Stalen aanvragen
  • 2 jaar garantie
  • Grote kleurencollectie
  • Gratis thuisbezorgd
  • Productie in Nederland
  • Korte levertijd (gem. 1,5 week)

Lamellen

Lamellen op maat kopen

Een vrij uitzicht zonder inkijk? Gluren naar de buren, maar zelf lekker veel privacy? Dan zijn verticale lamellen ideaal. En natuurlijk heeft deze raamdecoratie nog veel meer voordelen. In onze webwinkel kunt u terecht voor de mooiste verticale lamellen op maat. Zowel stoffen lamellen als PVC lamellen. Met de grootste online kleurencollectie zijn de mogelijkheden eindeloos.


Vanaf
€59
PVC lamellen
Keuze uit 59+ kleuren
Vanaf
€88
Stoffen lamellen
Keuze uit 78+ kleuren

Waarom kiezen voor verticale lamellen?

Verticale lamellen hebben een geheel eigen, sfeervolle uitstraling. Ze zijn decoratief, weren de zon uitstekend en zijn heel geschikt voor grotere ramen en glazen deuren of schuifpuien. Dat is een groot voordeel ten opzichte van horizontale zonwering zoals rolgordijn of jaloezieën. Variatie is standaard bij lamellen. Ze zijn er in tientallen kleuren en dessins. Een witte of zilverkleurige ketting? Een aluminium bovenprofiel of een witte voor bij die ketting in dezelfde kleur? Combineer maar raak!

Lamellen – handig en sierlijk

Wilt u de nieuwe lamellen aan het plafond hangen? Of juist op de muur bevestigen? Het kan allebei. Handig als de situatie montage in of op de dag niet toelaat. Behalve de vele kleuren voor de lamellen zelf, kunt u ook variëren met de onderdelen. Een witte of zilverkleurige ketting? Een aluminium bovenprofiel of wit bovenprofiel? Stem het op elkaar af of creëer een mooi contrast door verschillende kleuren te kiezen.

Stoffen lamellen of PVC lamellen?

Kiest u voor lamellen? Dan heeft u twee mogelijkheden: stoffen lamellen of PVC lamellen. Beiden hebben hun eigen voordelen. De PVC lamellen zijn eenvoudig schoon te maken. De stoffen lamellen geven weer een zachtere uitstraling in uw interieur. Ook filteren de stoffen lamellen het licht op het moment dat ze gesloten zijn. Bij PVC lamellen is dit anders: dicht is dicht. Ze werken dus verduisterend.

Verticale lamellen voor elk raam

Heeft u brede of juist smalle ramen die u wilt verfraaien en verduisteren met lamellen? Geen probleem. Zowel stoffen als PVC lamellen zijn verkrijgbaar tot een breedte van wel zes meter en een hoogte van drie meter. Zo kunt u ook een groot kantoorraam of een brede schuifdeur een prachtige uitstraling geven.

PVC lamellen voor een strak resultaat

PVC lamellen worden gemaakt van kunststof. Daardoor zijn ze eenvoudig en snel te reinigen. En werkt of woont u samen met mensen die last hebben van een stofallergie? Ook dan zijn lamellen van PVC zeer geschikt. Dankzij het gladde oppervlak verzamelt zich weinig stof tussen of op de lamellen. Ze zien er, mede door de nauwkeurige fabricage, modern en strak uit. PVC lamellen zijn verkrijgbaar in de lamelbreedtes 89mm en 127mm.

Sfeer met stoffen lamellen op maat

Omdat stoffen lamellen er in veel verschillende kleuren en motieven zijn, kunt u ze goed gebruiken voor een modern maar prettige sfeer in huis of op kantoor. De bediening is erg eenvoudig, dus de mate van lichtinval en vrij zicht bepaalt u makkelijk. Liever wat meer privacy? Met volledig gesloten stoffen lamellen heeft u geen last van pottenkijkers. Stoffen lamellen zijn verkrijgbaar in twee lamelbreedtes: 89mm en 127mm.

Lamellen monteren, doe het zoals u wilt!

Iedere ruimte is weer anders. Met andere ramen, deuren, plafonds en muren. Daarom is het goed om te weten dat u lamellen op maat op veel verschillende manieren kunt monteren. Wilt u ze tegen het plafond of aan de wand bevestigen? Beide opties zijn mogelijk. Wilt u de sluiting in het midden of juist liever aan een van beide zijkanten? Geen probleem. De bediening liever aan de linker- of rechterkant? Alles is mogelijk.

Waarom kiezen voor lamellen van Rolgordijnwinkel.nl?

  • We leveren topkwaliteit raamdecoratie op maat tegen betaalbare prijzen
  • We bieden de grootste online kleurencollectie lamellen aan
  • Alle lamellen worden gefabriceerd in Nederland
  • U krijgt twee jaar garantie op al onze raamdecoraties
  • We leveren een uitstekende service

Meer weten of hulp nodig?

Komt u er via onze website niet helemaal uit? Of heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Voor vragen en advies kunt u altijd contact met ons opnemen.

← Terug naar home