Kleur toevoegen aan het interieur

Wij als Nederlanders spelen graag op safe als het uitkomt op ons interieur. We kiezen vaak voor grijs en wit en gaan kleur als geen ander uit de weg. U wilt niet snel uitgekeken zijn op uw interieur en dat begrijpen wij maar al te goed. We willen u wel laten zien hoe leuk kleur toevoegen is. Van accessoires tot hele muur, er zijn ontzettend veel mogelijkheden.

Kleur toevoegen, maar welke kleur is juist?

Een moodboard is de perfecte manier om te zien wat uw stijl is en hoe u daar kleur aan toe kunt voegen. Verzamel een aantal woontijdschriften of maak een bord aan op Pinterest (volgt u Rolgordijnwinkel.nl al?!) en pin daar de leukste inspiratiefoto’s op. Door de verschillende afbeeldingen bij elkaar te voegen, wordt steeds duidelijker en inzichtelijker wat uw persoonlijke stijl is.

Moodboard kleur toevoegen

Op welke manier voeg ik kleur toe?

Wilt u uw interieur een echte make-over geven, of wilt u gewoon wat kleurrijke accessoires toevoegen? Er zijn tal manieren om kleur toe te voegen. Een paar kussens en een nieuwe lamp zijn zo gekocht. Daarnaast is kunst huren nog een geschikte mogelijkheid, omdat u na elke periode een nieuw kunstwerk (zoals een mooi schilderij) kunt huren.

En wat betreft nieuwe raamdecoratie? Ongemerkt is dit een erg belangrijk onderdeel in het interieur. Hier bepaalt u namelijk een groot deel van de sfeer mee. Een Duette op maat is een stijlvolle manier om in één keer meer kleur aan je interieur toe te voegen. Heeft u al gratis en geheel vrijblijvend kleurstalen aangevraagd? Als u ze vandaag voor 16:00u aanvraagt, heeft u ze morgen al in huis!

Blauwe duette

Sfeervol en persoonlijk interieur creëren

We willen allemaal een sfeervol interieur, maar uit onze comfort zone stappen is toch wat lastiger dan we dachten. Wat nou als u een meubel hebt gekocht, maar het voelt nog niet helemaal als ‘thuis’? Persoonlijke items, zoals foto’s of een geërfd meubelstuk, kunnen goed gecombineerd worden met nieuwe(re) meubelstukken. Zo maakt u het sfeervol, knus en kunt u er nog genoeg van uzelf in terugzien.