Gratis kleurstalen
  • 2 jaar garantie
  • Grote kleurencollectie
  • Gratis thuisbezorgd
  • Productie in Nederland
  • Korte levertijd (gem. 1,5 week)

Enig resultaat

Nu 25% Actiekorting
Perfect-Fit jaloezieën
Boren niet nodig. Schuiven, klikken & klaar!
Vanaf
€ 124
Product samenstellen

Perfect Fit systeem: jaloezieën voor kunststof kozijnen en draai kiepramen

Is jouw woning afgewerkt met mooie, kunststof kozijnen waarin je liever niet wil boren? Of mag je simpelweg niet boren in je kozijnen, omdat je huurbaas daar niet bepaald vrolijk van wordt? Het Perfect Fit systeem van Rolgordijnwinkel.nl biedt uitkomst! Dit systeem is speciaal ontwikkeld voor kunststof kozijnen en draai kiepramen. De 25 mm aluminium jaloezieën worden in een mooi, aluminium profiel verwerkt. Voor de montage hoef je geen schroevendraaier of boor toe te passen.

Het enige wat je hoeft te doen, is de speciale clips tussen het rubber en het glas te schuiven. Hier zet je het Perfect Fit profiel vervolgens op vast. Als je je draai kiepraam of kiep kantelraam vervolgens opent, blijft de jaloezie in het frame netjes op zijn plek hangen. Perfect Fit jaloezieën zijn de oplossing voor mensen die de look en feel van aluminium jaloezieën willen creëren zonder te schroeven of boren.

Perfect Fit jaloezieën met lamelbreedte 25 mm

Het Perfect Fit systeem kan in combinatie met verschillende soorten raamdecoratie geleverd worden. Zo hebben we de Perfect Fit rolgordijnen, Perfect Fit Duette® gordijnen en Perfect Fit jaloezieën. Momenteel kunnen alleen de 25 mm aluminium jaloezieën verwerkt worden in een Perfect Fit profiel. Gelukkig bieden de 25 mm aluminium jaloezieën een perfecte optie voor veel woningen. Van de woonkamer tot de slaapkamer en van de badkamer tot de keuken: deze vorm van raamdecoratie biedt voor elk raam in huis de juiste keuze.

En met een ruime collectie aan verschillende kleuren voor de aluminium jaloezie is er voor elk interieur een mooie kleur verkrijgbaar. Het fijne aan de Perfect Fit jaloezieën is dat je je nieuwe raamdecoratie helemaal naar wens kunt samenstellen. Van de kleur horizontale jaloezieën tot de kleur van het profiel. Het profiel is leverbaar in zes RAL-kleuren, waaronder RAL 9010 en RAL 9001. Zo sluit het profiel mooi aan op het kozijn.

Benodigde sponningsdiepte van 18 mm voor Perfect Fit jaloezieën

Wil je ook graag een Perfect Fit jaloezie voor jouw raam (of ramen) samenstellen? Houdt er dan rekening mee dat de sponningsdiepte minimaal 18 mm moet zijn. De sponningsdiepte meet je eenvoudig door een pasje plat op je kozijn te leggen en vervolgens met een meetlint of meetlat de diepte op te meten. Deze sponningsdiepte geef je vervolgens op in het bestelproces. De speciale clips om het Perfect Fit systeem te monteren, zijn namelijk per sponningsdiepte verschillend. De sponningdiepte is belangrijk, omdat de lengte van de clips ervoor zorgen dat het profiel mooi aan zal sluiten op het kozijn.

De bediening van Perfect Fit jaloezieën op maat

De bediening van jouw nieuwe jaloezieën in Perfect Fit systeem werkt hetzelfde als standaard aluminium jaloezieën. Elke jaloezie wordt afgewerkt met een bedieningskoord en tuimelstang. Met het bedieningskoord kun je de hoogte van de aluminium jaloezieën bepalen. Met de tuimelstang pas je de stand van de horizontale lamellen aan om zo de lichtinval en privacy te bepalen.

Kunststof kozijnen met een ventilatierooster? Geen probleem!

Veel kunststof kozijnen zijn uitgevoerd met een ventilatierooster. Dit rooster heeft invloed op de maten van je Perfect Fit jaloezie. Wij geven je graag advies aan de hand van een foto. Voor elk type ventilatierooster geldt namelijk een ander advies. Heb je dus een raam met een ventilatierooster waar je graag een Perfect Fit systeem op wil plaatsen? Maak een foto en stuur deze naar ons op per mail of WhatsApp, zodat we je kunnen helpen bij het opnemen van de juiste maten.

Is een Perfect Fit jaloezie ook mogelijk voor een houten kozijn?

Heb je geen kunststof, maar houten kozijnen in huis? Ook dan kun je een Perfect Fit jaloezie samenstellen, mits de sponningdiepte 18 mm is. De kunststof profielen worden iets aangepast, omdat je bij houten kozijnen wel vier kleine schroefjes dient vast te zetten in het kozijn. Verder werkt deze vorm van raamdecoratie hetzelfde voor een houten kozijn als bij een kunststof kozijn. In onze webshop geef je de gewenste kleur aan en voer je de afmetingen in. Bij sponningsdiepte scroll je langs de verschillende dieptes en klik je op de optie voor montage op een houten kozijn. Twijfel je over de maat of sponningdiepte of heb je een vraag? Neem dan contact op. Je kunt ook een foto naar ons mailen of per WhatsApp versturen, zodat we met je mee kunnen kijken.

Waarom kiezen voor Perfect Fit jaloezieën van Rolgordijnwinkel.nl?

  • We leveren topkwaliteit raamdecoratie op maat tegen betaalbare prijzen
  • De Perfect Fit jaloezieën worden gefabriceerd in Nederland
  • Je krijgt twee jaar garantie op al onze raamdecoraties
  • Speciaal ontwikkeld voor kunststof kozijnen en draai kiepramen
  • Raamdecoratie op maat zonder schroeven en boren
← Terug naar home