Een frisse lentewind door je huis met nieuwe raamdecoratie!

Het is officieel lente! Je zou het nog niet direct zeggen als je naar buiten kijkt, met die grauwe lucht. Maar dan is juist nú het moment om een frisse lentewind door je interieur te halen. Dan kijk je weer met plezier naar buiten. Of gewoon met plezier naar je raam, vanwege die leuke nieuwe raamdecoratie op maat. In dit blog zetten we twee vormen van raamdecoratie in het zonnetje waarmee jij je raam een echte makeover kan geven!

Flexibel en genoeg privacy met een Duette® gordijn

Duette® gordijnen zijn helemaal van nu. Deze luxe vorm van raamdecoratie bestaat uit twee lagen stof die zich op- en uitvouwen wanneer je ze bedient. Je hebt ze in standaard uitvoering, waardoor je ze kan openen en sluiten. Maar je hebt ook een top down bottom up bediening, waardoor je het gordijn op elke gewenste hoogte kan houden. Oh, en de prijs. Gelukkig is die niet zo ‘luxe’. Je hebt namelijk al een Duette® gordijn op maat vanaf €79!

De lentezon op de muren laten dansen, maar wel in alle rust kunnen ontbijten? Dan laat je het Duette® gordijn gewoon iets zakken, zodat er alleen boven het gordijn nog natuurlijk licht naar binnen kan vallen. Zeg gedag tegen pottenkijkers, hallo tegen privacy én hallo tegen een stijlvolle touch in je interieur!

Duette gordijn

Aluminium jaloezieën: budgetproof en lekker modern

Duette® gordijnen zijn leuk in een Scandinavisch interieur. Maar wat nou als je een stoer, industrieel interieur hebt? Dan zijn Duette® gordijnen misschien niet datgene waar je naar op zoek bent. Aluminium jaloezieën daarentegen zijn juist weer ontzettend tof, stoer en modern. Met de 50mm aluminium jaloezieën heb je de look van trendy houten jaloezieën, maar niet de kosten ervan. Mooi meegenomen!

Het fijne aan horizontale lamellen is dat je het pottenkijkers ook nog eens erg moeilijk maakt. Door alle horizontale lamellen over het gehele raam is het lastig om van buitenaf naar binnen te kijken. Perfect dus als je in je ochtendjas gaat ontbijten, of als je wekelijkse Netflix-marathon bijna van start gaat. Daar hoef je geen pottenkijkers bij. Maak je aluminium jaloezie af met mooi ladderband voor extra contrast of ga voor ladderkoord als je een rustig geheel wil creëren.

makeover aluminium jaloezie