Najaarstrend: accessoires in je interieur

Langzaam werken de woonwinkels en bouwmarkten naar het nieuwe seizoen toe. De neutrale kleuren zoals grijs, wit en zilver zien we standaard elk jaar terugkomen. Deze klassieke kleuren zijn erg gewild, maar er is ook plaats gemaakt voor een aantal leuke nieuwkomers. Namelijk koperen, gouden en natuurlijke accessoires in je interieur!

Koperen accessoires in je interieur

Dé kleurtrend van het najaar is koper. Vorig jaar kregen we al een aantal kleine voorproefjes te zien van deze trend. Dit jaar heeft het toch eindelijk haar doorbraak kunnen maken. Koper kan toegepast worden in het interieur d.m.v. accessoires. Koper geeft van zichzelf een industriële look. Als je het combineert met zachte kleuren zoals wit, grijs, roze, zandtinten of natuurlijke producten zoals hout, geeft het een erg mooi effect. Met houten jaloezieën op maat blijf je in de warme sfeer en creëer je een stijlvol en mooi geheel.

Koper in je interieur

Gouden accessoires

Goud en koper lijken erg veel op elkaar. Waar koper een romantisch tintje kan geven aan je interieur, geeft goud een strak en moderne look aan je woonkamer. Ondanks de uitgesproken kleur is het combineren van goud niet moeilijk. Zo staat het mooi bij tinten als beige, taupe en crème. Maar goud doet het ook goed met de grote klassiekers; wit, grijs en zwart. Je kan je huidige accessoires zelf goud spuiten met een verfbus, maar je kan natuurlijk ook een bezoekje aan de woonwinkel brengen. Daar hebben ze een hoop trendy en stijlvolle items die perfect passen binnen ieder interieur!

Gouden accessoires in huis

Accessoires uit de natuur

We zien nog een hippe, nieuwe trend opkomen. Het groen naar binnen halen! Het past perfect binnen de botanische woontrend. Versier je woonkamer, kantoor en zelfs slaapkamer met cactussen, vetplanten en andere leuke plantjes. Voor de mensen met groene vingers onder ons, deze accessoires kan je gemakkelijk zelf maken. Koop zelf potjes, planten en wat aarde en je bent een uurtje zoet. Heb je geen groene vingers? Wees niet bang, je kunt ze namelijk ook kant en klaar kopen!

Welke trend ga jij toepassen? Laat het ons weten op Facebook (@Rolgordijnwinkel.nl)!

Cactussen accessoires in huis