Het voordeel van gratis kleurstalen aanvragen

Wij raden u altijd aan om een aantal kleurstalen aan te vragen voordat u uw bestelling gaat plaatsen. Maar waarom zeggen wij dat eigenlijk? Natuurlijk willen wij dat u de juiste keuze maakt, maar er zit wat meer achter. In dit artikel leggen we u uit wat het voordeel van gratis kleurstalen aanvragen is. 

Gratis kleurstalen aanvragen, waarom?

Er bestaan genoeg redenen waarom het aanvragen van kleurstalen handig is. We beginnen bij een van de belangrijkste. Ieder beeldscherm staat anders ingesteld. De een vindt een licht beeldscherm prettig en de ander vindt juist een donker beeldscherm fijn. De kleurinstellingen zijn daarbij bepalend voor de gewenste kleur. De kleur op het beeldscherm kan dan mogelijk niet overeenkomen met het origineel.

Voordeel kleurstalen aanvragen

Voordelen van gratis kleurstalen aanvragen. Bron foto: Schmidt Koelewijn

Door het aanvragen van kleurstalen kunt u het origineel bekijken. Daarnaast kunt u thuis kijken of de kleur die u in gedachten had, past binnen uw interieur. U kunt de stof zelf bekijken en voor het raam houden om te zien of het voor de gewenste lichtinval zorgt. Daarnaast kunt u verschillende kleuren van verschillende producten met elkaar vergelijken. Als u op zoek bent naar een vorm van raamdecoratie in een blauwe kleur, is het aanvragen van stalen voor meerdere producten een handige tip. Misschien valt uw oog wel op jaloezieën of juist op rolgordijnen na het zien van de kleurstalen!

U kunt zelf vijf gratis kleurstalen aanvragen op de website. Daarbij ontvangt u ook een meetinstructie, wat het bestellen net iets makkelijker maakt. Weet u niet welke kleur u precies wilt en wenst u graag advies te ontvangen? Dan kunnen wij aan de hand van uw wensen een gepersonaliseerde stalenset samenstellen. Schroom dus niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij helpen u graag in uw keuze naar de perfecte vorm van raamdecoratie. Uw aangevraagde stalen ontvangt u binnen 1-2 werkdagen. Mocht de juiste kleur er niet tussen zitten? Geef dit bij ons aan, zodat wij samen met u op zoek kunnen naar een kleur die perfect past binnen uw interieur.

Voordelen van kleurstalen aanvragen

Kleurstalen aanvragen kent een aantal voordelen. Bron foto: Rolgordijnwinkel.nl