Kan het rolgordijn worden afgewerkt met een schulprand?

Jazeker, u kunt bij Rolgordijnwinkel.nl ook een rolgordijn met schulprand (sierrand) bestellen. Hiervoor betaalt u een meerprijs van €25,- per breedte meter. Wij hebben 15 verschillende varianten voor de schulpranden beschikbaar.

Rolgordijn met schulprand bestellen?

In het huidige bestelproces kunt u nog geen schulprand selecteren. Wilt u toch graag een rolgordijn met schulprand bestellen? Dan kunt u twee dingen doen:

  1. Uw kunt een rolgordijn bestellen met de door u gewenste maten en kleur. Na het invullen van uw adresgegevens en nog voor het betalen vindt u een vakje met bestelnotities. Hierbij kunt u aangeven welke schulprand u wilt. Let er dan wel op dat de totaalprijs van het rolgordijn dat u bestelt nog exclusief de meerprijs voor de schulprand is. Deze wordt later door ons verrekend.
  2. Wij kunnen de bestelling voor u inboeken. U kunt telefonisch of per mail aangeven welk type rolgordijn en welke maten en kleur u wenst en met welk type schulprand u uw rolgordijn af wilt laten werken. De bestelling wordt vervolgens per mail naar u verzonden.

Door op de afbeeldingen te klikken, kunt u alle modellen goed bekijken.

Schulprand modellen 1 Schulprand modellen 2


Rolgordijn met Schulprand