Flirt met de zon met jaloezieën

De dagen worden weer langer en aan het eind van de maand gaat ook de zomertijd alweer in. Dat betekent dat we de zon weer vaker mogen verwelkomen! Binnen én buiten! Tijd om de zon eens flink te verwelkomen, want we hebben haar echt flink gemist. En hoe doe je dat beter dan met jaloezieën op maat?!

Time to flirt

Het fijne aan onze jaloezieën is dat je echt kan spelen met de zon. Doordat je je jaloezie altijd over je gehele raam hebt hangen, komt de zon niet volle bak binnen. En door de lamellen te kantelen, kan je spelen met de zon die binnenkomt. De zon speelt echt op je muren.

Daarnaast zijn jaloezieën ook echt top wat betreft je privacy. Doordat de horizontale lamellen over je gehele raam hangen, is het voor buitenstaan een stuk moeilijker om naar binnen te kunnen gluren. Zo kan jij gewoon in je huispak een Netflix-marathon houden zonder rekening te houden met eventueel publiek. Wel zo fijn, toch?!

aluminium jaloezieen grijs op maat

Honderden kleuren en mogelijkheden

Je wil natuurlijk wel dat je nieuwe raamdecoratie mooi aansluit op je interieur. Dan is het niet alleen flirten met de zon, maar verliefd worden op je huis! Onze houten jaloezieën op maat zijn leverbaar in verschillende natuurlijke kleuren, zoals taupe, bruin en grijs. De aluminium jaloezieën uit onze collectie zijn verkrijgbaar in veel meer kleuren. Grijs, zwart, blauw, groen, geel, rood of toch liever oranje? Vraag gratis stalen aan om thuis te bekijken welke kleur goed past bij je interieur. En met mooi ladderband maak je je plaatje echt compleet!

Makkelijk schoon te maken

Vanwege de uitbraak van het Corona-virus is hygiëne nog belangrijker dan ooit. Gelukkig zijn onze horizontale lamellen makkelijk schoon te maken. Je kan de jaloezie in zijn geheel sluiten en er dan met een plumeau langs. Je kan ook een oude sok om je hand doen en hiermee elke lamel afgaan. Het kost je misschien een minuutje per jaloezie. Geef bacteriën geen kans en haal elke dag (of om de dag) even een stofdoek, plumeau of vochtige doek (eerst even uitwringen!) over je lamellen.