Kan het rolgordijn worden afgewerkt met een schulprand?

Jazeker, je kan bij Rolgordijnwinkel.nl ook een rolgordijn met schulprand (sierrand) bestellen. Hiervoor betaal je een meerprijs van €27,50 per breedte meter. Wij hebben 15 verschillende varianten voor de schulpranden beschikbaar.

Rolgordijn met schulprand bestellen?

In het huidige bestelproces kan je nog geen schulprand selecteren. Wil je toch graag een rolgordijn met schulprand bestellen? Dan kan je twee dingen doen:

  1. Je kan een rolgordijn bestellen met de door jou gewenste maten en kleur. Na het invullen van je adresgegevens en nog voor het betalen vind je een vakje met bestelnotities. Hierbij kan je aangeven welke schulprand je wenst. Let er dan wel op dat de totaalprijs van het rolgordijn dat je bestelt nog exclusief de meerprijs voor de schulprand is. Deze wordt later door ons verrekend.
  2. Wij kunnen de bestelling voor je inboeken. Je kan telefonisch of per mail aangeven welk type rolgordijn en welke maten en kleur je wenst en met welk type schulprand je jouw rolgordijn af wil laten werken. De bestelling wordt vervolgens per mail naar je verzonden.

Door op de afbeeldingen te klikken, kan je alle modellen goed bekijken.

Schulprand modellen 1 Schulprand modellen 2


Rolgordijn met Schulprand