Rolgordijnen op maat

Rolgordijnwinkel.nl levert topkwaliteit raamdecoratie tegen betaalbare prijzen. Wij bieden een grote collectie duo rolgordijnen, verticale lamellen, aluminium jaloezieën, houten jaloezieën en rolgordijnen online aan. Al onze raamdecoraties worden speciaal voor u door echte vakmensen in Nederland op maat gemaakt. Daarnaast hecht Rolgordijnwinkel.nl veel waarde aan het leveren van een uitstekende service. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Bovendien geven wij op onze raamdecoraties twee jaar garantie. Voor vragen en advies kunt u altijd contact met ons opnemen.

Lees meer...
Bestel makkelijk en snel bij Rolgordijnwinkel.nl.
Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, kunt u bij Rolgordijnwinkel.nl eenvoudig en snel uw producten bestellen.

  1. Maak een keuze uit een van onze type duo rolgordijnenrolgordijnen, Velux rolgordijnenaluminium jaloezieën, lamellen of houten jaloezieën.
  2. Selecteer uw stof, voer de maten van de duo rolgordijn/rolgordijn/jaloezie in en kies de gewenste opties. Indien u hulp nodig heeft bij het inmeten, bekijk dan onze meetinstructies.
  3. Klik op ‘plaats in winkelwagen’ om vervolgens verder te gaan met het bestelproces.
  4. Vul uw gegevens in en kies vervolgens een betaalmogelijkheid om uw raamdecoraties veilig te betalen.
  5. Klik op ‘plaats bestelling’ om uw bestelling te bevestigen.

Neem gerust contact met ons op wanneer u vragen of advies nodig heeft!

Vanaf
€52
Rolgordijnen op maat
Keuze uit +140 kleuren
Vanaf
€86
Duo rolgordijnen op maat
Keuze uit +82 kleuren
Vanaf
€59
Verticale lamellen op maat
Keuze uit +137 kleuren

Laatste nieuws over onze rolgordijnen op maat:

DIY: Een zelfgemaakt hoofdbord

Geplaatst op 02/09/2017

Tot nu toe hebben we verschillende DIY’s voor je geselecteerd. Denk maar aan alle leuke DIY’s van afgelopen Pasen natuurlijk de varianten rondom de Kerst. Jammer genoeg is dit vaak wel seizoensgebonden. Wij wilden je graag wat laten zien waar je echt elke dag van kan genieten, het hele jaar door. Wij laten je zien hoe […]

Lees verder »

Slaapkamers om bij weg te dromen

Geplaatst op 01/09/2017

De zomervakantie loopt ten einde en het is tijd om de zonnebrand en lekkere drankjes in te ruilen. De wekker gaat ’s ochtends vroeg, waarna het tijd is om weer aan het werk te gaan. Hoe lekker is het om aan het einde van zo’n lange dag op je bed neer te ploffen. Wij hebben […]

Lees verder »