland
 • Je krijgt twee jaar garantie op al onze raamdecoraties
 • Dezelfde kwaliteit als Luxaflex Duette® gordijnen vanwege het gepatenteerde Hunter Douglas systeem
← Terug naar home