Voordelen van raamdecoratie op maat

Een rolgordijn met standaard maten in een woonwinkel is vaak voordeliger dan raamdecoratie op maat gemaakt. Toch kent raamdecoratie op maat meer voordelen. In dit artikel leggen we u graag de voordelen van raamdecoratie op maat uit.

Voordelen van raamdecoratie

1. Volledige privacy

Door raamdecoratie die op de millimeter nauwkeurig gefabriceerd wordt, kunt u uw raamdecoratie zo bedienen zodat u voldoende privacy heeft. Een goed voorbeeld van raamdecoratie waarmee u zelf uw privacy kunt bepalen, is een Duette® gordijnen. Door te kiezen voor Top-Down bediening kunt u deze op elke gewenste hoogte hangen.

Bekijk eens de DUETTE foto’s om inspiratie op te doen!

2. Volledig naar wens laten fabriceren

Heeft u een specifieke kleur in gedachte? U kunt uw raamdecoratie volledig op maat en naar wens samenstellen. Met de grootste kleurencollectie online is er altijd een kleur die past bij uw wensen en dankzij de vele afwerkmogelijkheden is elke vorm van raamdecoratie uniek.

Komt u er zelf niet uit of weet u niet hoe u uw afwijkende maten moet opmeten? U mag ons altijd om advies vragen. Stuur een foto van de situatie op naar info@rolgordijnwinkel.nl, wij kunnen dan samen met u kijken naar een passende oplossing.

Lees verder onder deze foto

voordelen van raamdecoratie

3. Optimale nachtrust behalen

Voor elke ruimte in huis of op kantoor is een passende vorm van raamdecoratie op maat beschikbaar. Zo is een aluminium jaloezie goed geschikt voor in de woonkamer of keuken & een badkamer rolgordijn voor in de badkamer of andere vochtige ruimtes. Voor de slaapkamer raden wij u altijd aan om te kiezen voor een verduisterende vorm van raambekleding.

Een verduisterend rolgordijn op maat is goed geschikt voor montage in de slaapkamer. Let op: de stof zelf is 100% verduisterend, maar er kunnen altijd lichtkieren ontstaan door de ruimte tussen de kozijnen/muren en de stof. Om een optimaal resultaat te behalen, raden wij montage ‘op de dag’ aan. Zo zijn de lichtkieren minimaal. Een andere optie is een Perfect Fit rolgordijn. Hier zijn de lichtkieren kleiner dan bij een ‘standaard’ rolgordijn.

4. De perfecte sfeer creëren

Ooit in een huis geweest waar geen rolgordijn of jaloezieën hingen? Raamdecoratie zorgt voor sfeer en maakt het interieur helemaal af. Houdt u van de industriële woonstijl? Dan kunt u uw interieur afmaken met stoere 50mm aluminium jaloezieën. En houdt u liever van het Scandinavische interieur? Dan zijn transparante rolgordijnen een mooie optie. Ze ogen zacht, filteren het licht mooi en dat zorgt weer voor voldoende natuurlijk licht in de ruimte.

Kortom, maak de sfeer in uw interieur compleet met raamdecoratie op maat!

raamdecoratie keuken