Losse lamellen bestellen bij Rolgordijnwinkel.nl!

Lamellen worden vaak geplaatst in kantoorgebouwen, maar kunnen ook heel leuk zijn voor in het interieur! Deze vorm van raamdecoratie wordt steeds populairder en wij snappen waarom. Het is tijdloos en zorgt voor een mooie lichtinval. Wist je ook al dat je ook losse lamellen bestellen mogelijk is?

Losse lamellen bestellen

Heb jij al eens eerder lamellen op maat besteld? Het kan natuurlijk voorkomen dat je bent uitgekeken op de kleur of dat de lamellen door de jaren heen minder mooi zijn geworden. Geen probleem! Je kunt namelijk losse lamellen bestellen! Dit is mogelijk, zolang de rails nog in goede staat is.

Hoe zit het met de maten?

Het is echter niet mogelijk om een andere maat te bestellen dan je voorheen had. Wanneer je 127mm verticale lamellen besteld als je eerder de maat 89mm had, zullen de lamellen niet op de rails passen en/of niet versteld kunnen worden voor de gewenste lichtinval.

Losse lamel bestellen

Verticale lamel in het interieur. Bron: All Room Furniture

Kleurstalen aanvragen

Nog niet zeker welke kleur of welk materiaal je wenst wil hebben? Kies er dan eerst voor om kleurstalen aan te vragen. Je kunt gratis en geheel vrijblijvend 5 stalen aanvragen. Hiermee kan je kijken of de kleuren goed passen in het interieur!

Bestellen per mail

Het is nog niet mogelijk om losse lamellen te bestellen via onze website. Toch interesse? Dan kan je per mail contact met ons opnemen, zodat wij een prijs voor je kunnen opstellen. Vermeld hierin dan de gewenste kleur, het aantal en de lengte van de lamel.