Lamellen en rolgordijnen in dezelfde kleur bestellen

Verhuizen, een renovatie of gewoon toe aan iets nieuws? Raamdecoratie speelt een grote rol binnen uw interieur. En voor welke vorm van raamdecoratie gaat u dan? Het moet wel bij het interieur passen en zorgen voor een mooie balans. Worden het lamellen of toch rolgordijnen? Of misschien wel allebei!

Dezelfde stof voor verschillende producten

In onze collectie stoffen hebben we onder andere RE-stoffen. Deze RE-stoffen kunnen wij voor zowel een rolgordijn op maat als stoffen lamellen (89mm en 127mm) toepassen. Door dezelfde kleur toe te passen in meerdere plekken in het huis, creëert u een mooie balans en rust.

Kies bijvoorbeeld voor de populaire kleur LE2201-3 voor uw lamellen en RE3631 voor uw rolgordijnen. De kleurcode is anders, maar het is dezelfde stof. Zo zijn er nog veel meer kleuren die voor zowel lamellen als voor uw rolgordijn toegepast kunnen worden.

lamellen en rolgordijnen van zelfde stof

“Help, mijn kleur staat niet op de website”

Mocht u kleurstalen hebben aangevraagd en er achtergekomen zijn dat uw gewenste kleur niet op de website staat? Neem dan contact met ons op! Wij kunnen u helpen door te kijken in welke prijsgroep de stof valt. Vervolgens gaan we op zoek naar een stof uit dezelfde prijsgroep, zodat u uw bestelling online kunt plaatsen.

Het is daarbij wel belangrijk om dit duidelijk aan te geven in de bestelnotities, die te vinden zijn na het invullen van de adresgegevens. Een voorbeeld:

“Beste, ik heb op advies van een medewerkster kleur X geselecteerd voor mijn rolgordijn. Het rolgordijn moet uitgevoerd worden in kleur Y. Dank!”.

Gratis kleurstalen voor lamellen en rolgordijnen aanvragen

Nog geen kleurstalen aangevraagd? Wij adviseren u altijd om kleurstalen aan te vragen. Dit omdat de daadwerkelijke kleur kan afwijken van de kleur die u op uw beeldscherm ziet. Tevens kunt u met de kleurstalen thuis bepalen welke kleur het beste past binnen het interieur.