Gratis kleurstalen
 • 2 jaar garantie
 • Grote kleurencollectie
 • Gratis thuisbezorgd
 • Productie in Nederland
 • Korte levertijd (gem. 1,5 week)

Toont alle 3 resultaten

40% Korting + GRATIS SmartCord® en Top-Down-Bottom-Up
32mm Duette® gordijn Semi-transparant
Keuze uit 23+ kleuren
Vanaf
€ 130
Product samenstellen
40% Korting + GRATIS SmartCord® en Top-Down-Bottom-Up
25mm Duette® gordijn Semi-transparant
Keuze uit 30+ kleuren
Vanaf
€ 130
Product samenstellen
40% Korting + GRATIS Top Down Bottom Up
Perfect fit Duette® semi-transparant
Boren niet nodig. Schuiven, klikken & klaar!
Vanaf
€ 217
Product samenstellen

Semi-transparante Duette® gordijnen op maat

Voor ruimtes waar je veel natuurlijk licht wil, zijn lichtdoorlatende Duette® Shades dé perfecte keuze. In onze collectie vind je een ruime keuze aan kleuren (waar je gratis kleurstalen van kunt aanvragen!). Voor ieder interieur en voor iedere woonwens zijn er mooie, semi-transparante Duette® Shades samen te stellen. Ook voor die van jou! In het bestelproces heb je de keuze uit verschillende kleuren, bedieningen en kleuren van de aluminium boven- en onderkant. Zo maak jij jouw nieuwe raambekleding helemaal uniek.

Wat maakt onze lichtdoorlatende Duette® Shades zo uniek?

Deze vorm van raambekleding herken je direct aan de horizontale plooien in de stof en de honingraatstructuur aan de zijkanten. Deze unieke honingraatstructuur ontstaat door de dubbele laag stof waar de raambekleding uit bestaat. Waar een normaal rolgordijn op- en afrolt, vouwt een DUETTE in en uit. Tussen de twee lagen stof ontstaat een stilstaande luchtlaag, waardoor Duette® Shades als extra isolatielaag in huis dienen. Bij kale ramen kan er tot wel 30% aan gestookte warmte verloren gaan. Dankzij deze isolerende vorm van raamdecoratie blijft die warmte grotendeels behouden. Isolerend, stijlvol en helemaal naar wens samen te stellen: dat maakt onze Duette® Shades tot de ideale raamdecoratie op maat!

De bediening van jouw nieuwe, semi-transparante Duette® gordijnen

Je weet inmiddels wat Duette® Shades zijn en wat deze stijlvolle raamdecoratie zo uniek maakt. En wellicht hebben we jouw interesse al gewekt. Dan wil je natuurlijk ook wat meer informatie over de bediening weten. Bij Duette® gordijnen is er keuze genoeg. Wij hebben alle opties voor de bediening op een rijtje gezet. Zo maken we de keuze voor jou weer een stapje eenvoudiger.

 • Standaard koordbediening: hiermee bedien je je Duette® gordijn met behulp van een bedieningskoord. In één beweging maak je de Duette® gordijnen open en weer dicht. Dit kan zowel bij de standaard uitvoering als Top Down Bottom Up uitvoering. Houd je er wel rekening mee dat het bedieningskoord minimaal 150 cm boven de vloer dient te hangen? Zo voldoen we samen aan de Child Safety wetgeving, waarbij de kans op verstikking zo klein mogelijk houden!
 • Handgrepen (mogelijk tot 125 cm breed): Wil je liever geen bedieningskoord? Kies dan voor handgrepen. Bij deze handgreepbediening wordt de Duette® stof aan de zijkanten (zowel boven als onder) gespannen met spandraden. Doordat de stof gespannen wordt, kun je deze op elke gewenste hoogte hangen. Helemaal bovenaan, voor veel natuurlijk daglicht in huis. In het midden van je raam, voor optimale privacy. Of onderaan het raam, als je het zicht naar buiten wil behouden en je tegelijk ook de nodige, nieuwsgierige aagjes buiten wil houden. De keuze is aan jou!
 • SmartCord® bediening: Bij standaard koordbediening wordt het bedieningskoord langer als je de Duette® gordijnen opent en korter als je je raamdecoratie sluitend maakt. Niet altijd handig. Gelukkig is er ook nog een andere optie! Door geavanceerde en gepatenteerde technieken is er nu ook de zogeheten SmartCord® bediening mogelijk. Het bedieningskoord blijft altijd even lang, doordat het intrekbare koord een constante lengte aanhoudt. Wil je jouw semi-transparante Duette® gordijn met deze gepatenteerde bediening laten uitvoeren? Deze optie vind je onder het kopje “Bediening” in het bestelproces. Voor de SmartCord® bediening wordt een meerprijs berekend.

