Bespaar op je energierekening met houten jaloezie

Houten jaloezieën zijn nog steeds ontzettend populair. Ze zijn wat duurder in vergelijking met aluminium jaloezieën, maar u heeft er ontzettend lang plezier van. En dat niet alleen. Houten jaloezieën, ofwel Jasno blinds, kunnen u ook helpen bij het besparen op uw energierekening! 

Een lage energierekening met houten jaloezie

Houten jaloezieën op maat zien er niet alleen mooi uit, maar ze hebben ook nog een isolerende functie. Normaliter verliest u namelijk 20 tot 30% van de warmte via het raam. Dit is de warmte die u stookt met de verwarming, kaarsen en andere warmtebronnen. Zonde, want de energierekening liegt er niet om. Een houten jaloezie kan, in gesloten toestand, de warmte binnen houden. Dit betekent dus dat u minder warmte hoeft te stoken en dus minder betaald. En dat kan tot een aantal tientjes per jaar schelen! Altijd mooi meegenomen, toch? En u helpt moeder natuur natuurlijk ook een handje mee.

Energierekening houten jaloezieën Rolgordijnwinkel.nl

Houten jaloezieën van Jasno bij de eethoek. Bron: Wij A La Mama

Houten jaloezie op maat

Om de warmte in de ruimte te houden, is het aan te raden om de jaloezieën volledig te sluiten. Het ziet er misschien niet zo leuk of gezellig uit voor voorbijgangers, maar u behoudt daarmee wel de warmte en u heeft daarbij ook volledige privacy. Houten jaloezieën tot op de millimeter nauwkeurig zijn wat prijziger om aan te schaffen, maar is op de lange termijn zeker een goede investering. Ook in de zomer komen ze namelijk goed van pas. In gesloten toestand houden ze ‘s zomers namelijk de warmte buiten, waardoor het thuis iets aangenamer aanvoelt.

Bent u er nog niet uit? Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend kleurstalen aan. U kunt maximaal vijf verschillende stalen aanvragen. Bent u er zelf nog niet helemaal uit? Vermeldt uw wensen dan in het contactformulier wanneer u stalen aan gaat vragen. Met uw wensen kunnen we een mooie en gepersonaliseerde stalenset samenstellen. Mocht hier toch nog niet de juiste kleur tussen zitten? Geef dit aan ons door, want dan zoeken we samen naar een passende oplossing!