Een Duette® voor elk interieur!

Je ziet ze steeds vaker op Pinterest en Instagram: Duette® gordijnen zijn ontzettend populair. De veelzijdigheid van deze vorm van raamdecoratie zorgt ervoor dat een Duette® gordijn geschikt is voor elk interieur. Ook voor die van jou! Met een ruime kleurencollectie lichtdoorlatende en verduisterende stoffen kan je je hele woning aankleden met stijlvolle raambekleding. Benieuwd of Duette® gordijnen ook wat voor jou is? Lees dan snel verder!

Duette® gordijnen voor elk type raam

Het fijne aan Duette® gordijnen is dat deze geschikt zijn voor elk raam. Waar andere vormen van raamdecoratie pas geleverd kunnen worden vanaf een breedte van 50 centimeter, kan een Duette® gordijn al vanaf 30 centimeter breed geleverd worden! Hierdoor kan je ook de smalste ramen in je woning voorzien van mooie raamdecoratie.

En wil je liever niet boren in je kunststof kozijn? Ook dan biedt deze vorm van raamdecoratie een oplossing. Dit type gordijn kan namelijk ook in een Perfect Fit Systeem geplaatst worden. Hierbij bevestig je het systeem door middel van clips die je tussen het glas en het rubber plaatst. Perfect voor draaikiep ramen of kiepkantelramen.

Duette interieur

Lichtdoorlatende en verduisterende stoffen

Zoals je hierboven al kon lezen, hebben we naast lichtdoorlatende ook verduisterende stoffen voor de Duette® rolgordijnen. Een verduisterend Duette® gordijn is perfect voor in de slaapkamer. De stof is 100% verduisterend en de lichtkieren zijn kleiner dan bij een standaard rolgordijn.

En wil je genieten van optimale privacy zonder je lichtinval op te hoeven geven? Kies dan voor de uitvoering Top Down Bottom Up. Hierbij wordt de stof verspannen tussen twee koorden. Aan de boven- en onderkant van de stof wordt een handgreep bevestigd waarmee je het gordijn kan bedienen.

Het fijne aan deze bediening is dat je het gordijn op elke gewenste hoogte kan laten hangen. Wil je op zondagochtend genieten van de ochtendzon zonder privacy op te geven? Creëer een open ruimte aan de bovenzijde van het raam, zoals je op de foto hierboven kan zien. Hiermee kan men van buitenaf niet naar binnen kijken, maar kan je wel genieten van de fijne ochtendzon die op je muren danst.

Gratis kleurstalen voor Duette® aanvragen

Met een ruime kleurencollectie wordt de keuze nog moeilijker. Want er zijn zoveel mooie trendkleuren die mooi staan in elk interieur! Welke staat dan het mooist bij jouw woonkamer of slaapkamer? Om jou een handje te helpen, kan je bij Rolgordijnwinkel.nl gratis kleurstalen aanvragen. Hiermee kan je thuis kijken welke kleur het beste bij jouw huidige interieur past. Vraag je ze vandaag voor 16:00u aan? Dan heb je ze de volgende werkdag al in huis!