Gratis kleurstalen
  • 2 jaar garantie
  • Grote kleurencollectie
  • Gratis thuisbezorgd
  • Productie in Nederland
  • Korte levertijd (gem. 1,5 week)

Toont alle 2 resultaten

15% Korting
Houten Jaloezieën 50mm
Keuze uit 24+ kleuren
Vanaf
€ 144
Product samenstellen
15% Korting
Houten Jaloezieën 63mm
Keuze uit 24+ kleuren
Vanaf
€ 144
Product samenstellen

Houten jaloezieen op maat? Goede keus!

Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor houten jaloezieën als raamdecoratie. Zo zijn ze erg geschikt voor in de woonkamer, keuken en slaapkamer. In de badkamer kan ook, al is het dan ook de moeite waard om eens de aluminium jaloezieën te bekijken. Naast het feit dat onze houten jaloezieën op maat gemaakt worden, zijn ze ook een toevoeging aan elke stijl interieur. Ze zijn stijlvol, duurzaam en relatief voordelig.

Creëer een natuurlijke uitstraling met houten jaloezieen op maat

De botanische trend, wie kent ‘m niet? Deze trend combineert natuurlijke kleuren zoals groen en gebroken wit met natuurlijke materialen. En wat is er mooier dan een paar houten jaloezieën op maat voor het raam? Door de luxe beits krijgen de houten jaloezieën ook nog eens een extra mooie houtlook, wat je interieur zo warm maakt als een heerlijke kop thee. Maar dan iets chiquer.

Houten jaloezieën goedkoop? Jazeker!

Wist je al dat houten jaloezieën op maat niet alleen de perfecte toevoeging zijn aan je interieur, maar ook een aanwinst voor je portemonnee? Het is echt zo. Doordat je deze raamdecoratie vrijwel nooit helemaal optrekt, werkt deze vorm van raamdecoratie ook isolerend. In de zomer houd je de warmte buiten de deur, waardoor het binnen aangenaam koel blijft. En ‘s winters hoef je je energieleverancier minder te spekken. Normaal gesproken verdwijnt zo’n 20 tot 30 procent van de warmte via de ramen. Dat is verleden tijd met houten jaloezieen op maat.

Altijd natuurlijk licht met houten jaloezieën op maat

Geen zin in pottenkijkers? Met houten jaloezieën verduister je op een eenvoudige manier je ruimte en houd je de blikken van de buren buiten. Of net omgekeerd natuurlijk. Want ook licht binnenlaten doe je in een handomdraai. Sterker nog: houten jaloezieën zorgen voor de perfecte lichtinval in huis. De horizontale lamellen zorgen voor een goede regeling van de lichtinval. Is het zonlicht te fel? Richt de lamellen dan naar boven. Het licht weerkaatst dan via het plafond. Hallo natuurlijk licht in de kamer, dag zon in de ogen!

Kies de houten jaloezieën op maat met verschillende lamelbreedtes

Bij Rolgordijnwinkel.nl vind je houten jaloezieën in verschillende maten en kleuren. Zo vind je zowel houten jaloezieën 50mm als houten jaloezieën van 63mm. Elke lamelbreedte heeft een eigen, unieke uitstraling. Bij de 63mm houten jaloezieën zal er meer licht binnen komen door de grotere ruimte tussen de lamellen ten opzichte van de 50mm houten jaloezieën. De 50mm houten jaloezieën zijn het meest populair. De houten jaloezie lijkt op een aluminium jaloezie, maar geeft net wat meer sfeer dankzij de natuurlijke materialen.

Houten jaloezieën met ladderband

Wil je een mooi contrast of juist een fijne balans in je interieur? Dat is zo geregeld! Beide lamelbreedtes zijn verkrijgbaar met ladderband. Dat is een bredere stoffen band die verticaal langs de lamellen loopt, in plaats van het standaard koordje. Kies een bijpassende kleur ladderband om een balans te creëren of kies voor een afwijkende kleur om zo een mooi contrast in je interieur te creëren. Bijvoorbeeld een grijs ladderband in combinatie witte jaloezieën. Heel erg mooi!

Houten jaloezieën samenstellen naar je eigen smaak

Houd je liever zelf de touwtjes in handen? Stel je houten jaloezieen dan helemaal zelf samen. Naast de verschillende lamelbreedtes kies je ook welke beits of lak kleur je wil. Je hebt maar liefst keuze uit zo’n 18 verschillende beitskleuren. Hierdoor zit er altijd wel een kleur tussen die past bij jouw interieur. Ook de maten kan je tot op de millimeter invoeren. Kies het gewenste koordknoopje uit, geef zelf de bedieningskant aan en maak een keuze uit ladderkoord of ladderband. Zo weet je zeker dat je houten jaloezieën passen bij je interieur. Maar dan ook echt helemaal.

Wij hebben oog voor detail

Bij ons krijg je niet zomaar houten jaloezieën. Nee, we maken ze af met een mooie sierkoof . Daarnaast zijn de zijkanten van de jaloezieën meegekleurd, waardoor er geen verschil te zien is aan de voor- en zijkant. Al deze extra elementen noemen wij ook wel de final touch. Ze geven net dat beetje extra en zorgen voor een rustig en mooi geheel in je interieur.

Houten jaloezieën op maat laten maken

Wij helpen je graag om een goede keuze te maken. Houten jaloezieën op maat laten maken? Je kan altijd met vragen bij ons terecht. Bijvoorbeeld als je twijfelt over de kleur, de breedte van de lamellen of de afwerking. Alvast kijken waar je straks in huis naar kijkt?

Vraag gratis kleurstalen aan

← Terug naar home