Binnenkort: Rolgordijn met sierkap!

Waarom kiezen voor een rolgordijn met standaard montagesteunen wanneer het nog mooier kan? Binnenkort kunt u bij Rolgordijnwinkel.nl uw rolgordijn bestellen met een mooie sierkap. De buis van het rolgordijn zal worden afgedekt in een strakke cassette die verkrijgbaar is in meerdere RAL- en christal-kleuren.
Sierkap Ral kleuren

Christal kleuren sierkap

Rolgordijn met sierkap

De meerprijs voor een sierkap in een RAL-kleur is €35,- per breedtemeter en voor een sierkap in een christalkleur is de meerprijs €45,- per breedte meter.

Prijsvoorbeeld:
U wenst een rolgordijn met sierkap in de RAL-kleur 9001 te bestellen. De benodigde afmeting is breedte 235cm x hoogte 120,5cm. U berekend dan 235cm:100=2,35 x €35,-= meerprijs €82,25.

Let op! De hoogte en diepte van de sierkap bedraagt 7,5cm.

Voordelen van een sierkap

Een sierkap is niet alleen mooi voor het oog, maar heeft ook een aantal voordelen! Door lichtinval kan de stof altijd verkleuren, zelfs in opgetrokken toestand. De kap zorgt ervoor dat de opgerolde stof niet zal verkleuren. Daarnaast is de rol stof goed beschermd en is de rol ook niet zichtbaar, wat zorgt voor meer rust en eenheid. En natuurlijk is een sierkap dé finishing touch van een rolgordijn op maat.

Benieuwd welke kleur sierkap goed past bij jouw rolgordijn? Vraag dan wat stalen van sierkapen aan. Dit kan niet via de website, maar je kan ons altijd een mail sturen met de vraag of wij een aantal stalen (in een bepaalde kleur) kunnen toesturen!

Rolgordijn met sierkap


Voor meer inspiratie en gerelateerde rolgordijn artikelen, lees deze: