Perfect Fit rolgordijn voor kunststof kozijnen.

Speciaal voor kunststof kozijnen is het Perfect Fit systeem ontwikkeld. Bij een Perfect fit rolgordijn worden er clips tussen het rubber en het glas geschoven, waarop het Perfect Fit systeem zal worden vastgeklikt. Dit betekend dat u niet in het kozijn hoeft te boren. Het mooie aan het Perfect Fit systeem, is dat deze één wordt met uw kozijn. Hierdoor kunt u uw raam altijd kiepen en/of kantelen. Het is dus een hele mooie oplossing voor een kiep/kantelraam. Ook een ventilatierooster is geen probleem voor het systeem. Deze zal keurig aan de onderzijde van het rooster aansluiten wanneer u -2,5cm van de hoogte afhaalt. Er is echter een sponningdiepte van minimaal 18mm nodig, zodat het systeem past. De maximale afmeting is 170cm om het Perfect Fit rolgordijn zo goed mogelijk te kunnen bedienen.

duette perfect fit wit duette top down

Heeft u een houten kozijn?

Wanneer u een houten kozijn heeft met een minimale sponningdiepte van 18mm, zal het perfect fit systeem keurig passen. Het Perfect Fit systeem zal met vier kleine schroefjes in de glaslatten aan de zijkant moeten worden gemonteerd.

Het profiel van het Perfect Fit systeem is verkrijgbaar in de kleuren wit, licht-grijs en crème Ral 9001. Zo kunt u het rolgordijn geheel naar wens afstemmen. De onderlat van het rolgordijn zal worden afgewerkt met een rechthoekig beklede onderlat. U kunt het rolgordijn omhoog en omlaag bedienen door de handgreep op de onderlat iets te kantelen. Doordat het rolgordijn in het systeem bedient moet worden door middel van het kantelen van de onderlat, zal er altijd wat ruimte blijven tussen de stof en het profiel. Dit betekend dat een Perfect Fit systeem met een verduisterende stof nooit 100% verduisterend zal zijn.

Heeft u een kozijn met ventilatierooster?

Wanneer u een Perfect Fit wenst maar een ventilatierooster in het raam heeft, is dit in de meeste gevallen geen probleem. Het Perfect Fit profiel zal mooi aansluiten aan de onderzijde van het ventilatierooster. U meet dan de hoogte van het zichtbare glas en haalt hier -2,5cm vanaf. Wij zien graag een foto van de situatie, voor een mooi passend advies! Deze kunt u toesturen naar info@rolgordijnwinkel.nl

Op korte termijn zullen wij het assortiment uitbreiden met Perfect Fit aluminium jaloezieën. Wanneer u reeds interesse heeft in een aluminium jaloezie met een Perfect Fit systeem kunt u contact opnemen met de klantenservice.

U kunt eventueel gratis en geheel vrijblijvend kleurstalen aanvragen op de website.

Meetinstructie Perfect Fit rolgordijn
perfect fit close up    Meetinstructie Perfect Fit