Extra fijn: meer privacy dankzij de Top Down Bottom Up optie

Als je al bekend bent met Duette® gordijnen op maat, is de term “Top Down Bottom Up” je vast niet nieuw. Nog nooit eerder gehoord? Daar brengen we graag verandering in, want als je eenmaal weet wat dit inhoudt wil je niets anders meer! De naam Top Down Bottom Up zegt het al: de bovenkant van de stof kan omlaag, de onderkant van je Duette® gordijn kan omhoog. Als je een DUETTE zonder Top Down Bottom Up bediening kiest, kan je de stof enkel aan vanaf de onderzijde in hoogte verstellen, zoals bij een normaal rolgordijn of bij een houten jaloezie. Dankzij de Top Down Bottom Up bediening heb je de volledige vrijheid om je inkijk en privacy aan te passen aan jouw wensen. Fijn!

Bij de Top Down bediening wordt de stof ingespannen tussen twee koorden. Hoe je je raambekleding wil bedienen, is volledig aan jou. Top Down Bottom Up bediening kan bij zowel koordbediening als bediening met handgrepen. Bij de keuze voor handgrepen worden de handgrepen aan de boven- en onderzijde van je Duette® gordijn geplaatst.

Een semi-transparante DUETTE zonder te hoeven boren en schroeven in je kozijn?!

Denk je nu: alles leuk en aardig, maar ik wil of mag niet boren of schroeven in mijn kozijnen? Omdat je een draai kiepraam hebt, enkel kunststof kozijnen in huis hebt of omdat je huurbaas dat niet toelaat? Geen zorgen, want je kunt een semi-transparant Duette® gordijn ook monteren zonder dat daar een boortol of schroef aan te pas hoeft te komen. Dat kan door middel van ons Perfect Fit Systeem, waarbij raamdecoratie in een aluminum profiel verwerkt wordt. Dit systeem, dat speciaal ontwikkeld is voor kunststof kozijnen, klik je heel eenvoudig vast aan je kozijn. Door middel van speciale clips, die je tussen het raam en het rubber schuift, klik je het profiel van het Perfect Fit Systeem heel eenvoudig vast. Houd er wel rekening mee dat de sponningdiepte minimaal 18 mm moet zijn. De sponningdiepte is de ruimte tussen het kozijn en het glas.

Heb je houten kozijnen? Wanneer de sponningdiepte minimaal 18mm is dan kun je ook kiezen voor ons Perfect Fit systeem. Met slechts vier kleine schroefjes in je kozijn heb je dit systeem al vastgezet.

Waarom kiezen voor semi-transparante Duette® gordijnen van Rolgordijnwinkel.nl?

 • We leveren topkwaliteit raamdecoratie op maat tegen betaalbare prijzen
 • De Duette® gordijnen worden gefabriceerd in Nederland
 • Je krijgt twee jaar garantie op al onze raamdecoraties, dus ook je nieuwe Duette® gordijnen
 • Dezelfde kwaliteit als Luxaflex Duette® Shades vanwege het gepatenteerde Hunter Douglas systeem
← Terug naar home