Binnenkort online: rolhor op maat!

De temperaturen stijgen en de ramen mogen weer open, om dat zonnetje naar binnen te halen. Wat we echter niet naar binnen willen halen, zijn muggen, spinnen en andere insecten. Hoe kunnen we genieten van de frisse lucht, zonder gestoord te worden door kleine insecten? Horren zijn de oplossing!

Horren op maat bestellen?

Horren zijn eigenlijk onmisbaar, net zoals raamdecoratie. Bij Rolgordijnwinkel.nl kunt u binnenkort ook rolhorren op maat bestellen. De hor werkt vrijwel hetzelfde als ons Perfect Fit systeem voor rolgordijnen. De stof zit verwerkt in een cassette en de hor kunt u eenvoudig bedienen door de handgrepen die aan de onderlat zijn bevestigd. Dit keer wordt de cassette echter op het gehele kozijn bevestigd, in plaats van alleen op het raam.

Om de hor zo strak mogelijk te laten staan, worden aan de zijkanten geleiders gebruikt. De borstels die verwerkt zitten in deze geleiders zorgen ervoor dat de stof niet alleen lang mooi blijft, maar ook al het vuil en insecten buiten kan houden.

Rolhor op maat

Wanneer kan ik een rolhor bestellen?

De zomer komt er weer bijna aan en dat betekent ook dat de muggen weer onze kant op komen. Wij snappen dan ook goed dat u staat te popelen om een nieuwe rolhor te bestellen, zodat ook u ongestoord kunt slapen, werken of relaxen. We verwachten dat onze rolhorren op maat binnen enkele weken online komen. Voor nu dus nog eventjes geduld!

Vergeet ons vooral niet om te volgen op Instagram en Facebook, waar we als eerste bekend maken wanneer de nieuwe rolhorren online staan!