Het voordeel van gratis kleurstalen aanvragen

Wij raden je altijd aan om een aantal kleurstalen aan te vragen voordat jij je bestelling gaat plaatsen. Maar waarom zeggen wij dat eigenlijk? Natuurlijk willen wij dat jij de juiste keuze maakt, maar er zit wat meer achter. In dit artikel leggen wij je uit wat het voordeel van gratis kleurstalen aanvragen uit. 

Gratis kleurstalen aanvragen, waarom?

Er bestaan genoeg redenen waarom het aanvragen van kleurstalen handig is. We beginnen bij een van de belangrijkste. Ieder beeldscherm staat anders ingesteld. De een vind een licht beeldscherm prettig en de ander vind juist een donker beeldscherm fijn. Dat betekent dus dat ieder beeldscherm anders is ingesteld. De kleurinstellingen zijn daarbij wel bepalend voor de gewenste kleur. De kleur op het beeldscherm kan dan mogelijk niet goed overeenkomen met het origineel.

Voordeel kleurstalen aanvragen

Voordelen van gratis kleurstalen aanvragen. Bron foto: Schmidt Koelewijn

Door het aanvragen van kleurstalen kan je het origineel bekijken. Daarnaast kan je thuis kijken of de kleur die jij in gedachten had, past binnen jouw interieur. Je kan de stof zelf bekijken en voor het raam houden om te zien of het voor de gewenste lichtinval zorgt. Daarnaast kan je verschillende kleuren van verschillende producten met elkaar vergelijken. Als je op zoek bent naar een vorm van raamdecoratie in een blauwe kleur, is het aanvragen van stalen voor meerdere producten een handige tip. Misschien valt jouw oog wel op jaloezieën of juist op rolgordijnen na het zien van de kleurstalen!

Je kan zelf vijf gratis kleurstalen aanvragen op de website. Daarbij ontvang je ook een meetinstructie, wat het bestellen net iets makkelijker maakt. Weet je niet welke kleur je precies wil en wil je graag advies ontvangen? Dan kunnen wij aan de hand van jouw wensen een gepersonaliseerde stalenset voor je samenstellen. Schroom dus niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij helpen je graag in jouw keuze naar de perfecte vorm van raamdecoratie. Je aangevraagde stalen ontvang je binnen 1-2 werkdagen. Mocht de juiste kleur er niet tussen zitten? Geef dit bij ons aan, zodat wij samen met jou op zoek kunnen naar een kleur die perfect past binnen jouw interieur. Onze collectie is namelijk nog vele malen groter als in onze webshop.

Voordelen van kleurstalen aanvragen

Kleurstalen aanvragen kent een aantal voordelen. Bron foto: Rolgordijnwinkel.nl