Stalen aanvragen
  • 2 jaar garantie
  • Grote kleurencollectie
  • Gratis thuisbezorgd
  • Productie in Nederland
  • Korte levertijd (gem. 1,5 week)

PVC lamellen

PVC lamellen op maat kopen

Geen pottenkijkers als u in uw joggingpak aan het stofzuigen bent of als u in een Downward Facing Dog yogapositie voor de televisie ligt… Het kan met pvc lamellen. Onze pvc lamellen zijn trendy dankzij de verschillende kleuren, toepassingen en afmetingen. Wie denkt dat ze gemaakt zijn voor saaie, grijze kantoren, heeft het dus mis. Variatie is inmiddels de standaard. Kies uit tientallen verschillende kleuren en designs die Rolgordijnwinkel levert.


Enige resultaat

Vanaf
€ 59
PVC lamellen 89mm
Keuze uit 59+ kleuren

Pvc lamellen zijn geschikt voor meerdere ruimtes

Het fijne aan pvc lamellen is dat ze geschikt zijn voor verschillende ruimtes. Zo zijn ze perfect voor op kantoor, maar ook in huis misstaan ze zeker niet. Of het nu is om te douchen zonder pottenkijkers, om rustig te slapen in een verduisterde kamer of om eens lekker languit op de bank te Netflixen zonder dat de buren zien welke serie u kijkt: kortom pvc lamellen kunt u overal toepassen.

Bepaal zelf de uitstraling van je lamelgordijn

Sommige woningen hebben wel wat weg van een aquarium. Overal glas. Dat is gelukkig geen probleem! Onze lichtgewicht pvc lamellen zijn namelijk verkrijgbaar tot een breedte van 600 centimeter en een hoogte van 300 centimeter. Naast de standaard uitvoeringen kunt u ook kiezen voor een bijzondere afwerking. Bepaal bijvoorbeeld zelf of de sluiting links, rechts of in het midden zit en kies voor een aluminium of wit bovenprofiel. U stelt zo zelf uw pvc lamellen op maat samen. Van de afmeting en de bediening tot de kleur ketting en het bovenprofiel.

Gladde en hygiënische pvc lamellen

Hatsjoe! Niest u ook de hele dag, bijvoorbeeld omdat u allergisch bent voor huisstofmijt? Dan zijn pvc lamellen als raamdecoratie een topkeuze. Dankzij het gladde kunststof oppervlak verzamelt zich weinig stof tussen de lamellen. Anders dan horizontale jaloezieën, blijft er ook geen huisstof op liggen. U hoeft dus niet wekelijks met een emmer sop in de weer. Eens in de zoveel tijd een Swiffer of vochtig doekje erlangs en de pvc lamellen blijven zo goed als nieuw. U kunt ook kiezen voor pvc lamellen met antibacteriële bescherming. Hierdoor maken schadelijke stoffen en bacteriën geen schijn van kans. Pvc lamellen zijn daarom perfect voor mensen met een allergie, bijvoorbeeld voor huisstofmijt. Of mensen die gewoon geen zin hebben om in een stofnest te wonen.

Pvc lamellen voor een moderne en strakke uitstraling

Houdt u van een moderne, strakke uitstraling? Dan zijn pvc lamellen een prima keuze. Dankzij de nauwkeurige fabricage zien ze er modern en strak uit. Vindt u witte lamellen meer iets voor de tandartspraktijk om de hoek of de chirurgische afdeling van het ziekenhuis? Snappen we! Kies dan voor een kleur die wat warmer is. Beige bijvoorbeeld. Of een van de vele andere tinten. Dan krijgt uw woning meteen een wat warmere en meer huiselijke uitstraling.

Gaat u liever voor een warme, landelijke uitstraling in huis? Neem dan ook eens een kijkje bij onze stoffen lamellen! Ook deze zijn geschikt voor grotere raampartijen.

Houd de warmte buiten en de kou binnen

Vallen de mussen dood van het dak door de warmte? Door uw lamellen dicht te keren, houdt u de hitte op zomerse dagen zoveel mogelijk buiten. In de winter blijft het binnen juist wat warmer als u de lamellen dicht houdt. Daarnaast kunt u uw raam of deur snel vrijmaken, doordat u verticale lamellen zo weer aan de kant schuift. Geef bijvoorbeeld een groot kantoorraam of brede schuifdeur een mooie uitstraling met een van onze verticale lamellen.

Prijzen pvc lamellen

Geld moet rollen? Natuurlijk, maar het liefst niet te hard. Bij Rolgordijnwinkel.nl fabriceren we deze raamdecoratie in Nederland. Doordat onze pvc-lamellen dicht bij huis worden gemaakt, houden we goed zicht op de kwaliteit en voorkomen we onnodige (transport)kosten. De prijzen houden we daardoor zo laag mogelijk, de kwaliteit juist hoog.

Losse Pvc lamellen bestellen

Zijn er lamellen aan uw rails beschadigd? Of bent u gewoon toe aan een nieuwe lamellen in huis en is de rail nog prima? Dan boft u. Want bij Rolgordijnwinkel.nl kunt u ook losse lamellen bestellen. Dat gaat heel makkelijk per mail of telefoon. Stuur een mail met de gewenste kleur, lamelhoogte en aantal naar info@rolgordijnwinkel.nl of bel naar onze klantenservice. Zo hoeft u niet meteen uw complete raamdecoratie te vervangen. Scheelt weer!

Grote kleurencollectie Pvc lamellen

Wilt u verschillende kleurtinten graag thuis bekijken? Geen probleem! Maak gebruik van de mogelijkheid om gratis kleurstalen aan te vragen. Kunt u ze rustig naast uw nieuwe bankstel, bloemenprint behang of gietvloer leggen en een goede match maken.

Vraag gratis kleurstalen aan

 

 

← Terug naar home