Aluminium jaloezieën van Rolgordijnwinkel.nl

Aluminium jaloezieën worden door veel mensen vaak ouderwets gezien, of vinden dat deze vorm van raamdecoratie alleen geschikt is voor op de werkplek. Vandaag gaan wij jullie het tegendeel bewijzen met een aantal inspiratietips en -foto’s waarbij jaloezieën op maat juist erg modern zijn!

Aluminium jaloezieen: helemaal anno 2015

Aluminium jaloezieën zijn weer terug van weggeweest. Naast de zilveren/aluminiumkleurige jaloezieën die bekend zijn van de werkplek zijn er in de loop der tijd een hoop nieuwe kleuren bijgekomen! Naast jaloezieën met een mooie glans bieden wij u ook matte kleuren en prints aan in onze collectie. Aluminium jaloezieën op maat in een matgrijze kleur met bijpassend grijs ladderband? Of toch een stoere houtprint met bruin ladderband? Alles is mogelijk.

Aluminium jaloezieën in woonkamer

Een industriële look!

In welk interieur passen aluminium jaloezieën nou beter als in een industrieel interieur? De ‘ouderwetse’ glanzende aluminiumkleurige jaloezieën krijgen een nieuw leven in een ruimte waar grijs/bruintinten de basis vormen. Omdat deze kleuren vaak vrij donker zijn, is licht erg belangrijk. Met mooie verlichting binnen is dit al haalbaar, maar wat is mooier dan natuurlijk licht van buitenaf? Omdat de aluminium jaloezieën op maat eenvoudig handmatig te bedienen zijn, kunt u de lichtinval makkelijk zelf bepalen. Liever wat privacy? Ook dit is erg eenvoudig door uw raamdecoratie met de bediening te sluiten.

Aluminium jaloezieen in de badkamer

Mensen twijfelen vaak over raamdecoratie in de badkamer. Er zijn namelijk een aantal vormen van raamdecoratie die niet geschikt zijn voor in de badkamer. Aluminium jaloezieën zijn dit wel! Jaloezieën zijn gemaakt van aluminium en zullen hierdoor niet roesten in een luchtvochtige ruimte. En geven jaloezieën niet een mooie en strakke look aan uw badkamer?

Aluminium jaloezieën in badkamer

Onderhoud

De onderhoud van raamdecoratie is ook niet onbelangrijk. Jaloezieën vangen best veel stof op. Dit schrikt mensen vaak af, omdat zij denken dat het niet meer schoon te maken is. Maar niets is minder waar! De jaloezieën zijn vrij gemakkelijk schoon te maken. Met een stofdoek of swiffer kan het stof eenvoudig worden opgenomen.

Kleurstalen aanvragen!

Rolgordijnwinkel.nl biedt u al enige tijd 16mm, 25mm, 35mm en 50mm jaloezieën. Op dit moment bieden wij u per maat 15+ kleuren. In de toekomst willen wij onze collectie jaloezieën op maat graag uitbreiden met meerdere kleuren. Interesse in aluminium jaloezieën op maat van Rolgordijnwinkel.nl? Wij bieden u de mogelijkheid om vijf gratis en geheel vrijblijvend kleurstalen aan te vragen!