Gratis stalen aanvragen voor rolgordijnstoffen

Rolgordijnwinkel.nl heeft een grote collectie rolgordijnstoffen. Wij zullen de collectie steeds verder uitbreiden met nieuwe trendkleuren. Wanneer de juiste kleur er voor u (nog) niet bij staat, neem dan contact op me onze klantenservice. De collectie is namelijk nog vele malen groter dan u op de website kunt vinden. Wij helpen u graag zoeken naar de juiste stofkleur die past in uw interieur!

Wanneer u uw wensen aan ons doorgeeft, kunnen wij een stalenset op basis van uw wensen samenstellen. Onze stylisten hebben voldoende kennis over trendkleuren en combinaties. Een unieke stalenset kan snel uw kant op komen!

Gratis stalen aanvragen

Wilt ook u gratis en geheel vrijblijvend kleurstalen aanvragen? Dat kan! Uw aangevraagde kleurstalen zijn binnen 2 werkdagen bij u thuisbezorgd. Met deze kleurstalen kunt u thuis bepalen of de gewenste kleur ook past binnen uw interieur.

Gratis stalen voorkomen enige teleurstelling. Door de instellingen van uw beeldscherm en de (sfeer)lichten in de ruimte kan een kleur op een beeldscherm afwijken van het origineel.

gratis stalen aanvragen Rolgordijnwinkel.nl

Rolgordijn op maat: stof kiezen

Zit de gewenste kleur niet bij de stalenset die u heeft aangevraagd? Laat het ons weten! We kunnen dan nogmaals opzoek naar een geschikte kleur die volledig aansluit op uw wensen.

Wij hebben de grootste kleurencollectie online. Een rolgordijn op maat of juist jaloezieën voor uw interieur vindt u bij Rolgordijnwinkel.nl!