Gratis kleurstalen
  • 2 jaar garantie
  • Grote kleurencollectie
  • Gratis thuisbezorgd
  • Productie in Nederland
  • Korte levertijd (gem. 1,5 week)

Toont alle 4 resultaten

35% Korting
Semi-transparant Duette® gordijn
Keuze uit 20+ kleuren
Vanaf
€ 92
Product samenstellen
35% Korting
Verduisterend Duette® gordijn
Keuze uit 12+ kleuren
Vanaf
€ 153
Product samenstellen
35% Korting
Perfect fit Duette® semi-transparant
Boren niet nodig. Schuiven, klikken & klaar!
Vanaf
€ 149
Product samenstellen
35% Korting
Perfect fit Duette® verduisterend
Boren niet nodig. Schuiven, klikken & klaar!
Vanaf
€ 199
Product samenstellen

Waarom kiezen voor een Duette® gordijn?

Omdat een DUETTE gordijn zo veelzijdig is natuurlijk! Ze bestaan uit twee lagen stof. Die lagen vouwen zich als een harmonica uit elkaar als je het gordijn opent. En andersom weer dicht. Van de zijkant heeft het Duette gordijn een honingraatstructuur. De koordjes van het gordijn lopen hier doorheen en zijn vrijwel onzichtbaar. Dankzij de dubbele lagen is deze vorm van raamdecoratie geluiddempend en isolerend. Zo blijft je huis koel bij hittegolven in de zomer en warm bij sneeuwstormen in de winter. Heb je last van ramen waar veel kou of tocht vanaf komt? Dan zijn DUETTE gordijnen dus een uitstekende oplossing! Toch net wat stijlvoller dan een standaard rolgordijn op maat.

Semi-transparante of verduisterende Duette® gordijnen kopen? Keus genoeg!

Met DUETTE gordijnen heb je de vrijheid om zelf de lichtinval en privacy in huis te regelen. Want je hebt naast semi-transparante of verduisterende DUETTE gordijnen ook nog eens de keuze uit een standaard uitvoering of een top down bottom up variant. Het voordeel van top down bottom up: je beperkt de inkijk van bovenaf – bijvoorbeeld door langslopende mensen – maar hebt zelf nog steeds vrij zicht naar buiten als je op de bank of achter uw bureau zit. Heb je voor meerdere ramen op rij DUETTE gordijnen nodig? Dan kan je naar hartelust spelen en variëren. Houdt het strak op één rij of wissel hoog en laag met elkaar af.

Perfecte match raambekleding

Nu we het toch over variatie hebben… Voor DUETTE gordijnen kan je uit meer dan twintig stofkleuren kiezen. Combineer ze met één van de vier verschillende kleuren bovenprofiel. Dat is er in de kleuren wit gelakt en zwart, blank of goudbrons geanodiseerd. Daarmee zijn de mogelijkheden bijna eindeloos om de perfecte match voor je interieur te maken. Fuchsiaroze gordijnen met een bronskleurige bekisting voor een zacht en landelijke woning bijvoorbeeld? Of betonkleurig grijs met een zwarte omkisting voor een stoere en industriële inrichting? Kies zelf!

Perfect fit Duette kopen

Wat als je niet wil of mag boren in de muur, kunststof of aluminium kozijnen om je Duette gordijnen te monteren? Bijvoorbeeld omdat dit door de verhuurder niet is toegestaan? Of je hebt niet genoeg ruimte boven je kiepkantelraam om de DUETTE te monteren. Perfect Fit Duette to the rescue! Klik ze eenvoudig in vier speciale clips die tussen het rubber en glas van je sponning schuiven en klaar is Kees. Let wel even op dat de sponningdiepte van je raam minimaal 18 millimeter is. Een ventilatierooster? Geen probleem, vraag ons om advies.

Manieren van Duette monteren

Vrijwel alle Duette plisségordijnen hebben een standaard montagesysteem. Gaatje boren, ophangsysteem vastschroeven, rolgordijn erin klikken, klaar. Maar voor sommige huizen gelden andere regels. Bijvoorbeeld woningen met strenge huurbazen. Of huizen met kunststof kozijnen. Daar boor je niet even een gat in. Dan is er ook de mogelijkheid om te kiezen voor een Perfect Fit montagesysteem. Een paar clips tussen het glas en het rubber en je plisségordijn hangt.

Waarom kiezen voor Duette gordijnen van Rolgordijnwinkel?

  • We leveren topkwaliteit raamdecoratie op maat, tegen betaalbare prijzen
  • We fabriceren al onze raamdecoratie en zonwering in Nederland.
  • Je krijgt twee jaar garantie op al onze raamdecoraties
  • Je kan daarbij uiteraard altijd rekenen op een uitstekende service

Meer weten of hulp nodig?

Kom je er via onze website niet helemaal uit? En heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Voor vragen en advies kan je altijd contact met ons opnemen.

Vraag gratis kleurstalen aan

← Terug naar home