Voordelen van een Duette® gordijn op maat

Vanaf nu kan je bij Rolgordijnwinkel.nl ook terecht voor een Duette® gordijn! Deze trendy vorm van raamdecoratie op maat is perfect voor veel verschillende ruimtes in huis. Ben je nog niet bekend met dit product? Wij laten je in een nieuw artikel graag de voordelen van een DUETTE gordijn zien.

Duette® gordijn: trendy én functioneel

Deze vorm van raamdecoratie op maat is momenteel erg populair. Dit is te danken aan de vele voordelen! Hieronder benoemen we ze stuk voor stuk.

1. Privacy bepalen met raamdecoratie

We vinden onze privacy erg belangrijk. We kijken zelf wel eens in andermans huis, maar zelf hebben we liever geen pottenkijkers. Raamdecoratie op maat is daarom een perfecte manier om de privacy te behouden. Bij een Duette® gordijn kan je kiezen voor uitvoering met ‘Top Down’. Hiermee kan je de bovenbak en onderlat op elke gewenste hoogte hangen, zoals te zien is op de foto. Hiermee bepaal je eenvoudig je privacy, zonder dat je volledig afgesloten bent van buiten.

Duette® rolgordijn

2. Filtert de lichtinval

Door de semi-transparante stof van het DUETTE gordijn kan je de lichtinval eenvoudig bepalen en/of filteren. Hierdoor is deze vorm van raamdecoratie niet alleen geschikt voor in huis, maar ook voor op kantoor. Niets is namelijk vervelender als lichtreflectie in je beeldscherm, toch?!

3. Isolerende functie van een Duette® gordijn

Deze raamdecoratie op maat kenmerkt zich aan de ‘honingraad’ die goed te zien is aan de zijkant. Het ziet er niet alleen heel mooi uit, maar heeft ook een isolerende werking. Allereerst dempt raamdecoratie gemiddeld 45% van het geluid.

Zonder raamdecoratie gaat er tevens 21% tot 31% aan warmte verloren via de ramen in huis of op kantoor. Een DUETTE gordijn heeft daarom ook een isolerende functie betreft de warmte. Je houdt de warmte binnen in de winter en juist weer buiten in de zomer. Dit komt doordat de lucht in de honingraad blijft hangen.

Een DUETTE gordijn is dus niet alleen heel sfeervol, maar ook functioneel.

Duette® rolgordijn

4. Ze vormen een mooi geheel in je interieur

Kijk eens rond in je eigen woon- of slaapkamer. Hoe saai zou het zijn als je geen raamdecoratie had?! Raamdecoratie op maat is een echte sfeermaker in huis. Om een mooi geheel te creëren pas je je raamdecoratie aan op je interieur. Door gratis en vrijblijvend kleurstalen aan te vragen, kan jij thuis bepalen welke kleur het beste bij het interieur past.

Je kan hiermee echt je eigen stijl creëren. Heb jij een industrieel interieur? Kies dan voor een stoere grijstint. Heb jij juist een Scandinavisch interieur toegepast? Dan is een romantische grijze of witte tint erg geschikt.

Heb je vragen over het inmeten of weet je niet naar welke kleur je precies op zoek bent? Schroom niet om contact met ons op te nemen!