Rolgordijn kinderkamer voor goede nachtrust

Een goede nachtrust is belangrijk voor kinderen. Ze komen tot rust en kunnen weer opladen voor een nieuwe dag vol avonturen en ontwikkelingen. Om hen een handje te helpen bij het behalen van een goede nachtrust, is een verduisterend rolgordijn aan te raden. Onze prints voor de kinderkamer zijn speels, vrolijk én verduisterend!

Rolgordijn kinderkamer bestellen

Naast standaard verduisterende kleuren bieden wij ook erg leuke en speelse prints aan die zeker weten in de smaak vallen bij de kinderen. Wat dacht je van stoere raketten voor jongens of juist schattige stippen voor meisjes?! We hebben genoeg leuke prints, dus voor ieder wat wils!

Vrijwel elk kinderkamer rolgordijn is verduisterend, zodat er geen natuurlijk licht in de kamer komt en je kind dus kan genieten van een ongestoorde nachtrust.

Kinderkamer inspiratie opdoen

De kinderkamer is dé plek om lekker terug te trekken met vriendjes en vriendinnetjes. Het speelgoed vult de vloer en het plezier houdt niet op. Toch moet de kinderkamer wel functioneel ingedeeld worden. Want waar laat je al het speelgoed als je samen gaat opruimen?

Op ons Pinterest-account vindt u voldoende kinderkamer inspiratie. Vergeet ons niet te volgen voor de dagelijkse dosis inspiratie voor het interieur!

Samen gratis stalen aanvragen

Zijn jullie er nog niet uit welke print het leukst is? Vraag gratis en vrijblijvend stalen aan op onze website. Als u ze vandaag voor 16:00u bestelt, heeft u ze de volgende werkdag al in huis! Zo kunt u samen met uw zoon(s) en/of dochter(s) kijken welke print of welk design het best in de smaak valt (en natuurlijk matcht met de kinderkamer).

Op zoek naar een specifieke print, maar kunt u deze niet op de website vinden? Geef uw wensen aan bij uw stalenaanvraag, dan kunnen onze stylisten met u meekijken en een gepersonaliseerde stalenset voor u samenstellen!

rolgordijn kinderkamer online