Raamdecoratie ideeën voor een industrieel interieur

Raamdecoratie is gewoon een dingetje. Het is net als het uitkiezen van een nieuwe bank: je wil over een aantal jaar nog steeds plezier hebben van je investering. Om jou een handje op weg te helpen, hebben we de leukste vormen van raambekleding voor het industriële interieur voor je op een rijtje gezet. Het enige wat jij hierna nog hoeft te doen, is gratis kleurstalen aanvragen op onze website om te kijken welke kleur het beste bij jouw wensen past.

Anders met aluminium

Houten jaloezieën zijn tegenwoordig ontzettend populair. Begrijpelijk ook, want deze vorm van raamdecoratie is stijlvol, luxe en past in vrijwel elk interieur. Het zorgt er ook wel weer voor dat elk interieur op elkaar gaat lijken. Ben je toch verliefd geworden op de uitstraling van een horizontale jaloezie? Lijk dan eens naar aluminium jaloezieën! Door het materiaal ogen ze direct stoerder en met ladderband is het plaatje compleet. En het voordeel: ze zijn vaak ook nog stukken goedkoper dan de houten variant.

Liefde voor lamelgordijnen

Houten jaloezieën zijn niet de enige raambekleding die steeds populairder zijn geworden. Wat dacht je van een tof lamelgordijn? Onze stoffen lamellen en PVC lamellen zijn weer terug van weggeweest! In onze collectie vind je veel toffe prints en kleuren, waaronder leuke houtprints of stoere grijze lamellen. Heb je net zo’n lieve hond (of kat) thuis zoals op de foto? PVC lamellen worden standaard geleverd zonder kettingverbinders, bij stoffen lamellen is dit ook mogelijk. Laat het ons dan wel weten!

Deluxe met Duette® gordijnen

Als je naar de afbeelding hieronder kijkt, hoeven we eigenlijk niets anders te zeggen dan ‘wauw’. Duette® gordijnen zijn erg divers. Ga je voor een egale grijstint of juist voor een stofje met print?! In onze collectie DUETTE gordijnen vind je de leukste kleuren en prints voor elk interieur. En met de top down bottom up uitvoering kan je het gordijn ook nog eens op elke gewenste hoogte hangen. Fijn als je ‘s ochtends in alle rust wil ontbijten, maar wel wil genieten van de zon. Of als je je home workout hebt ingepland waarbij je liever geen pottenkijkers wil!