Sfeer toevoegen met PVC lamellen

PVC lamellen werden vroeger vooral gebruikt voor in het kantoor. PVC lamellen zouden saai zijn of niet sfeervol genoeg zijn om in je woning te plaatsen. Wij laten je echter het tegendeel zien! Want met PVC lamellen kan je zeker sfeer toevoegen aan je interieur. Lees je mee?

Strak of met een printje? Alles is mogelijk

We hebben in de afgelopen jaren een flinke kleurencollectie opgebouwd. Met meer dan 55 verschillende kleuren is er altijd een leuke lamel die past bij jouw interieur. Zo hebben we niet alleen stijlvolle basiskleuren, maar ook lamellen met leuke prints. Zo voeg je direct wat meer kleur en warmte toe aan je interieur!

PVC lamellen met houtlook

Zo hebben we PVC lamellen met verticale streep, geperforeerde lamellen en – onze favoriet – lamellen met houtlook! De print van deze lamellen zorgt ervoor dat deze strakke vorm van raamdecoratie direct voor meer warmte en sfeer zorgt in je woonkamer, keuken of slaapkamer.

Onze ander toffe prints

Naast deze houtlook lamellen hebben we nog veel meer leuke prints die jouw woonkamer of keuken direct een boost geven. Zo hebben we hele leuke lamellen met print in natuurlijke tinten. Deze lamellen zorgen direct voor meer sfeer, terwijl ze door de kleur nog wel voor rust zorgt. De perfecte combinatie, als je het aan ons vraagt!

PVC Lamellen op maat

Tijd voor wat nieuws?

Heb je al verticale lamellen hangen, maar ben je toe aan een nieuw printje of kleurtje? Bij Rolgordijnwinkel.nl kan je ook losse lamellen voor zowel de stoffen lamellen als PVC lamellen bestellen! Meet de hoogte van je huidige lamellen op, zoek een leuke kleur of print uit (vergeet je niet om gratis kleurstalen aan te vragen?) en mail ons deze gegevens zodat wij een prijsopgave voor je kunnen maken.