Nieuw: Rolgordijn voor VELUX dakramen

Rolgordijnwinkel.nl levert rolgordijnen voor velux dakramen voor type Veluxraam GGL, GHL en GPL. Deze typen zijn er in alle soorten en maten en verkrijgbaar in de stoffen semi-transparant, verduistering en prints & dessin.

Velux dakramen bij Rolgordijnwinkel.nl

Velux dakramen zijn dé oplossing voor kiep-kantelramen. Door het systeem waar het rolgordijn in wordt bevestigd, kan de stof niet meer klapperen of hangen wanneer het raam opengezet wordt. Daarbij passen onze rolgordijnen voor een Velux dakraam op de typen GGL, GHL en GPL. Kijk dus op het profiel van je Velux dakraam om te zien welk type jij hebt. Schroom niet om contact op te nemen, want wij willen je natuurlijk graag helpen.

Vergeet daarbij ook niet gratis en vrijblijvend kleurstalen aan te vragen. Zo zijn Velux verduisterende rolgordijnen beter geschikt voor op de slaapkamer maar, zijn semi-transparante stoffen goed geschikt voor in een andere ruimte. Kijk met onze kleurstalen dus thuis wat het beste past binnen de ruimte. Je hebt ze binnen 1-2 werkdagen al in huis!

Velux dakramen

Velux dakraam in de slaapkamer. Bron: Stripes and Walls


Voor meer inspiratie en gerelateerde rolgordijn artikelen, lees deze: