Kleur toevoegen aan je interieur doe je zo!

Wij als Nederlanders spelen graag op safe als het uitkomt op ons interieur. We kiezen vaak voor grijs en wit en gaan kleur als geen ander uit de weg. Je wilt niet snel uitgekeken zijn op je interieur en dat begrijpen wij maar al te goed. We willen je echter wel laten zien hoe leuk kleur toevoegen is. Van accessoires tot hele muur, je kunt het zo gek (of zo rustig) maken als jij wilt.

Kleur toevoegen, maar welke kleur kies je?

Een moodboard is de perfecte manier om te zien wat jouw stijl is en hoe je daar kleur aan toe kunt voegen. Verzamel een aantal woontijdschriften of maak een bord aan op Pinterest (volg je Rolgordijnwinkel.nl al?!) en pin daar de leukste inspiratiefoto’s op.

Moodboard kleur toevoegen

Op welke manier voeg ik kleur toe?

Wil jij je interieur een echte make-over geven, of wil je gewoon wat kleurrijke accessoires toevoegen? Er zijn tal manieren om kleur toe te voegen. Een paar kussens en een nieuwe lamp zijn zo gekocht. Daarnaast is kunst huren nog een leuke optie, omdat je na elke periode een nieuw kunstwerk (zoals een mooi schilderij) kunt huren.

Maar wat dacht je van nieuwe raamdecoratie? Ongemerkt is dit een erg belangrijk onderdeel in het interieur. Hier bepaal je namelijk een groot deel van de sfeer mee. Een Duette op maat is een stijlvolle manier om in één keer meer kleur aan je interieur toe te voegen. Heb jij al gratis en geheel vrijblijvend kleurstalen aangevraagd? Als je ze vandaag voor 16:00u aanvraagt, heb je ze morgen al in huis!

Blauwe duette

Sfeervol en persoonlijk interieur creëren

We willen allemaal een sfeervol interieur, maar uit onze comfort zone stappen is toch wat lastiger dan we dachten. Wat nou als je een meubel hebt gekocht, maar het voelt nog niet helemaal als ‘thuis’? Persoonlijke items, zoals foto’s of een geërfd meubelstuk, kunnen goed gecombineerd worden met nieuwe(re) meubelstukken. Zo maak je het sfeervol, knus en kan je er nog genoeg van jezelf in terugzien.