Nieuw: Verduisterend Duorolgordijn

Rolgordijnwinkel.nl biedt nu ook verduisterende duorolgordijnen. Ideaal voor de slaapkamer! De verduisterende collectie start met zes mooie trendy kleuren die bij elk interieur passen. Wij hopen de collectie snel uit te breiden met nog veel meer verduisterende duorolgordijnstoffen.

Verduisterend duorolgordijn in de slaapkamer!

Het duorolgordijn wordt afgewerkt met een strakke onderlat die speciaal geschikt is voor verduisterende duorolgordijnen. De stoffen die achter elkaar hangen zullen nagenoeg tegen elkaar hangen om de lichtinval tegen te gaan. Echter zal een verduisterend duorolgordijn nooit geheel 100% verduisteren daar de stof uit twee lagen stof bestaat die achter elkaar hangen. Er ontstaan kleine lichtkieren tussen het kozijn en de stof. Dit komt door de montagesteunen. Houdt hier dus rekening mee! Wil jij een verduisterend duorolgordijn op maat in de slaapkamer plaatsen? Dan raden wij je aan om te kiezen voor montage op de dag, om de lichtkieren zo veel mogelijk te vermijden.

Benieuwd naar hoe een duorolgordijn in jouw interieur zou staan? Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend kleurstalen aan! Door instellingen van je beeldscherm kan de kleur op je beeldscherm afwijken van het origineel. Met gratis kleurstalen kan jij thuis kijken en bepalen welke kleur het beste past binnen jouw interieur! Je hebt ze overigens binnen 2 werkdagen in huis.

verduisterende duorolgordijnen Rolgordijnwinkel.nl