Collectie PVC lamellen is uitgebreid!

Collectie raamdecoratie op maat uitgebreid

Dit keer is de collectie PVC lamellen (89mm) aan bod gekomen. Deze collectie was nog niet erg groot, maar de vraag van de klant was dat wel! Daarom hebben wij 25+ geheel eigentijdse kleuren(/printen) toegevoegd. Hiermee hopen wij aan de wensen van onze klanten te voldoen.

PVC lamellen op maat van Rolgordijnwinkel.nl!

Omdat PVC lamellen eenvoudig schoon te maken zijn, is het voor mensen met (bijv.) een huisstofmijtallergie ook een verantwoorde keuze. Deze vorm van raamdecoratie kan tegen vocht, dus het is ook zeer geschikt voor plaatsing in de badkamer of bij de keuken.

Vroeger waren PVC lamellen vrijwel alleen in kantoorpanden te vinden, maar die tijd is voorbij. Ook in uw interieur kunnen 89mm PVC lamellen een strakke sfeer creëren! Een klassieke kleur, een leuk printje of toch geperforeerde lamellen? Rolgordijnwinkel.nl biedt u een grote collectie aan PVC lamellen.

Losse lamellen op maat bestellen

Het team van Rolgordijnwinkel.nl biedt u de optie om losse lamellen te bestellen. Omdat dit niet als extra optie vermeld staat in het bestelproces, vragen wij u hiervoor een mail te sturen of telefonisch contact op te nemen met onze klantenservice.

Geïnteresseerd? De PVC lamellen kunt u vinden onder het kopje ‘Verticale lamellen’. Kleuren kunnen afwijken van de weergave van uw beeldscherm. Vergeet dus niet om gratis kleurstalen aan te vragen! Als je ze voor 16.00u besteld, sturen we ze dezelfde dag nog op en heeft u de kleurstalen binnen twee werkdagen in huis!

Met de kleurstalen kan je in alle rust bekijken welke kleur lamel het beste matcht binnen je interieur. We hebben alleen al tien verschillende kleuren wit, dus er is genoeg keuze!

kunststof lamellen 89mm