Gratis kleurstalen
 • 2 jaar garantie
 • Grote kleurencollectie
 • Gratis thuisbezorgd
 • Productie in Nederland
 • Korte levertijd (gem. 1,5 week)

Toont alle 4 resultaten

Nu 25% Actiekorting
Semi-transparant Perfect Fit rolgordijn
Vanaf
€ 118
Product samenstellen
Nu 25% Actiekorting
Verduisterend Perfect Fit rolgordijn
Vanaf
€ 148
Product samenstellen
Nu 25% Actiekorting
Dessin en Print Perfect Fit rolgordijn
Vanaf
€ 148
Product samenstellen
Nu 25% Actiekorting
Badkamer Perfect Fit rolgordijn
Vanaf
€ 153
Product samenstellen

Doordat Rolgordijnwinkel.nl je rolgordijn op maat maakt, kan je de afmetingen tot op de millimeter nauwkeurig invullen en alle overige specificaties naar wens invullen. Heb je tijdens het bestellen van je Perfect Fit rolgordijn een vraag of advies nodig? Neem gerust contact met ons op, want wij helpen je graag verder!

Veelgestelde vragen over Perfect Fit Rolgordijnen

Is een Perfect-Fit systeem met rolgordijn helemaal verduisterend?

Bij een Perfect-Fit systeem loopt de rolgordijnstof door een geleider in het frame van het systeem. Het rolgordijn is aan de onderzijde afgewerkt met een beklede onderlat, welke iets gekanteld dient te worden om het rolgordijn te bedienen. Hiervoor is wat speling nodig in het frame. Dit houd in dat er mogelijkheid is op een minimale lichtkier aan beide kanten van het frame. Het Perfect-Fit systeem is dus niet 100% verduisterend, maar heeft een minimale lichtkier.

Productfoto’s Perfect Fit bekijken

Benieuwd hoe deze kieren eruit zien? Bekijk onze productfoto’s om dit te bekijken.

Een standaard rolgordijn heeft altijd lichtkieren van ca. 2,5cm aan de bedieningskant en ca. 1 cm aan de niet bedieningskant.

 

» Lees meer

Hoe meet ik de sponningdiepte voor en Perfect-Fit systeem?

Sponningdiepte is de diepte gezien vanaf de rand van het kozijn tot aan het glas. Bij het samenstellen van een Perfect-Fit systeem is de sponningdiepte van groot belang, omdat het profiel goed aan moet sluiten op je kozijn. Aan de hand van de sponningdiepte leveren wij speciale montageclips mee.

Om de sponningdiepte te bepalen, adviseren wij je een (bank)pasje plat op de hoek van het kozijn te plaatsen. Je kunt dan met een meetlint makkelijk de diepte bepalen. Hieronder zie je hoe je de sponningdiepte kunt opmeten.

Sponningdiepte

De standaard sponningdiepten zijn:

 • 18mm
 • 20mm
 • 22mm
 • 24mm
 • 26mm
 • 28mm
 • 30mm
 • 34mm
 • 38mm
 • 42mm
 • 50mm

Heb je de sponningdiepte van jouw kozijn opgemeten en is deze sponningdiepte anders dan de standaard maten? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij leggen je uit hoe je een passend Perfect-Fit systeem voor jouw raam (of ramen) kunt bestellen.

» Lees meer

Kan een Perfect-Fit systeem ook op een houten kozijn?

Wanneer je een houten kozijn hebt met een minimale sponningdiepte van 18mm, zal het Perfect Fit systeem keurig passen. Het Perfect-Fit-systeem zal met vier kleine schroefjes in de glaslatten aan de zijkant moeten worden gemonteerd.

» Lees meer

In welke kleuren is het Perfect-Fit profiel verkrijgbaar?

Het profiel van het Perfect-Fit-systeem is verkrijgbaar in de kleuren wit Ral 9010, crème Ral 9001, zwart Ral 9005,  antraciet grijs Ral 7016, licht-grijs Ral 9018 en aluminium mat Ral 9006 (alleen jaloezie) . Zo kan je het product geheel naar wens afstemmen. De onderlat van het rolgordijn zal worden afgewerkt met een rechthoekig beklede onderlat.

» Lees meer

Kan een Perfect-Fit systeem ook op een kozijn met een ventilatierooster?

Een ventilatierooster is in de meeste gevallen geen probleem. Wij raden je aan om een foto van het rooster te maken met het knopje/hendeltje naar beneden en deze te mailen naar info@rolgordijnwinkel.nl

Wij kunnen je dan adviseren hoe er precies opgemeten moet worden.

Ventilatierooster perfect fit

» Lees meer

Welke producten kunnen met het Perfect-Fit systeem uitgevoerd worden?

Een rolgordijn, aluminium jaloezie en een Duette® gordijn kunnen met het Perfect-Fit systeem uitgevoerd worden.

» Lees meer

Hoeveel handgrepen heeft een Perfect-Fit rolgordijn?

Er zullen standaard twee handgrepen op de onderlat worden gezet voor een optimaal gebruiksgemak. Dit is onafhankelijk van de breedte.

» Lees meer

← Terug naar home