Duo rolgordijn voor optimale privacy

Doorgaans vindt niet iedereen het prettig als er mensen bij u naar binnen kijken. Toch wilt u niet volledig opgesloten zitten vanwege gesloten raamdecoratie. Maar hoe geniet u van optimale privacy zonder uw zicht naar buiten te verliezen? Een duo rolgordijn is de oplossing!

Duo rolgordijn, zicht én privacy

Een duo rolgordijn, ook wel een roljaloezie, bestaat uit twee verschillende lagen stof die achter elkaar hangen. De stof is opgebouwd uit speelse banen die elkaar opvolgen. Als de open banen tegenover elkaar gezet worden, heeft u nog voldoende zicht naar buiten en komt er voldoende natuurlijk licht binnen. Door de gesloten banen is het voor de mensen buiten echter lastiger om naar binnen te kijken.

Als u de gesloten banen tegenover de open banen zet, is het duo rolgordijn ‘dicht’. Het zonlicht wordt mooi gefilterd en niemand kan naar binnen kijken. Door te spelen met de banen kunt u eenvoudig en snel de gewenste privacy en lichtinval bepalen.

duo rolgordijn

Verduisterend duo rolgordijn

Naast een semi-transparant duorolgordijn, die zeer geschikt is voor in de woonkamer, bieden we ook verduisterende duorolgordijnen aan. Een verduisterend duo rolgordijn bestaat uit open en gesloten banen. De gesloten banen zijn in dit geval gemaakt van 100% verduisterende stof.

Door de open banen tegenover de gesloten banen te zetten, verduistert u de desbetreffende ruimte. En met een verduisterende onderlat komt de stof zo dicht mogelijk tegen elkaar aan te hangen. Zo wordt de kans op lichtkieren minimaal. Zeer geschikt voor montage in de slaapkamer!

Stel uw unieke duo rolgordijn samen

Kleurstalen roljaloezie aanvragen

Benieuwd welke kleur het beste past binnen uw interieur? Wij raden u altijd aan om gratis kleurstalen aan te vragen. Zo kunt u eenvoudig thuis bepalen welke kleur het beste uitkomt bij uw meubels, kleur op de muren en andere factoren.

Extra inspiratie opdoen? Bij de ingezonden foto’s vindt u foto’s van tevreden klanten. Zo kunt u direct zien hoe deze vorm van raamdecoratie op maat tot haar recht komt in verschillende woonstijlen.


Voor meer inspiratie en gerelateerde duo rolgordijn artikelen, lees deze: