Duorolgordijnen van Rolgordijnwinkel.nl

Wij bieden u al enige tijd duorolgordijnen op maat aan. Deze unieke vorm van raamdecoratie op maat is zo populair. Door de twee lagen stof wordt een mooi contrast gecreëerd. Benieuwd naar dit mooie product? Lees verder, want wij leggen je er graag meer over uit.

Collectie duorolgordijnen op maat

Op Rolgordijnwinkel.nl vindt u op dit moment 6+ verduisterende kleuren en 60+ semi-transparante kleuren. De vraag naar duorolgordijnen is erg groot. Daarom breiden wij onze collectie steeds verder uit. Zo is er voor elk interieur een passende kleur en passende stof!

Duorolgordijnen op maat Rolgordijnwinkel

Waarom een duorolgordijn?

Een duorolgordijn is helemaal anno nu. Een duorolgordijn bestaat uit twee lagen stof die achter elkaar komen te hangen. Afwisselend met open en gesloten banen kan je makkelijk de lichtinval of privacy bepalen. Omdat de open baan altijd smaller is als de gesloten baan, behaal je eenvoudig je privacy en minimaliseer je de lichtinval van buitenaf. Een duorolgordijn is naast de woonkamer dus ook geschikt voor in de slaapkamer.

Wil je een duorolgordijn op maat in de slaapkamer plaatsen? Kies dan voor een verduisterende stof! Let wel op: omdat de stof dankzij de montageprofielen niet volledig aansluit op de kozijnen, ontstaan er kleine kieren van circa 1 cm. Dit is inherent aan het product. Wil je een zo verduisterend mogelijk effect? Kies dan voor montage op de dag. Kan dit niet? Dan zijn overgordijnen een echte aanrader!

Duorolgordijnen op maat

Gratis kleurstalen aanvragen

Het team van Rolgordijnwinkel.nl adviseert ten alle tijden gratis kleurstalen aan te vragen. Wij bieden deze mogelijkheid om enige teleurstelling te voorkomen. De instellingen van je beeldscherm, maar ook de sfeer- en lichtinval in huis kunnen ervoor zorgen dat de gekozen kleur op het beeldscherm afwijkt van het origineel.
Je kan gratis en geheel vrijblijvend kleurstalen aanvragen.

Zit de gewenste kleur er niet tussen? Schroom dan niet om contact op te nemen! Wij helpen je graag om de juiste kleur te vinden. Als jij je wensen aan ons doorgeeft, kunnen wij een set met stalen voor je samenstellen. De aangevraagde stalen zijn binnen twee werkdagen in huis!