Rolgordijn op maat voor de kinderkamer

De kinderkamer blijft leuk om in te richten. Een leuk kleurtje of een speelse print op de muur, wat leuke meubels en speelgoed verspreid over de hele vloer. Om het helemaal af te maken, kan een verduisterend rolgordijn op maat met leuke print natuurlijk niet ontbreken. Wat veel mensen niet weten, is dat Rolgordijnwinkel.nl een hele leuke serie kinderkamer rolgordijnen met kinderprints heeft! 

Rolgordijn op maat voor meisjeskamer

De kleine meisjes houden ongetwijfeld van roze. Een verduisterend rolgordijn op maat met prinsessen- en feeënprint kan daarom niet ontbreken in onze kindercollectie! Naast prinsessen en feeën vind je sterretjes en witte details. Omdat het rolgordijn verduisterend is, is het perfect geschikt voor in de slaapkamer. Dankzij dit rolgordijn voelt jouw kleine meisje zich een echte prinses!

Rolgordijn voor in de kinderkamer met prinsessen

Verduisterend rolgordijn met prinsessenprint

Rolgordijn op maat voor jongenskamer

Ook aan de stoere jongens hebben we gedacht. De speelgoedautootjes die je verspreid over de vloer ziet liggen, komen ook terug in het rolgordijn! Maar bij autootjes blijven het niet. Gebouwen, luchtballonnen, vrachtwagens, bussen, stoere auto’s, treinen, vliegtuigen en graafmachines! Aan niets ontbreekt dit verduisterend rolgordijn op maat. Op de foto oogt het rolgordijn wat blauw, maar het origineel is wit. Het advies wat Rolgordijnwinkel.nl je geeft, is om kleurstalen aan te vragen. Zo kan er geen verwarring of teleurstelling ontstaan!

Rolgordijn voor in de kinderkamer met auto's

Verduisterend rolgordijn met voertuigen

Een middenweg

Een twee-eiige tweeling? Of broer en zus slapen gezellig bij elkaar op één kamer? Dan kan het natuurlijk niet zo zijn dat er een stoer rolgordijn met auto’s e.d. of een lief prinsessenrolgordijn hangt. Ook daaraan hebben wij gedacht! In onze collectie met kinderprints vind je niet alleen rolgordijnen op maat speciaal voor meisjes of jongens, maar ook rolgordijnen op maat met een neutrale print.

Wat dacht je van deze kleurrijke giraffen? Zoals je ziet is het perfect te combineren met een witte kamer en kleurrijke accessoires, knuffels en ga zo maar door. Voor zowel jongens als meisjes is dit een heel leuke en speelse keuze!

Rolgordijn voor de kinderkamer met giraffen

Verduisterend rolgordijn met giraffen in verschillende kleuren

Liever geen dieren, autootjes of prinsessen? Als laatste optie hebben we ook een verduisterend rolgordijn met sterrenprint. Omdat het een donkerblauw doek is, werkt het heel rustgevend. Ook deze print is voor zowel jongens als meisjes heel speels en leuk!

Kleurstalen aanvragen

Natuurlijk wil jij heel graag eerst zelf ervaren hoe de print eruit ziet. Maar ook je kinderen vinden het leuk om te zien wat het uiteindelijk wordt. Je kan natuurlijk even kijken bij Dessin & Prints, maar de kleur op je beeldscherm kan afwijken van het origineel. Wij bieden jou daarom de mogelijkheid om gratis en geheel vrijblijvend 5 kleurstalen aan te vragen, zodat jij samen met je partner, je kind of in je eentje kan bepalen of dit is waar je naar op zoek bent!


Voor meer inspiratie en gerelateerde rolgordijn artikelen, lees deze: