De raamdecoratie trends van 2021

Ook in 2021 is raamdecoratie dé manier om je interieur af te maken. En dan is het wel zo fijn als je op de hoogte bent van de laatste raamdecoratie trends. Ga jij binnenkort nieuwe raamdecoratie bestellen? Deze twee vormen van raamdecoratie ga je veel terug zien in de aankomende maanden!

Minimalisme met rolgordijnen

In 2020 waren houten jaloezieën razend populair. Toch zijn we in 2021 steeds vaker op zoek naar raamdecoratie die een iets rustigere uitstraling bieden. We zijn immers vaker thuis en zoeken thuis ook naar meer rust. Een lichtdoorlatend rolgordijn voor de woonkamer of keuken is een goede keuze. Een rolgordijn op maat laat nog voldoende natuurlijk licht door, maar geeft ook genoeg privacy.

Speels en modern met Duette® gordijnen

Een vorm van raamdecoratie die in het afgelopen jaar steeds populairder werd, zijn de Duette® gordijnen. Je herkent een Duette® gordijn aan de horizontale vouwen in de stof. En omdat er gewerkt wordt met een dubbele laag stof, ontstaat aan de zijkanten een unieke honingraatstructuur. In combinatie met top-down bottom-up bediening kun je jouw Duette® gordijn op elke gewenste hoogte hangen. In alle rust ontbijten? Hang je Duette® gordijn aan de onderkant van het raam. Voor optimale privacy hang je je gordijn in het midden van het raam, zodat je aan de boven- en onderkant nog natuurlijk licht in huis kunt halen.

Duette gordijnen in slaapkamer

Raamdecoratie combineren: gordijnen zijn hip

Een rolgordijn in combinatie met overgordijnen? Of houten jaloezieën combineren met lichtdoorlatende gordijnen? Het combineren van verschillende vormen van raamdecoratie is ontzettend populair. Het zorgt voor meer karakter en geeft dankzij de dubbele laag van raamdecoratie ook een speelse look. En niet te vergeten: doordat je twee vormen van raamdecoratie combineert, kun je optimaal genieten van de isolerende functie. Want ja, raamdecoratie houdt de warmte in de zomer buiten en in de winter juist binnen!

Heb jij al gratis kleurstalen aangevraagd?

Wil je binnenkort een rolgordijn, Duette® gordijn of andere vorm van raamdecoratie op maat online bestellen, maar twijfel je nog welke kleur het beste past bij jouw huidige interieur? Vraag dan gratis kleurstalen aan! Zo kun je thuis kijken en vergelijken welke kleur het beste bij jouw woonwensen past. Op je beeldscherm zien de kleuren er namelijk iets anders uit dan in het echt.

En kun je wel wat woonadvies gebruiken? Onze woonstylisten staan voor je klaar om jou te helpen bij de zoektocht naar de perfecte vorm van raamdecoratie. Je kunt ons een mailtje sturen met jouw woonwensen en eisen, maar ook bellen of een berichtje sturen via de chat en WhatsApp. Wij staan doordeweeks én in het weekend voor je klaar!