Nieuw: bamboe jaloezieën bij Rolgordijnwinkel!

Houten jaloezieën zijn al jaren ontzettend populair. Deze vorm van raamdecoratie wordt gemaakt van, je raad het al.. hout. En vaak gaat het om Paulownia-hout en Lindehout. Dit strakke houtsoort is al lang niet meer de enige houtsoort die toegepast wordt bij het maken van houten jaloezieën op maat. Vanaf nu kun je namelijk ook bij ons terecht voor bamboe jaloezieën op maat!

De natuurlijke uitstraling van bamboe jaloezieën

Bamboe jaloezieën lijken veel op de standaard houten jaloezieën. Een van de verschillen tussen de twee typen jaloezieën is dat bij standaard houten jaloezieën vaak geen houtnerf te zien is. Bij bamboe jaloezieën is dit juist goed zichtbaar. De houtnerf geeft deze vorm van raamdecoratie direct een stoere, natuurlijke touch. Bamboe lamellen zijn daarmee een perfecte keuze als je op zoek bent naar raamdecoratie met een stoerdere, luxe look.

In onze collectie bamboe jaloezieën vind je elf verschillende kleuren, van licht beige tot zwart en alles daar tussenin. Deze trendy lamellen met houtnerf bieden voor elk interieur een oplossing.

Bamboe jaloezie

Alle voordelen van bamboe jaloezieën op een rijtje

Ben je op zoek naar raamdecoratie met een natuurlijke touch? Dan kom je al snel bij houten jaloezieën uit. En dan vooral bamboe jaloezieën. Om jou een handje te helpen bij jouw keuze, hebben wij de voordelen van dit type horizontale lamellen op een rijtje gezet.

  • Bamboe jaloezieën herken je aan de mooie houtnerf in de horizontale lamel;
  • De lamel van bamboe jaloezieën is dunner dan de lamel van houten jaloezieën. Hierdoor is je pakkethoogte (de bovenbak en de lamellen in opgetrokken toestand) kleiner. Dit is vooral fijn als je jouw raamdecoratie voor een deur of openslaande ramen wil monteren;
  • Door de dunnere lamel oogt de jaloezie optisch rustiger in jouw interieur;
  • Onze bamboe jaloezieën worden standaard uitgevoerd met ladderkoord, maar kunnen ook met ladderband uitgevoerd worden;
  • Dit type horizontale lamellen is zowel in lamelbreedte 50mm als 63mm leverbaar. Voor ieder wat wils!
  • In onze collectie vindt je elf trendy kleuren terug. Vraag direct gratis kleurstalen aan via onze website en ontdek zelf welke kleur het beste past binnen jouw interieur!

Dat klinkt goed, toch?! Bekijk direct de collectie online!


Voor meer inspiratie en gerelateerde jaloezie artikelen, lees deze: