Levertijd Rolgordijnwinkel.nl

Wij krijgen regelmatig vragen over de levertijd. Want wanneer is je bestelling klaar? En wanneer word deze thuis afgeleverd? Wij geven je graag uitleg over levertijd Rolgordijnwinkel!

Levertijd Rolgordijnwinkel.nl

Rolgordijnwinkel.nl streeft ernaar om een bestelling binnen 1,5 week klaar te hebben (met uitzondering op de houten jaloezieën van Jasno, dit zal 6 tot 8 weken bedragen). Als de betaling is voltooid, wordt de bestelling gefabriceerd.

Zodra de bestelling klaar is, wordt deze ingepakt in een stevige verpakking zodat het product onderweg niet beschadigd. Vervolgens nemen wij telefonisch contact op met de klant om een gewenste leverdag af te spreken. Is het lastig om een gewenste leverdag aan te geven i.v.m. werk of andere omstandigheden? Het team van Rolgordijnwinkel.nl denkt met je mee!

Vervoer met TransMission

En als de gewenste leverdag is bereikt, wat dan? In de ochtend ontvang je een email van onze koerier Trans-Mission. Hierin vindt je o.a. een Track & Trace nummer. Dit nummer is gekoppeld aan de bestelling en hiermee kan je kijken rond welk tijdstip ze ongeveer bij je zijn met de bestelde raamdecoratie.

Wij hopen dat hiermee de meeste vragen over de levertijd zijn beantwoord! Toch nog vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Gemiddelde levertijden:
Velux rolgordijnen –> 1,5 week
Rolgordijnen op maat –> 1,5 week
Duorolgordijnen op maat –> 1,5 week
Verticale lamellen op maat –> 1,5 week
Perfect fit rolgordijn op maat –> 1,5 week
Aluminium jaloezieen op maat –> 1,5 week
Houten jaloezieen Jasno op maat –> 6-8 weken

levertijd rolgordijnwinkel