Stalen aanvragen
  • 2 jaar garantie
  • Grote kleurencollectie
  • Gratis thuisbezorgd
  • Productie in Nederland
  • Korte levertijd (gem. 1,5 week)

Houten jaloezieen op maat

Houten jaloezieën op maat kopen

Of u nu een urban, industriële, klassieke of warme interieurstijl heeft… houten jaloezieën misstaan nooit. En zeker niet die van Rolgordijnwinkel.nl. Waarom? Omdat wij als een van de weinige aanbieders houten jaloezieën met een trapeziumvormige onderlat aanbieden. En dit is nét het detail dat uw houten jaloezieën extra chique maakt.


Showing all 2 results

Vanaf
€ 114
Houten Jaloezieën 50mm
Keuze uit 24+ kleuren
Vanaf
€ 142
Houten Jaloezieën 63mm
Keuze uit 24+ kleuren

Houten jaloezieen op maat? Goede keus!

Er zijn genoeg redenen om te kiezen voor houten jaloezieën als raamdecoratie. Zo zijn ze erg geschikt voor in de woonkamer, keuken en slaapkamer. In de badkamer kan ook, al is het dan ook de moeite waard om eens de aluminium jaloezieën te bekijken. Naast het feit dat onze houten jaloezieën op maat gemaakt worden, zijn ze ook een toevoeging aan elke stijl interieur. Ze zijn stijlvol, duurzaam en relatief voordelig.

Creëer een natuurlijke uitstraling met houten jaloezieen op maat

De botanische trend, wie kent ‘m niet? Deze trend combineert natuurlijke kleuren zoals groen en gebroken wit met natuurlijke materialen. En wat is er mooier dan een paar houten jaloezieën op maat voor het raam? Door de luxe beits krijgen de houten jaloezieën ook nog eens een extra mooie houtlook, wat uw interieur zo warm maakt als een heerlijke kop thee. Maar dan iets chiquer.

Houten jaloezieën goedkoop? Jazeker!

Wist u al dat houten jaloezieën op maat niet alleen de perfecte toevoeging zijn aan uw interieur, maar ook een aanwinst voor uw portemonnee? Het is echt zo. Doordat u deze raamdecoratie vrijwel nooit helemaal optrekt, werkt deze vorm van raamdecoratie ook isolerend. In de zomer houdt u de warmte buiten de deur, waardoor het binnen aangenaam koel blijft. En ‘s winters hoeft u uw energieleverancier minder te spekken. Normaal gesproken verdwijnt zo’n 10 tot 30 procent van de warmte via de ramen. Dat is gelukkig verleden tijd met houten jaloezieen op maat.

Altijd natuurlijk licht met houten jaloezieën op maat

Geen zin in pottenkijkers? Met houten jaloezieën verduistert u op een eenvoudige manier uw ruimte en houdt u de blikken van de buren buiten. Of net omgekeerd natuurlijk. Want ook licht binnenlaten doet u in een handomdraai. Sterker nog: houten jaloezieën zorgen voor de perfecte lichtinval in huis. De horizontale lamellen zorgen voor een goede regeling van de lichtinval. Is het zonlicht te fel? Richt de lamellen dan naar boven. Het licht weerkaatst dan via het plafond. Hallo natuurlijk licht in de kamer, dag zon in de ogen!

Kies de houten jaloezieën op maat met verschillende lamelbreedtes

Bij Rolgordijnwinkel.nl vindt u houten jaloezieën in verschillende maten en kleuren. Zo vindt u zowel houten jaloezieën 50mm als houten jaloezieën van 63mm. Elke lamelbreedte heeft een eigen, unieke uitstraling. Bij de 63mm houten jaloezieën zal er meer licht binnen komen door de grotere ruimte tussen de lamellen ten opzichte van de 50mm houten jaloezieën. De 50mm houten jaloezieën zijn het meest populair. De houten jaloezie lijkt op een aluminium jaloezie, maar geeft net wat meer sfeer dankzij de natuurlijke materialen.

Houten jaloezieën met ladderband

Wilt u een mooi contrast of juist een fijne balans in uw interieur? Dat is zo geregeld! Beide lamelbreedtes zijn verkrijgbaar met ladderband. Dat is een bredere stoffen band die verticaal langs de lamellen loopt, in plaats van het standaard koordje. Kies een bijpassende kleur ladderband om een balans te creëren of kies voor een afwijkende kleur om zo een mooi contrast in uw interieur te creëren. Bijvoorbeeld een grijs ladderband in combinatie witte jaloezieën. Heel erg mooi!

Houten jaloezieën samenstellen naar uw eigen smaak

Houdt u liever zelf de touwtjes in handen? Stel uw houten jaloezieen dan helemaal zelf samen. Naast de verschillende lamelbreedtes, kiest u ook welke beits of lak kleur u wilt. U heeft maar liefst keuze uit zo’n 18 verschillende beitskleuren en 16 Ral-kleuren. Hierdoor zit er altijd wel een kleur tussen die past bij uw interieur. Ook de maten kunt u tot op de millimeter invoeren. Kies het gewenste koordknoopje uit, geef zelf de bedieningskant aan en maak een keuze uit ladderkoord of ladderband. Zo weet u zeker dat uw houten jaloezieën passen bij uw interieur. Maar dan ook echt helemaal.

Wij hebben oog voor detail

Bij ons krijgt u niet zomaar houten jaloezieën. Nee, we maken ze af met een mooie sierkoof en een bijpassende trapeziumvormige onderlat. Daarnaast zijn de zijkanten van de jaloezieën meegekleurd, waardoor er geen verschil te zien is aan de voor- en zijkant. Al deze extra elementen noemen wij ook wel de final touch.  Ze geven net dat beetje extra en zorgen voor een rustig en mooi geheel in uw interieur.

Houten jaloezieën op maat laten maken

Wij helpen u graag om een goede keuze te maken. Houten jaloezieën op maat laten maken? U kunt altijd met vragen bij ons terecht. Bijvoorbeeld als u twijfelt over de kleur, de breedte van de lamellen of de afwerking. Alvast kijken waar u straks naar huis in kijkt?

Vraag gratis kleurstalen aan

← Terug naar home