Voordelen Perfect Fit Systeem op een rijtje

Naast rolgordijnen en jaloezieën in een traditionele vorm, kan je bij ons ook terecht voor het moderne Perfect Fit Systeem. Elke vorm van raamdecoratie op maat kent zo haar voordelen, waardoor wij voor elke situatie een passende oplossing hebben. Wij laten je alle voordelen van het Perfect Fit Systeem zien! 

Voordelen Perfect Fit Systeem:

1. Schroeven en boren is niet meer nodig

Het grootste voordeel van een Perfect Fit Systeem is dat schroeven en boren in een kunststof kozijn niet meer nodig is. Je bevestigt het systeem namelijk met clips, die je tussen het glas en het rubber in ‘schuift’. Vervolgens is het systeem makkelijk te bevestigen. De sponningdiepte dient daarvoor wel minimaal 18mm te bedragen. De sponningdiepte is de ruimte tussen het zichtbare glas en het kozijn.

RE1206 - perfect fit

2. Geschikt voor kiep- en kantelramen

Wij adviseren in gevallen van montage op een kiep- en/of kantelraam of een deur een traditioneel rolgordijn of jaloezie uit te laten voeren met zijgeleiding met spandraad. Zonder zijgeleiding kan de raamdecoratie gaan klapperen tegen de deur of hangen in geval van een kiep-kantelraam. Echter, een Perfect Fit Systeem is mooier voor het zicht én er komen geen schroeven aan te pas! Een Perfect Fit Systeem is vooral voor deuren en kiep-kantelramen een geschikte oplossing. Door het profiel blijft de raamdecoratie goed op zijn plek.

3. Afstemmen op je kozijn

Om het systeem mooi af te laten stemmen op het kozijn, bieden wij profielen in de RAL-kleuren 9001 (Crème), 9010 (Wit), antraciet en lichtgrijs. Niet alleen kleurstalen voor de stof- of lamelkleur, maar ook een kleur profiel is aan te vragen als kleurstaal. Voor een kleurstaal van een profielkleur dien je een notitie achter te laten tijdens het aanvragen van kleurstalen.

Voordelen Perfect Fit Rolgordijnwinkel.nl

4. Verschillende producten

Tot kort geleden was het alleen mogelijk om een Perfect Fit Systeem met rolgordijnstof te bestellen. Enkele maanden geleden hebben wij het Perfect Fit Systeem in combinatie met jaloezieën aan ons aanbod toegevoegd. Binnenkort zal ook het plisségordijn aan het aanbod van Perfect Fit Systemen worden toegevoegd.