Nieuw: Transparante rolgordijnen!

Het team van Rolgordijnwinkel.nl is altijd bezig met het aanpassen en/of aanvullen van de collectie. Dit keer hebben wij een nieuwe stoffencollectie rolgordijnen toegevoegd!

Geheel transparante rolgordijnen op maat

Wij breiden de collectie uit met geheel transparante rolgordijnen (ook wel doorzichtige rolgordijnen genoemd). Anders als bij semi-transparante rolgordijnen kunt u wel naar buiten kijken als u uw raamdecoratie gesloten hebt, omdat de stof bijna volledig doorzichtig is. U blijft het zicht bij transparante rolgordijnen dus wel behouden.

U kunt wel naar buiten kijken, maar hoe zit het dan met de lichtinval? Omdat deze stof erg dun is, bijna volledig transparant, komt er van buiten veel lichtinval naar binnen. U verliest maar weinig licht door het sluiten van uw raamdecoratie en behoudt een aangename sfeer in uw interieur.

Collectie transparantie rolgordijnen

Wij beginnen deze transparante collectie met 14 verschillende kleuren online, maar hopen deze natuurlijk in de toekomst uit te breiden!

Vraag gratis kleurstalen aan!

Benieuwd geworden? Wij bieden u de mogelijkheid om gratis en geheel vrijblijvend vijf kleurstalen aan te vragen. Dé optimale manier om te bepalen of dit wat is voor in uw interieur!

Transparante rolgordijnen van rolgordijnwinkel.nl