Losse lamellen bestellen bij Rolgordijnwinkel.nl

Verticale lamellen worden vaak geplaatst in kantoorgebouwen, maar kunnen ook heel leuk zijn voor in het interieur! Deze vorm van raamdecoratie wordt steeds populairder en wij snappen waarom. Verticale lamellen op maat zijn tijdloos en zorgen voor een mooie lichtinval. Wist je ook al dat losse lamellen bestellen ook mogelijk is?!

Losse lamellen bestellen

Heb jij al eens eerder PVC of stoffen lamellen op maat besteld? Het kan natuurlijk voorkomen dat je bent uitgekeken op de kleur of dat de verticale lamellen op maat door de jaren heen minder mooi zijn geworden. Tijd voor verandering? Geen probleem! Je kunt namelijk losse lamellen bestellen! Zolang de rails van je lamellen nog in goede staat is, kun je de huidige lamellen vervangen voor nieuwe, losse lamellen!

Hoe zit het met de maten van de losse lamellen?

Het is niet mogelijk om een andere maat te bestellen dan je voorheen had. Heb je momenteel 89mm lamellen? Dan kun je geen 127mm lamellen bestellen en andersom. De afstand tussen de runners is daar te klein/te groot voor.

Je PVC of stoffen lamellen bestellen per mail

Het is nog niet mogelijk om losse lamellen te bestellen via onze website. Toch interesse? Dan kun je per mail contact met ons opnemen.Vermeld in de mail de gewenste kleur, het aantal losse lamellen dat je wil en de lengte van de lamel. Aan de hand van deze informatie kunnen we een prijs voor je berekenen.

Blauwe lamellen in de keuken

Bron: All Room Furniture

Kleurstalen aanvragen voor je nieuwe lamellen

Nog niet zeker welke kleur of welk materiaal je wil hebben? Kies er dan eerst voor om kleurstalen aan te vragen. Je kunt gratis en geheel vrijblijvend 5 stalen aanvragen. Hiermee kan je kijken of de kleuren goed passen in het interieur!